donderdag 9 augustus 2018

Een kleine tip tussendoor

Dat je bij Action van alles kunt krijgen, weten we . Maar een boekje over bloggen? Ja dat ook!


Ik geloof dat ik 1 euro 50 betaalde voor deze Bloggen voor Dummies. Een klein boekje, maar boordevol informatie over alles wat met bloggen te maken heeft: van schrijftips en onderwerpen om over te bloggen tot gevonden worden op Google. En het leest heel makkelijk weg!

Na het lezen van dit boekje twijfel ik toch weer over het gekozen platform. Altijd wordt Word Press aanbevolen, terwijl ik juist gewend ben aan Blogger ( al 9 jaar). Wie van jullie heeft de overstap gemaakt en kan me de voordelen vertellen?
Ik zou graag een eigen domeinnaam willen, zonder eerst http:// , kan dat ook bij Blogger? 

Misschien staan de antwoorden wel in dit boekje, want ik heb het nog niet uit. Maar ervaringen uit de praktijk zijn altijd welkom!

Tot morgen!

Liefs,
Carolien 

20 opmerkingen:

 1. Mijn blog bij blogpost heet gewoon www.beetjebezig.nl dus dat kan. Ik geloof dat ik dat via hosrnet geregeld heb....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een grote fan van Blogger! Ik vind het altijd irritant dat iedereen Wordpress naar voren schuift. Ik gebruik nu beide, maar Blogger vind ik fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om jouw ervaringen te horen, dankjewel!

   Verwijderen
 3. N.B. Als je Blogger fijn vindt kun je het gewoon houden. Wil je geld verdienen met je blog en professionaliseren? Dan zou dat wel een reden kunnen zijn om te kiezen voor Wordpress. Maar zelfs dan nog kun je ook prima Blogger houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind blogger veeeeel gebruikersvriendelijker dan wordpress

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf geen ervaring met Wordpress, maar ben wel gewend aan Blogger en vind het fijn om mee te werken!

   Verwijderen
 5. Ik heb er geen verstand van....heb in al die jaren nog nooit iets veranderd aan mijn blog...hihihihi...durf het niet...echt waar !...liefs Ria ☀️☀️☀️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook huiverig voor hoor, stel dat straks alles weg is, haha help!

   Verwijderen
 6. Volgens mij is het adres van mijn blog op Blogger ogenzalf.blogspot.nl. Ik kreeg dat ooit zo aangeboden via Blogger na zoveel views of zoiets. Ik weet het niet meer precies.
  Wanneer ik op Keetje van Lien (blogspot) zoek, kom ik niet bij jouw blog. Dus dat kan denk ik anders. Mensen met ‘grote(re)’ plannen kiezen vaak voor WordPress en daar zijn al veel berichten aan gewijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je op keetje van lien zoekt kom je inderdaad nergens uit, wel bij blogs van anderen die naar mij linken, heel raar!

   Verwijderen
 7. Ik ben wat huiverig van overstappen en waarom zou je het doen als blogger bevalt. En het altijd noemen van World Press, zal ongetwijfeld vanuit commercieel oogpunt zijn, Wordl Press wordt daar rijker van. Maar wij??? Dat boekje dat je noemt lijkt mij wel interessant, je steekt er altijd weer iets van op en voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik ga hier eens kijken bij Action. Bedankt voor de tip en groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja je hebt gelijk, ik blijf ook gewoon bij blogger hoor!

   Verwijderen
 8. Wat een goede tip. Ik ga ook eens kijken bij de Action. En ik ben ook wel een beetje huiverig voor veranderingen. Ik ben blij dat ik dit aan de praat weet te houden :). Maar wie weet. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij is het je gelukt!!
  Hoe heb je dat gedaan?
  Ik zag in mijn leeslijst wel een heeeeeeleboel posten van jou onder elkaar staan van 2 dagen geleden, maar dat zal er wel mee te maken hebben hihihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jee, ben ik aan het stalken, Haha? Bij instellingen kun je een domeinnaam aanvragen en deze direct aan blogger koppelen, voor 12 euro per jaar. Was echt heel gemakkelijk!

   Verwijderen
 10. Ik sluit me bij de anderen hierboven aan hoor.
  Ben ook bang om te veranderen en meestal tevreden over blogger.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.

  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!