donderdag 13 juni 2019

Souvenir swap

Mijn vakantie begint pas eind juli, maar een beetje voorpret kan geen kwaad! En zo kwam ik op het idee om nog eens een souvenierswap te organiseren. Doe je mee?


Wij vertrekken deze zomer naar Kreta, het eiland waar we ooit getrouwd zijn. Ik verheug me zo om terug te gaan! Een van de leukste dingen op vakantie vind ik de souvenirwinkeltje, met al die prullaria bij elkaar. Je hebt er vaak niets aan, maar toch: die leuke kleurtjes, die knisperende zakjes waarin het wordt verpakt en dan zo'n bonnetje uit een ander land...

Vind jij dat ook leuk, dan is deze swap misschien iets voor jou?

Zo doe je mee!
-Je bent uiterlijk 31 augustus terug van je vakantie
-Stuur me jouw naam en adres en vakantiebestemming per mail.
-Rond 20 juni maak ik je swapmaatje bekend.
-Wanneer je op vakantie gaat koop je een klein souveniertje voor die persoon. Denk aan een sleutelhanger, aan armband, klein popje of iets lekkers... zo lang het maar door de brievenbus past.
-Koop ook een kaartje van je bestemming en schrijf daar op hoe je de vakantie ervaart en wat er zoal te zien/doen is.
-Je mag natuurlijk ook nog wat andere dingetjes meesturen zoals schelpen of bonnetjes, alles om dat vakantiegevoel over te dragen.
-Stuur alles op als je weer thuis bent en je ontvangt ergens voor 31 augustus ook een swap op jouw mat. Waar vandaan? Dat is nu juist de verrassing!

Zo beleef je deze zomer twee vakanties!

(Deze swap heb ik trouwens ook uitgezet op Instagram @Lien_la_la)

Groetjes,
Carolien

7 opmerkingen:

 1. leuke swap weer. Vond het jammer dat ik niet binnen het tijdvak viel maar zag gelukkig iemand anders die datzelfde had en dus hebben wij onderling iets geregeld maar dat heb je uiteraard al lang gezien. Oh moest het een verrassing zijn waar de ander naartoe gaat? haha die informatie hebben wij al uitgewisseld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk dat jullie met elkaar gaan swappen! Maakt toch niet uit dat je de bestemming prijs geeft als je een koppeltje bent. In de swap weet je ook niet wie je swapmaatje wordt vandaar dat ook de bestemming niet bekend is.

   Verwijderen
 2. ẃat een leuk idee! Ik doe mee. De mail is al onderweg.
  Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee, maar ik ben al terug. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn dochter en haar gezin verhuizen naar Belgie ergens in augustus en ik ga mee om te helpen. Niet echt vakantie.
  Het griekse quiltergilde heeft een expositie in Kreta, in Ierapetra van 3-11 augustus. Leuk om binnen te lopen als je er dan nog bent. Daarna gaat de expositie naar het eiland Andros, 29 aug. tot 8 september

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Lien. Leukleukleuk!!! Ik doe mee. Ik kan zelfs mijn bestemming nog niet verklappen omdat we er zelf nog niet uit zijn. Tja zo gaat dat met kampeerders. Dat kan op het allerlaatste moment nog wisselen. Mijn gegevens heb je nog hé? Top idee van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo allemaal, mijn naam is Ophélie Aurélien Ik woon in de buurt van Choco-verhaal in België. Ik was gekwetst en had een gebroken hart toen er zeven maanden geleden een groot probleem ontstond tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de rechtbank aanhangig maakte voor een scheiding. Hij zei dat hij nooit meer bij hem wilde wonen en dat hij niet meer van me hield. Dus hij pakte het huis uit en liet mij en mijn kinderen pijn lijden. Ik heb alles geprobeerd om hem terug te krijgen, na veel bedelen, maar alles was invail.and hij bevestigde dat hij zijn beslissing nam en hij zou me nooit meer zien. Dus op een avond keerde ik terug van mijn werk, een oude vriend van mij die ook met mijn man werkt in hetzelfde bedrijf dat hij mij heeft genoemd en mij vraagt ​​wat het probleem is met mijn man. Dus ik heb hem alles uitgelegd, dus hij vertelde me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen, is om een ​​spreukgieter te bezoeken omdat het ook echt voor hem werkte. Hij vertelde me hoe Drigbinovia hem tot nu toe heeft geholpen, maar ik heb er nooit in geloofd verliefd, maar ik had geen andere keuze dan zijn advies op te volgen. Toen gaf hij me een e-mail doctorigbinovia93 @ .com Dus de volgende ochtend stuurde ik een bericht naar de e-mail die hij aan mij gaf, en ik legde hem al mijn problemen uit en Drigbinovia verzekerde me dat ik mijn man binnen twee dagen terug zou krijgen als ik volg zijn instution, dus ik deed alles wat hij me vroeg om te doen, zo verrassend na twee dagen belde mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet gebeld had me op om me te laten weten of er een manier is om terug te komen naar mijn het leven opnieuw.voor 7 maanden drigbinovia een grote glimlach op mijn gezicht Dus dat was hoe hij terug kwam naar mijn leven weer, met veel liefde en vreugde, hij verontschuldigde zich voor zijn fout en pijn die hij me en onze kinderen heeft veroorzaakt. Vanaf die dag was onze relatie sterker dan voorheen, je kunt hem ook bereiken via WhatsApp hem op +2348144480786 Ik zou je daarbuiten adviseren als je moeite hebt om contact met hem op te nemen,

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!