woensdag 16 december 2015

Snuffelpost

Kennen jullie dat, ... dat de hond bijna wordt gezien als een volwaardig gezinslid? Al dagen wordt er nagedacht over het perfecte cadeau voor de Griek. Ze heeft al zoveel kapot gemaakt, dat ze de komende jaren eigenlijk niks zou moeten krijgen, maar dat gaat er bij tienerdochter niet in.
"Zullen we een snuffelbox bestellen?", roept ze van achter haar tablet. "Dan krijg je een doos vol met leuke spulletjes en lekkers voor je hond."


Kijk, daar heeft deze moeder wel oren naar. Viervoeter gaat hoe dan ook iets krijgen, dan kunnen we er beter zelf ook lol aan beleven. Want met een snuffelbox weet je dus niet wat je krijgt. Je geeft de naam van je hond door en zijn/haar grootte en voor de rest laat je je verrassen.
Een soort swap dus, maar dan voor je hond.

Vandaag kwam het pakket binnen.

 
Ingepakt en op naam. Daar was mevrouwtje zelf even stil van...
 
Schaamteloos maakten we het alvast open (om het vervolgens weer onder de boom te zetten, dat dan weer wel).
 
Er zaten dingen in waar Illie in haar hele zwerversbestaan nog niet van heeft durven dromen: van schapenvet met zalmolie tot hondenchips, slobbersaus en een portie kerstdiner met kalkoen. Maar de meeste aandacht trok toch de kerstman.....die subtiel uit de doos werd ontvoerd.
 
 
Het leuke van dit pakket is dat er elke maand een thema aan gekoppeld is. En nog mooier: voor elke 20 verkochte dozen gaat er 1 box naar het asiel.
Meer weten? Kijk op snuffelbox of kijk op de snuffelshop voor dit en nog veel meer leuks voor je hond!
 
 
Maar de doos gaat voorlopig nog even dicht. Want er staan nog andere prioriteiten op het lijstje. Poseren voor de kerstkaart bijvoorbeeld...
 
 
Moet ook gebeuren :)
 
Geniet van alle kerst voorpret!
Liefs,
Carolien
 
 

27 opmerkingen:

  1. Nee, geen idee wat je bedoelt. Hoezo volwaardig gezinslid? Hup, in de tuin aan de ketting! Werken voor je aardappelschillen!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig zeg, wat een leuk idee. Ik zou echter toch denken dat mevrouw haar kerstpakket niet met rust zou laten en er alles aan zou doen om alvast bij de inhoud te kunnen komen ;-).

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe leuk... maar ik zou de kerstman toch maar flink in de gaten houden want dat komt anders niet goed vrees ik... Alvast fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi, dat kennen we, een volwaardig gezinslid..... Ik vraag me af of ze van die doos afblijft nu ze weet dat er iets voor haar in zit, hij staat waarschijnlijk heel hoog. Snarf krijgt ook altijd een pakje met (bij ons) Sinterklaas. Door de jaren heen weet hij heel goed wat cadeautjes zijn en geven we het zijne maar eerst, hij scheurt razendsnel het papier er af is dan de hele avond zoet met dit keer een piepende hamburger.
    Hij is zo overdreven verwend dat wanneer er visite komt, hij eerst in hun tas wil kijken of ze iets voor hem hebben meegebracht. Snoep of andersoortig eten interesseert hem weinig, hij wil alleen maar speelgoed, heel veel speelgoed, erg hè. Als ik mijn kinderen zo had verwend als mijn hond, dan zouden het heel vervelende mensen geworden zijn, denk ik.
    Groetjes, Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk die doos!!!hier bij ons in de dierenzaak maakt die mevrouw elk jaar leuke,toffe pakketen voor de dieren maar wat onze hond het meest interesseert is het papier van ons kadootje,dat gaat hij bij iedereen in heel kleine stukjes scheuren,dan moet ik alvast geen confetti kopen daar zorgt mn hond wel voor!!leuke kaarten gaan het worden!!hou ook alvast je bus in de gaten,knipoog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Whaha heel herkenbaar de één heeft een column de ander een eigen feestboekpagina en mijn zusje riep al dat het grootste kado ondr de boom voor Oscar is hahaha
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk idee! En wat heeft ze toch een lief koppie... Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het wordt hier ook steeds gekker hoor. Na 11 jaar heeft mijn boef een plek op de bank weten te veroveren en mag hij zo nu en dan een tukkie doen op bed...
    Ach ja hetis mijn hondekind he!!! Hij mag door zijn allergie al geen lekkers dus verwennen we hem met een over kill aan liefde... hahahahaha.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk zeg, een snuffeldoos.
    Zijn ze er ook voor poezen? Grapje, Beauty krijgt hier meer dan genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jeetje dat zou Pippa ook geweldig vinden! Ok ga eens even kijken. Xx Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat ik de kaarten heb gewonnen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk zeg....ga zo even kijken op die site....maarre durf het bijna niet te vragen...is de kerstman nog heel??..en achhh die kerstkaart is leuk!....liefs van mij x❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  13. That's really heartwarming and lovely. Happy holidays!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtig. Carolien!
    Ik had verwacht dat hij wel aan het eten zou slaan, maar heel grappig dat hij de kerstman heeft ontvoerd.
    Nou ja, ieder zijn ding en hij zijn speeltje!
    Veel plezier met elkaar in deze tijd.

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een schattige hond hebben jullie! Ken al wel een ander soort box voor honden maar deze is helemaal nieuw voor mij. Stiekem wil ik die wel heel graag aanschaffen voor onze Floris!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het lukt me maar niet om jou mailadres te vinden, hoe onnozel!
    Wil je mij misschien eerst een mailtje sturen? ;-) XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Geweldig, zou er ook zoiets zijn voor katten? Ik ga direct even googlen. Fijn weekend. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoe verzinnen ze het weer, maar ik vind het een super leuk idee hoor! Die Griek van jullie is er maar zoet mee! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuk idee die snuffelbox. Zoiets zou hij in Griekenland nooit gekregen hebben natuurlijk. Daar krijgt hij met Kerst de kalkoenbotjes (wat eigenlijk niet goed is voor honden, maar ja!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ...met de verbinding aan een goed doel. Wat zijn jullie toch goed bezig. Inspirerend voor mij. Fijne dagen. Liefs Katrien.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Whahahaha ja ik heb de kerstman gevonden en oh die ontdeugd straalt van haar gezicht af hihi heerlijk en oh wat leuk die snuffelbox. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jee wat heb jij veel gepost in december..ik ben van je nieuwste post tot hier gegaan met bij lezen. Nu
    Nog de reacties haha.
    Ik wist niet dat er snuffeakketten bestonden...wat er toch allemaal niet bedacht wordt tegenwoordig!
    Die kerstman zo grappig, ik heb in,iddels al gezien dat die het niet helemaal overleefd heeft maar ja jullie grappige Griek heeft er wel veel plezier mee gehad denk ikzo.
    Even verder dus totzo
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hello everyone my name is Joan from USA, i never ever believed in spell until i meet a man called Dr.Ogudugu, who helped me cast a spell that brought back my ex-lover to me within 48 hours. Dr.Ogudugu spells works beyond my imaginations and today i am happily married me and my ex-lover are now husband and wife. What more can i say rather than to say thank you Dr.Ogudugu for been there for me,contact Dr.Ogudugu today and your life will never ever remain the same. YOU CAN CONTACT Dr.Ogudugu VIA EMAIL: greatogudugu@gmail.com OR CALL HIM ON +27663492930

    NAME: JOAN
    COUNTRY: USA

    BeantwoordenVerwijderen
  24. GOEDE DAG, ik ben hier om u goed nieuws te brengen van PROF CINDY INVESTMENTS Leningaanbieding, blanco ATM-kaarten en Bitcoin-investeringen. Heb je geprobeerd een echte geldschieter te krijgen, ik kreeg mijn zakelijke lening van €640.000,00 van prof. Cindy Alberto VORIGE WEEK om een bedrijf op te starten. Heeft u een lege ATM-kaart of bitcoin nodig en was het een probleem om er een te krijgen? Hier is Prof Cindy Investments Blank ATM Card Offer, Lening Offer, Bitcoin/Recovery Offer gemakkelijk en betaalbaar te krijgen en het kan 48 uur nadat u uw bestelling bij haar heeft geplaatst bij u worden afgeleverd per e-mail profcindyinvestments@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!