donderdag 13 juni 2019

Souvenir swap

Mijn vakantie begint pas eind juli, maar een beetje voorpret kan geen kwaad! En zo kwam ik op het idee om nog eens een souvenierswap te organiseren. Doe je mee?


Wij vertrekken deze zomer naar Kreta, het eiland waar we ooit getrouwd zijn. Ik verheug me zo om terug te gaan! Een van de leukste dingen op vakantie vind ik de souvenirwinkeltje, met al die prullaria bij elkaar. Je hebt er vaak niets aan, maar toch: die leuke kleurtjes, die knisperende zakjes waarin het wordt verpakt en dan zo'n bonnetje uit een ander land...

Vind jij dat ook leuk, dan is deze swap misschien iets voor jou?

Zo doe je mee!
-Je bent uiterlijk 31 augustus terug van je vakantie
-Stuur me jouw naam en adres en vakantiebestemming per mail.
-Rond 20 juni maak ik je swapmaatje bekend.
-Wanneer je op vakantie gaat koop je een klein souveniertje voor die persoon. Denk aan een sleutelhanger, aan armband, klein popje of iets lekkers... zo lang het maar door de brievenbus past.
-Koop ook een kaartje van je bestemming en schrijf daar op hoe je de vakantie ervaart en wat er zoal te zien/doen is.
-Je mag natuurlijk ook nog wat andere dingetjes meesturen zoals schelpen of bonnetjes, alles om dat vakantiegevoel over te dragen.
-Stuur alles op als je weer thuis bent en je ontvangt ergens voor 31 augustus ook een swap op jouw mat. Waar vandaan? Dat is nu juist de verrassing!

Zo beleef je deze zomer twee vakanties!

(Deze swap heb ik trouwens ook uitgezet op Instagram @Lien_la_la)

Groetjes,
Carolien

6 opmerkingen:

 1. leuke swap weer. Vond het jammer dat ik niet binnen het tijdvak viel maar zag gelukkig iemand anders die datzelfde had en dus hebben wij onderling iets geregeld maar dat heb je uiteraard al lang gezien. Oh moest het een verrassing zijn waar de ander naartoe gaat? haha die informatie hebben wij al uitgewisseld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk dat jullie met elkaar gaan swappen! Maakt toch niet uit dat je de bestemming prijs geeft als je een koppeltje bent. In de swap weet je ook niet wie je swapmaatje wordt vandaar dat ook de bestemming niet bekend is.

   Verwijderen
 2. αΊƒat een leuk idee! Ik doe mee. De mail is al onderweg.
  Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!