vrijdag 7 juni 2019

De keet 10 jaar!

Shame on me, ik heb jullie onlangs voorgelogen. Dat mijn blog deze maand tien jaar bestaat. Daar was ik ook vol van overtuigd. Bij het terugblikken op die allereerste blogpost, kwam ik erachter dat ik in 2011 ben gestart en niet in 2009 zoals ik dacht!Het jaar 2009 zat waarschijnlijk in mijn hoofd omdat we toen de keet kochten. Dus in plaats van een feestelijke blogpost met give-away (sorry, nog twee jaar geduld) kijk ik dan nu maar even terug op de leukste foto's van, in en rondom de keet.Zo stond 'ie op Marktplaats te koop bij een boer.
Voor 300 euro inclusief transport was de deal gesloten!Het was een heel geregel om hem achterom te krijgen.


Het grote opknappen kon beginnen. En na heel wat uren klussen kon hij in gebruik worden genomen.De keet werd de vaste plek voor kinderfeestjes...


En als chillplek voor de zomer.


In het begin was alles nog minimalistisch ingericht ...


....maar er kwamen steeds meer spullen bij (en gasten).


Opeens waren er zoveel spullen dat ik besloot een deel te verkopen. 
Kitsch in de Keet was geboren.
En later ook Kerst in de Keet.

Inmiddels is de keet alweer klaar voor de 4e editie in juli. 
Wat vinden jullie leuker?
Lekker rustig anno 2009


of bomvol anno 2019?Ik ben benieuwd.

Liefs,
Carolien


23 opmerkingen:

 1. Oh!...geweldig kan het me nog wel herinneren...leuk om terug te zien !...ik blog ook 9 jaar dacht ik nu....weet het niet zal zo eens kijken....bij mijn berichten heeft blog Zweden geschreven wat er mis was...ik blog met mijn iPad he ....pfff...valt niet altijd mee hoor !...nou fijn weekend meis ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐Ÿ’•

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik in jan 10 jaar...hihihi...fijne dag ! ๐ŸŒบ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒธ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig om zoiets te hebben. Je kunt je er helemaal in uitleven. En minimalistisch of vol, het heeft allebei wat. Het gaat om de sfeer en de liefde die het uitstraalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had je een 'seniorenmomentje'? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  Wat leuk al die foto's van toen naar nu. Ik vind de foto's van de beginjaren een heerlijke rust uitstralen, maar ik moet bekennen dat ik een bomvolle keet nรณg leuker vind!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haha een seniorenmomentje. Dat krijg je als je richting de 50 gaat :-)

   Verwijderen
 5. Ik vindt het allebei wat hebben.Jammer dat het voor mij zo
  ver weg is. Zou het graag van dichtbij willen zien.♥
  Ik ben ook ooit begonnen met een oude bakfiets.
  Die staat nu achter mijn huis in de serre, vol gebouwd
  er om heen, kan nuniet meer naar buiten.
  fijne pinksterdagen,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk zo'n oude bakfiets! Mocht je je vervelen tijdens de Pinksterdag kun je hem gaan opknappen :-)

   Verwijderen
 6. Een keet met geschiedenis, leuk om te lezen en te zien Carolien!
  Ik vind de volle versie het mooist en intrigerend en ik wens jullie nog vele jaren samen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga voor vol, als kip ook nog mag komen buurten hihi grappig ik begon ook in 2011
  Fijne dagen rondom de keet
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, hebben we straks samen jubileum!

   Verwijderen
  2. Alleen heb jij veeeel meer blogposten gemaakt, haha.

   Verwijderen
 8. De keet is gewoon leuk, of ie nou vol is of minimalistisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik val vooral voor de rustige versie. Als ik later groot ben (en ik ben al even voorbij de 50) en op een andere plek woon, zou ik dit ook graag buiten hebben staan. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik geloof dat ik voor de volle variant ga. Bij de versie van 2009 zou ik regelmatig aanvullingen gedaan hebben, lees spullen erin gezet hebben. Ik blijf het leuke dingen vinden die pipowagens. Hier in de tuin gaat het niet lukken maar over dromen kan wel.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien hoe het tot stand is gekomen jouw Pipo wagen.
  Ik ga voor de volle variant, er is altijd wat te zien of te ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk! Ik ben in 2012 begonnen, dat vergeet ik niet want ik was toen zwanger van onze jongste. Heel leuk dat je de kinderfeestjes er in deed! Je kunt er alle kanten mee op! In thema's inrichten kan ook. Maar dat doe je denk ik in ieder geval bij kerst. Bij mij zou leeg niet bestaan of heel kort!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou dan toch van het volle! Maar om er iets te kunnen doen.... Dan zou iets meer ruimte handiger zijn! ;-) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 20 mei 2013. Van die datum dateert mijn eerst blogbericht. Leuk om daar zo even aan herinnerd te worden door jouw blog. Ik vind je keet zowel leeg als vol leuk, het heeft allebei wel wat. Ik zou het ook nooit zo leeg kunnen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geweldige keet heb je. Leuk om het verloop te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik het keetje op beide foto's superleuk. Ik kan niet kiezen : ) Ik krijg helemaal zin om ook zo'n keet te hebben. We hebben hier plek genoeg op het platteland, ik ben alleen niet zo handig helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Raar hรจ, hoe een datum in je hoofd kan gaan zitten zonder dat het helemaal klopt. Het lijkt me een heerlijk avontuur om zo'n keet te kopen en op te knappen. Kinderfeestjes in de keet klinkt wel als iets waar veel kinderen heel blij van zullen worden.
  Leeg of vol? Lastig kiezen hoor. Een keet met veel spullen geeft veel stof om over te praten, maar waar moet ik dan chillen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!