donderdag 18 oktober 2018

Vijf dingen die ik in mijn herfstvakantie deed

Wat een mooi weer tijdens deze herfstvakantie he! We waren regelmatig in het bos en op de hei te vinden. Aan de hand van vijf foto's neem ik je mee wat ik verder deze week heb gedaan!Webshopje heropend

Natuurlijk bezocht ik diverse kringloopwinkels! De ene keer vind je helemaal niks en de andere keer kom je thuis met leuke schatten. Omdat ik het toch wel jammer vond dat mijn webshop offline is, heb ik een mini-shopje aangemaakt via een speciaal tabblad op mijn homepagina. Niks winkelmandje of betalen met iDeal. Maar gewoon beetje kneuterig, voor de leuk. Dus neem gerust een kijkje!

Internationaal swappen

Sinds ik blog (nu alweer 9 jaar!) heb heel wat swaps gemaakt en gekregen. Nu doe ik voor het eerst mee aan een internationale versie via @prettypostalswaps. Met drie andere swappers vorm je een groepje en je maakt post voor elkaar in een thema. Dit keer happy harvest, dus in herfstsferen. Het gaat niet zozeer om de inhoud van je envelop, maar meer om hoe je de envelop versiert en alles verpakt. Ik ben gekoppeld aan twee dames in Amerika en eentje in India.


Tekenen

Vroeger was mijn motto: een dag niet getekend is een dag niet geleefd. Maar de laatste jaren doe ik er bijna niets meer mee. Door de postchallenge van hierboven ben ik weer flink aan het tekenen geslagen. Dat wil ik ook na deze vakantie graag blijven doen want het is gewoon zo leuk.


Werken

Ja, ik moest ook tussendoor wat werken. Maar gelukkig heb ik heel leuk werk! Zo ben ik al voor het kerstnummer bezig met een reportage over jonge vaders en hun eerste kerst. Ik mocht Tom en Julien interviewen die via draagmoederschap de vaders zijn van een drieling. Een zoontje heeft het helaas niet gered, dus het is een kraamtijd met vreugde én verdriet. Maar wat zijn ze trots op hun gezinnetje! En ik mocht een ochtendje meedraaien...


(Mocht je ze herkennen, ze waren eerder deze maand op tv bij Wendy van Dijk: Next Time, This Year)

Vanmiddag ga ik een dame interviewen die in de metamorfose gaat. Van tanden bleken tot make-up en een nieuw kapsel. En terwijl de verf intrekt ga ik wat vragen stellen.

Lezen

Geen vakantie zonder boek. Ik ben aan mijn dertigste boek dit jaar begonnen: Onder Volwassenen,  van Sophia Dahl (als in kleindochter van ...) En ik werd getriggerd door het tijdschrift Menta.  Het is bijna een kopie van Flow en juist daarom had ik het eigenlijk juist niet willen kopen, want hoe on-origineel kun je zijn? Maar ja, de nieuwsgierigheid won het toch..... kennen jullie het blad? Wat vind je?En dan nog even een leuke hersft-diy-tip...

In een van de zorgcentra van onze organisatie hebben ze deze eikels gemaakt. Ik vond ze te leuk om niet te delen. Het enige wat je nodig hebt zijn stroopwafels, negerzoenen en prikkers. Ik twijfel of het lekker smaakt zo bij elkaar, maar het ziet er super leuk uit!Liefs
Carolien


29 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Wat een heerlijk blogbericht! De spullen in je winkeltje zijn leuk. Ik ben benieuwd naar de envelop uit India. Ik heb een penvriendin in Maleisië en haar post is extra inspirerend. Je tekeningen zijn zo leuk en de herfst DIY ook ;-p Menta laat ik aan mij voorbij gaan. Ik mis juist een tijdschrift zoals 101 woonideeën en Home & Garden. Succes en veel plezier met alles X

Crealice zei

wat ontzettend leuk die eikels, tuurlijk smaakt dat!
Ik ben nog steeds niet verder bij de Menta dan dat ik 'm heb doorgebladerd.
Wat leuk zo'n internationale swap.

Crealice zei

en wat een schattige dingetjes in je shopje!

It's me zei

Wat leuk ja heb ze op tv gezien ....leuk die eikeltjes zeg !...liefs Ria 🌾🍄🍁🍂🌻🧡

lien zei

Haha Ria, lees je post eens terug.... ik las het verkeerd en moest er wel om lachen!!

lien zei

Ik moet er ook nog voor gaan zitten hoor, dus mag er eigenlijk nog niet over oordelen, maar het lijkt wel erg op Flow vind je niet?

lien zei

Ja ben zooo benieuwd, vooral naar de post uit India! In Amerika heb ik al een penvriendin. Ik houd je op de hoogte!

Unknown zei

Wat leuk allemaal!Heb je ook wel eens een gewone saaie dag? Hier begint de herfstvakantie nu, laat me verrassen.Niks gepland.♥
Prettig weekend, Lucette

Crealice zei

dat klopt. En er zitten wel hele mooie papiertjes in.

Es zei

Ik heb de mentha al 3 keer gepakt en al 3 keer terug gelegd idd door de reden die jij schrijft maar nu ben ik toch nieuwsgierig geworden morgen toch maar kopen dus haha
X Es

blauwruitje zei

Heerlijk vakantie. Eens kijken of ik die van mij net zo aangenaam kan laten zijn.
Groetjes Sandra

Alet Venhuizen zei

Dat ziet er leuk uit en klinkt allemaal erg gezellig. Hier begint de herfstvakantie vandaag en staan een paar daagjes Nederland op de planning. Veel zin in. X

Sandra zei

Ja joh... gewoon Flow!
Wat heb je heerlijk werk! Geen straf om daarvoor je vakantie te onderbreken. En dat is wel een hele internationale swap, ik ben benieuwd wat er terug komt, vooral uit India! Ik denk/hoop heel kleurrijk? Als het goed is, krijgt Jos vandaag post hihihi!

Janneke zei

Die eikel zien er verrukkelijk uit, maar of stroopwafel met negerzoen lekker is, mmmm.....weet ik niet, erg machtig in elk geval. Jullie hadden al vast een mooie herfstvakantie, hier is de herfstvakantie vandaag begonnen, dat komt goed uit kunnen de jongens klusjes in de tuin doen met oma komende week, en daarna uit eten, gezellig.

lien zei

Haha saaie dagen komen niet zoveel voor, ik kom meestal tijd tekort. Maar niks op de planning hebben is ook heerlijk!!

lien zei

Ik vind m niet tegenvallen, maar niks evenaart de Flow! Ben benieuwd wat jij ervan vindt!

lien zei

Dat zal vast lukken, fijne vakantie!!

lien zei

Oh lekker zeker met het weer van de afgelopen dagen. veel plezier!

lien zei

Ah wat leuk voor Jos en lief van jou!

lien zei

Haha ik had ook twijfels over de combinatie! Misschien iets om met je kleinzonen te maken als traktatie na de harde arbeid in de tuin!

Nicole Orriëns zei

Leuk om te lezen wat je hebt gedaan in je herfstvakantie. Het klinkt gezellig. En ik vind je webshopje erg leuk.

N.B. Wist je dat op je op zich ook een webshop in je Blogger blog kunt integreren? Dat is niet eens moeilijk.

Nicole@huisvlijt

lien zei

Wat een goede tip! Moet ik me eens in gaan verdiepen. Dankjewel!

Maia zei

Gezellig dit blogbericht!
De eerste activiteit hebben wij ook gedaan, altijd gezellig kringloopwinkels!
Tekenen kan ik totaal niet maar jij moet er vooral veel mee doorgaan zo mooi je tekeningetjes!
Dat nieuwe tijdschrift ken ik niet ook eens kijken maar inderdaad lijkt op je foto erg op flow. Ik heb een voordelig abonnement op Daphnes Diary genomen , ook genieten!
Heel erg leuk dat idee met de koeken als eikels!
Succes met je nieuwe webshopje!
Het was weer gezellig bijlezen hier.
Lieve groet Maia

prentje zei

Ziet er uit als een heerlijke week!

lien zei

Dankjewel!

lien zei

Maar jij kunt weer heel goed mooie papiercreaties maken! Daar ben ik weer jaloers op, haha.

sanpiseth40 zei

I think this is one of the most significant information for me.
And i’m glad reading your article.
But should remark on some general things, the web site style is perfect,
the articles is really great : D. Good job…
หนังออนไลน์

johnypoipet zei

Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
I love your page on your post.. That is so pretty..
gclub

Dr Ogudugu Solution Temple zei

Hello everyone my name is Joan from USA, i never ever believed in spell until i meet a man called Dr.Ogudugu, who helped me cast a spell that brought back my ex-lover to me within 48 hours. Dr.Ogudugu spells works beyond my imaginations and today i am happily married me and my ex-lover are now husband and wife. What more can i say rather than to say thank you Dr.Ogudugu for been there for me,contact Dr.Ogudugu today and your life will never ever remain the same. YOU CAN CONTACT Dr.Ogudugu VIA EMAIL: greatogudugu@gmail.com OR CALL HIM ON +27663492930

NAME: JOAN
COUNTRY: USA

Een reactie posten

Lief dat je een berichtje achterlaat!