vrijdag 21 mei 2021

Give-away!

Volgende maand bestaat mijn blog tien jaar! Toen ik tien jaar geleden mijn eerste gedachtenspinsels aan het world wide web toevertrouwde, wist ik niet hoeveel plezier het me zou brengen. Ik had me ingeschreven voor een creatief project en daarbij was het een vereiste dat je een blog had. Ik zette er snel een in elkaar en zou hem daarna wel weer offline halen.


Maar dat gebeurde dus niet. Ik weet nog dat ik in een half jaar 50 volgers had en dat een enorme mijlpaal vond. Afgelopen maand hebben 25.000 mensen mijn blog bekeken. Bizar die getallen. Ik ben daar eigenlijk niet mee bezig, want ik blog nog steeds omdat ik er zelf veel energie uit haal.  

Maar wat het minstens zo leuk maakt is al jullie reacties, want dat stimuleert toch om door te gaan! En daarvoor wil ik jullie bedanken met deze give-away! Een pakje met 'green goodies'.
Wat zit erin?

 • Shampoo in a bar. Je haar wassen met een stukje zeep in een milieuvriendelijke verpakking én met een heerlijk geurtje.
 • Geen plastic zakjes meer mee naar kantoor of school, maar neem deze herbruikbare boterhamzak. 
 • Schrijven is mijn grote passie. Eigenlijk zou iedereen het meer moeten doen. Je gedachten op papier zetten geeft ruimte in je hoofd. In dit leuke botanic schrift kun je aan de slag. 
 • Het lijkt op een potlood, maar dat is het niet. Je zet dit stokje in de grond, geeft het water en er verschijnt een zonnebloem.
En verder doe ik er ook nog wat fair trade thee bij!

Wat moet je doen?

Eigenlijk niet veel! Volg mijn blog en reageer in een comment welke blogpost jou het meeste is bijgebleven. Daar ben ik gewoon benieuwd naar en heeft geen invloed op je winkansen. Rond 20 juni, de dag dat ik mijn blog begon, maak ik hier de winnaar bekend.

Liefs,
Carolien


32 opmerkingen:

 1. Ik kwam via via bij jou terecht. Het stukje over stamboom maken vond ik leuk. Ik heb daar ook op gereageerd.
  De spullen voor de give-away zien er leuk uit, vooral die shampoo! Dus ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja bij mij zijn dat je stukjes over Zuid-Limburg. Heb dankzij jou al 4 camini's gelopen en hoop er over 2 weken weer 2 toe te voegen.
  En ja ik doe ook graag mee, wat een leuke cadeau's en inspiratie om voor anderen zo een pakketjes samen te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk! Ik hoop dat het dit weekend weer een beetje droog is zodat we weer op pad kunnen!

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat ik leuk vind op je blog is de variatie. En verder de swaps die je organiseert en de gesprekken met de ouderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind vooral de afwisseling van de onderwerpen zp leuk. Elke vrijdag een verrassing, waar schrijft ze nu weer over?
  Ook idd de swaps die je regelmatig organiseert vind ik heel leuk.
  Ik hoop nog heel lang te kunnen genieten van jouw schrijfsters.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dikke proficiat! Jouw blog heeft me aan het bloggen en snailmailen gezet en daar ben ik je nog altijd dankbaar voor! Doe lekker verder zoals je bezig bent, liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Dat wist ik helemaal niet, wat leuk om te horen!!

   Verwijderen
 6. Aantal jaren geleden ben ik zelfs bij je thuis geweest ivm blogmeeting. Geen idee hoe lang geleden dat was .... Je volgde toen mijn oude blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben ik blij dat je je blog niet verwijderd hebt zoals je in het begin van plan was! Gefeliciteerd met je bijna jubileum 😉.
  Het is best moeilijk om te zeggen welk blogje me het meeste heeft aangesproken. Als ik terug denk,schieten meteen de blogjes over je keet in mijn hoofd. Maar wat een echte indruk heeft gemaakt, zijn de blogjes over de bezoekjes die je bracht aan al die lieve oude mensen. Je hebt daarin de mensen en hun herinneringen zo mooi beschreven dat ik ze bijna voor me zag... Ik heb daar echt van genoten. Maar eigenlijk geniet ik van al je blogjes; je bent een ster in het schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief, dankjewel! Er komt gauw weer een blogje online over zo'n bezoekje aan een oudere!

   Verwijderen
 8. Gefeliciteerd, we zijn al lang aan het bloggen. Doe zo verder.
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat met je blog , ik lees je blogs allemaal even graag en ben steeds weer benieuwd ...
  Spontaan denk ik terug aan je keet en er schiet me het verhaal van die brief onder je trap te binnen . Het blog over je vriendin die overleed aan kanker en haar zoon die zijn communie nog moest doen , het raakt me nog steeds ...dus blijven schrijven en foto's maken !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat verhaal blijft mezelf natuurlijk ook heel erg bij.... Ik blijf zeker schrijven. Bedankt voor je recatie.

   Verwijderen
 10. Gefeliciteerd, je blog lezen is vaste prik. Wat ik van je blog herinner, zijn oa de gesprekken met de ouderen van je werk en verder je Keet. Succes voor de volgende 10 jaar. Groeten Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha de volgende 10 jaar... ik zal mijn best doen!

   Verwijderen
 11. Hallo Carolien. Alvast gefeliciteerd. Ik vind alle blogs leuk, maar het mooist vind ik degene voor het zorg magazine. Je schrijft zo mooi.En via jou heb ik voor het eerst meegedaan met een kaartjes swap, voor de meeste heel gewoon, maar ik vond het een bijzondere ervaring Elke zaterdagochtend het keetje van Lien. Vaste prik. Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk om te horen! Vooral die zaterdagochtenden... je reageert ook altijd erg trouw, dat waardeer ik enorm!

   Verwijderen
 12. Wat een leuk pakket,ook nog een vraagje . De zonnebloem waar kan ik die kopen. Vind ik erg leuk voor een kadootje.
  Groetjes Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die krijg je via Greetz. Kun je bestellen om iemand mee te verassen of jezelf natuurlijk :)

   Verwijderen
 13. Ik herinner mij nog iets van de komst van de pipowagen en de inrichting ervan. Lang geleden in elk geval. Nog steeds leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De komst van de pipowagen, dat was mijn allereerste blogpost, dus goed geheugen heb je! :)

   Verwijderen
 14. Gefeliciteerd met je jubileum.
  Ik kwam ooit via een ander bog op jouw blog terecht en ook ik herinner me dat ik over je pipowagen las.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat vliegt de tijd. Gefeliciteerd met je jubileum. Welke blogjes blijven mij het meeste bij. Ik lees ze allemaal met veel plezier en ik denk dat de verhalen die je schrijft voor jullie tijdschrift mij het meeste tot nadenken stemmen. Dank je voor die mooie verhalen.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En jij bedankt voor al je trouwe reacties, dat waardeer ik heel erg!

   Verwijderen
 16. Oh...ik ook zolang denk ik....heb er door de omstandigheden waar ik nu in zit niks aan gedaan....ik vind elke post leuk...ik heb ooit een give away gewonnen van jou....een boekje over mantelzorger verhalen dacht ik ....lang geleden alweer ...in die begin tijd hadden we veel give aways was zo leuk...ik gaf zelf ook regelmatig iets weg...leuk hoor .....ik hoop nog lang te mogen lezen bij je....en wieweet ga ik zelf als alles beter gaat aan deze kant ook weer posts schrijven.....nu lukt dat nog niet....liefs van mij 🍀💕🍀

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij blog jij nog langer dan ik. Hopelijk heb je zin om het binnenkort weer op te pakken. Sterkte!

   Verwijderen
 17. Juist de wisselende onderwerpen vind ik leuk: pluktuinen en wandelingen, hondjes, DIY, de gesprekken met de ouderen, de swaps, het milieu en actuele onderwerpen. En alles wat ik nog vergeten ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!