vrijdag 7 februari 2020

En de winnaar is.....

Wat leuk dat er zoveel mensen meededen aan mijn give-away!


..... Esther van Espiratie! Ik moest glimlachen toen ik haar naam op het lootje zag staan, want Esther heeft een 366-dagen challenge: 'hout van jou', waarin ze elke dag op haar blog een item van hout uitlicht. Nou Esther, binnenkort kun je jouw foto op hout aan ons tonen.

Gefeliciteerd! Ik neem contact met je op.

Veel plezier met je prijs!

Liefs Carolien


5 opmerkingen:

 1. Deze prijs is op de perfecte plek terecht gekomen! Gefeliciteerd Esher!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. poeh......Wat GAAF THNXXXX Ik hou(t) van jou blogs! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I was diagnosed of herpes virus, I have tried all possible means to get cure but all my effort proved abortive, until a friend of mine introduced me to a herbal doctor called Chief Dr Lucky, who prepare herbal medicine to cure all kind of diseases including herpes virus (Herpes), when i contacted this herbal doctor via email, he sent me herpes virus herbal medicine via courier service, when i received the herbal medicine he gave me step by step instructions on how to apply it, when i applied it as instructed i was totally cured from the virus within 3 weeks of usage. Contact this great herbal doctor today to get your cure. 
  Via Email : chiefdrlucky@gmail.com
  Whats App : +2348132777335
  website : http://chiefdrluckysolutionhome.website2.me/   

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!