zaterdag 23 november 2013

Allemaal pakjes

Een weekendje Rome. Een paar dagen Londen. Of met de trein naar Parijs. Als ik zoiets wel eens opper, lacht manlief me vriendelijk toe en tegelijk hoor ik hem denken: "maar we kunnen ook gewoon thuis blijven?"

 
Home sweet home
 
Dat is zijn motto. Maar nu manlief's naam op het lootje stond voor pakjesavond heb ik een goede gelegenheid om het toch eens ter sprake te brengen.

 
Ik schreef een gedicht over zijn aflatende reislust en maakte van een doos deze oude koffer. Ik ben benieuwd of het uiteindelijk nog ergens toe gaat leiden...?
 
Voor een schoonbroer die wél reislustig is en onlangs afreisde naar New York, maakten we deze Big Apple van papier maché.

 
 
Zijn jullie al druk met je surprises bezig?

 
Hier staat regelmatig een schoen of slof klaar!
Wel zo gezellig!
 
En toen ik uit het raam keek zag ik deze week dit:
 

Kijk, da's nou goed voor mijn ultieme sinterklaasgevoel!
 
En dit trouwens ook:
twee nostalgische lijstjes die ik bij Kreamade won. Leuk hoor!En intussen ben ik ook al druk voor kerst bezig.
Ik doe mee aan de Christmas ornament swap van Elkedagzaterdag.
 
 
Oké, een kleine sneak preview van wat ik heb gemaakt...
 

Nieuwsgierig geworden? Laat dan een berichtje achter. Ik verloot namelijk 2 extra kersthangers onder mijn volgers. Op 15 december maak ik de winnaars bekend.
 
Liefs,
Carolien 

46 opmerkingen:

* Haakjuffie * zei

leuk dat jullie zo lekker in de sint stemming zijn. Mooie surprises heb je gemaakt, hopelijk snapt je man de hint en gaan jullie eens saampjes een weekendje weg :)
Ik wil wel graag meedoen hoor voor de hangers, lijkt me leuk!
xxxx

Unknown zei

Sinterklaas vier ik eigenlijk al een aantal jaar niet meer. (eigenlijk ook omdat we kerst leuker/gezelliger vinden denk ik ;))

Maar ik ben wel benieuwd naar wat er in die sneak preview zit!

CarlaK.be zei

Wauw, die koffer is supertof gemaakt !
Liefs!

Els04 zei

mooi die maan!!!

Onliemie zei

Wat een mooie koffer heb je gemaakt! Nu kan hij wel niet anders dan eens meegaan. Ik ben benieuwd!
En heel graag doe ik mee met de verloting voor de prachtige kersthangers... Kan je zo al zien dat die schitterend zijn!
Fijn weekend!

Petra zei

Heerlijke tijd he carolien hier ook druk in de surprises de mijne is al klaar voor me lootje, nu alleen mijn gedicht nog. SUPER gaaf hoor die koffer errrruuuuuuggggg goed geluk, VET,GAAF. Ik ga mijn surprise nog wel ff foto's van maken wie weet ook wel leuk voor een logje. Heerlijk feest dat 5 dec. feest zo gezellig, voor mijn blijft dit het feest voor een gezellig avondje en ja die volle maan was mijn ook al opgevallen echt sinterklaas weer heerlijk zo genieten gezellig weekend groetjes Petra.

Unknown zei

Alles gigantisch mooi gemaakt.

Die fantastische maan was hier bij ons ook. Ik heb hem gefotografeerd op een ochtend met mooie wolken erbij. (was het vergeten, moet hem opduikelen)

De aanloop naar Kerstmis laat zich hier ook gevoelen. Gezellig , eh?
Vermits ik zelf het Barokke type ben dat zoveel te meer, zoveel te beter vindt, kan er altijd wel ergens een kerstversiering bij. Dus ik ben heel heel graag kandidaat voor jouw verloting.

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Hey die lieve Lien ik loop flink achter met bijlezen op je blog, dat heb ik net maar gedaan ;). Wow wat heb je leuke surprises gemaakt (nee dat doen we hier thuis niet ;)) en ik zie ook leuke post omdat jullie ziekjes zijn geweest. Het geweldig mooie kussen van Linda, in het voorjaar toch eens kijken om tot jou te komen fietsen :). Ik wens je in ieder geval hele mooie feestdagen en oh ja ik wil zekers wel een kansje maken op zo'n leuke kersthanger want met 60+ deelnemers is de kans klein dat ik er eentje van jou krijg bij de swap. Ik ben er by the way ook aan bezig geweest, zo leuk om te doen. Dikke knuffels!

Home and Lifestyle zei

Over Rome, Parijs, Londen en New York zijn diverse posten te vinden op mijn blog. Dus als je nog wat ondersteuning kunt gebruiken, je kunt ze hem laten lezen ;-). Ik hoop dat de koffer effect heeft, want al ben ik erg gehecht aan 'home', er zijn zoveel andere mooie plekken op de wereld!

Fijne avond. Liefs, Ingrid

Mirjam zei

Umm.... Echtgenoot kijkt nooit op je blog, begrijp ik? ;) Fijn weekend! xx

kreamade zei

Wat een gave surprises en nu al af!! Knap hoor! Wij gaan hier morgen met jongste zoon beginnen (school en club) en verder wordt het hier voor 5/12 gewoon lekker kadootjes (liefst een hele berg... ). De give away laat ik even voorbij gaan, aangezien ik ook meedoe aan de swap. Misschien zijn er bloggers die deze gemist hebben, dus die hangers van jou krijgen vast een goede bestemming!
gr. Hennie

Unknown zei

zeer mooi alles.
mooie koffer trouwens.
fijn weekend
groetjes sannie

Unknown zei

Zo zag ik de maan afgelopen week ook, inderdaad echt een sinterklaasgevoel! Ik ben juist super blij geen reislustige man te hebben, maar wel jammer dat wij niet aan surprises doen, die van jullie zijn zo mooie geworden!

Es zei

hahaha hier in casa Ganzert is het net andersom en is mijn motto home sweet home :) ben benieuwd naar je kersthangers kan niet anders als Lientjesmooooi wezen
X Es

Hélène zei

Hai Lien!
Leuke surprises. Wij doen er dit jaar niet aan, kinderen hebben het erg druk met school. Maar we vieren wel een gezellige Sinterklaas met wat kleine cadeautjes, lekker eten, gewoon gezellig samen zijn. Hoop dat de hint voor een reisje gaat lukken! Ik ben een paar weken geleden gezellig met mijn dochter van 16 naar Londen geweest. Had ik haar beloofd als ze zou slagen voor haar examen. Was zo gezellig!!!
Is jouw dochter inmiddels weer opgeknapt van de longontsteking? Hoop het maar.
Fijn weekend!
Groetjes, Helene

Huis in de Provence zei

oh heerlijk zo die Sint voorbereidingen met gedichten en lootjes. Je bent wel al lekker op tijd klaar! Hier zijn ze daar nog niet wat te klein voor, maar we zingen wat af en zetten met regelmaat de schoen. En gelukkig komt ie ook in Frankrijk ;-)
Hopelijk wordt het reisje wat....
Enne ja leuk ik ben benieuwd naar jou kerstswap..... Nu fijn weekend geniet lekker van alle voorpret!!
Groetjes, Mirjam

blauwruitje zei

Hai, gezellig he die sinterklaastijd. Ik moet nog aan de surprises gaan beginnen maar ben wel hard aan het nadenken. Succes met je swap. Groetjes Sandra

Sanne zei

Ziet er erg mooi uit. Hier is dat iets voor komend jaar omdat mijn dochter dan in groep 6 zit. Nu nog niet.
Je sneakvieuw van je kerstswap ziet er al leuk uit. Ben benieuwd naar het geheel.
Fijn weekend verder!

Maia zei

Zo jij bent er op tijd bij met je surprise al kant en klaar!
Prachtig deze kofferen nu maar hopen dat hetook " pakt" haha.
Mooie foto van " zie de maan schijnt door de bomen" ik zag het van de week ook en denk dan ook meteen aan dit sint lied.
Hier geen surprises maar wel kleine cadeautjes en een gezellig avondje.
Mooi je gewonnen prijsje!
Ben heel benieuwd naar je deelname items hoor!
Hoe gaat het met je dochter? Inmiddels weer wat opgeknapt?
Geniet van een fijne zondag !
Liefs Maia

Debby's wereld zei

Geweldig dat je nu een surprise en gedicht kan maken voor je man. Met een prachtige hint.
Het is al een feestje om je blog nu te lezen in sinterklaas sfeer.
Heel veel plezier met pakjes/surprises avond.
Lieve groetjes Debby

Thuis bij Tjits zei

Wow wat zit jij al lekker in de sinterklaassfeer! Helemaal leuk wat je voor je man gemaakt hebt, dat kan zijn doel niet voorbij schieten haha!
En de maan die door de bomen schijnt is ook mijn ultieme sinterklaasgevoel.. ik zie me nog als 4 jarige aan de hand van mijn vader in de deuropening staat toen ik ditzelfde beeld zag en ik meende zelfs sinterklaas op zijn witte paard tussen de bomen door te zien gaan..

Fijne zondag,
lieve groetjes, Tjits

Marloeskreatief zei

Zo leuk dat jij die sferen zo goed kan oproepen en nee hier nog geen suprises maar wel kadootjes voor een Sinterklaas spel ,ook heel leuk.liefs marloes

Tutti haakt en zo zei

Wat een leuke suprises heb je gemaakt zeg! Die zullen wel in de smaak vallen! ik doe graag mee voor de hangers, leuk!

Smieke zei

Hier nog geen surprise. Wij zitten nog helemaal in de sint-en-piet-fase ;-) Ik doe graag mee voor jouw hangers.

What's in a day zei

Hopelijk pakt manlief jouw mooie hint op...een super surprise hoor Carolien.
Lekker die spanning zo rond deze tijd, het hoort er toch echt wel bij.

Geniet van je zondag, lieve groetjes, Eefie

It's me zei

Leuk allemaal hoor !!...fijne zondag !!...x !

Unknown zei

"Zie de maan schijnt.......", wat een mooie foto om in de stemming te komen. Maar dat zijn we hier al hoor. Cadeautjes, gedichten en lekkers zij al onderweg naar China en hier fröbelen we nog wat voort.
Enig is de koffer geworden, ziet er echt gaaf uit met al die stickers. Vliegtuigen en de Eifeltoren de hint is duidelijk. Nu maar hopen dat voor pakjesavond deze post niet gelezen wordt.
De Big Apple is ook leuk!
Groetjes, Ingrid.

StudioZakka zei

Oh leuk surprises!! Hier helaas niet zulke kunstwerken op 5 december, er waren teveel stemmen tegen :( Maar komt goed, want deze knutselfrutselpiet kan haar kriebelende handjes toch niet stil houden ;-) Een fijne Sinterklaas!!

Liefs,
Rosalie

Rensina Steursma zei

Wat een superleuke surprises. Ik moet ook nog aan de slag en mag er ook twee maken. Één voor thuis en één voor stage. Ik ben al druk aan het bedenken wat ik ga maken.
Fijne zondag, Rensina

carina zei

Leuke surprises zeg! Nou ik ben benieuwd of je hint helpt. Anders gewoon boeken als een verrassing.... Leuk je swap.

merula zei

grr die mannen soms snappen er niets van he over wat wel en niet leuk is! Leuk dat surprise geknutsel :)

Ada Kopitopoulou zei

Leuk hoor, surprises maken. Dat mis ik wel hier in Griekenland. Er zijn wel jaren dat we met een clubje nederlandse vrouwen Sinterklaas gevierd hebben en dat was altijd reuze gezellig. Maar de laatste paar jaar is er het klad in gekomen.

Juffrouw Waardvleugel zei

Sint komt niet meer bij ons. De Kerstman wel. Heerlijke tijden. Geniet er maar van!

hokje zei

Gezellig al die leuke surprises! Hier thuis dit jaar geen sinterklaaskadootjes (een lekker etentje staat wel op het programma), maar natuurlijk moet er voor school en sport nog wel geknutseld worden...

Fijne avond!

Unknown zei

HayHay!
Wat een super leuke surprises heb je gemaakt!
Voor mij geen surprises dit jaar maar wel Sint-versiering :-)
Fijne avond!
Liefs Danielle

grieksegodin zei

wat 'n leuke surprise voor je man, knus dat je dit met ons deelt....en hier schijnt de maan ook door de bomen, knus hé? ik maak altijd bisschopswijn voor 't heerlijke avondje, heerlijk! lieve groet riet(je)

Sheena zei

Oh dat zien er leuke kersthangers uit :-) Ik heb dit weekend ook wat kersthangers proberen te maken maar voorlopig nog geen succes....
En die maanfoto... inderdaad het ultieme Sinterklaasgevoel!

Verie www.vvestywo.blogspot.com zei

Weer een gezellige post vanuit het keetje van Lien! Zo leuk om te lezen, ik doe mee met je give-away! Lieve-groetjes, Verie

Fia zei

Lieve Lien...Ik loop achter met mijn berichtjes....terwijl ik zo graag bij je kom...en nu ik dit lees zo herkenbaar heb ook een man die altijd thuis wil blijven en ik wil nog zoveel zien!!!
Je berichtjes zijn altijd zo leuk om te lezen...en je gezellige fotootjes...
Heb een mooie week en denk dat je mannetje wel overstag gaat als hij ziet wat je gemaakt heb...

liefs Fia

Linda zei

Londen, Rome en Parijs ik ben er allemaal geweest en hoe mooi ook ik snap je man zo goed want eigenlijk ben ik ook het liefste thuis;-))

Miss Creatuurtje zei

Ik ben zeer nieuwsgierig, want de creatieve spulletjes die jij maakt, zijn altijd de moeite waard :-) Ik duim heel erg mee dat de reislust bij je man er nu echt wel aankomt :-)

huis tjokvol zei

ooo leuk,ik doe graag mee met je leuk give away,ik ben benieuwd

gr yvonne

Els04 zei

Beterschap!!!

Anoniem zei

Haha wat leuk de koffer van je man en de appel,zo gezellig deze tijd,fijn weekend,lieve groet Musje.

baukje zei

Op mijn blog vind je ook onder het label Paris veel adresjes voor een paar leuke dgen Parijs. Ik woon in Frankrijk en ga er ergelmatig heen

Wendy zei

Zien er leuk uit die surprises! Zoonlief zit nu in groep 4, en vanaf volgend jaar gaan ze op school ook surprise doen! Leuk hoor. Ik doe ook graag mee met je hanger-give-away!
Groetjes Wendy

Een reactie posten

Lief dat je een berichtje achterlaat!