vrijdag 9 oktober 2020

Internationale Dag van de Post

Vandaag is het internationale Dag van de Post. Sommige poststukken zijn zo bijzonder dat het moment van openen/lezen je bijblijft. Zo ontving ik deze zomer een dik boekje boordevol hoekjes, envelopjes en briefjes. Het was een super hete dag en ik kwam 'even' uit het zwembadje om hem te lezen. Een uur later zat ik er nog; er was zoveel te zien, lezen, bekijken... 

Mijn penvriendin had er zelfs een heel verhaal bij verzonnen over postbode Tjeu.


Die Tjeu kreeg gelijk een gezicht....... en dat zette mij aan het denken. Dit verhaal moest een vervolg krijgen. Ik wilde dat de ontvangster minstens zoveel lol had in het ontvangen als ik deze zomer. En toen ik bij de kringloop dit oude (post)tasje zag, kreeg ik een idee.

Die Tjeu was zijn posttas verloren en die oude stukken werden nu alsnog bezorgd. Ter compensatie voor het ongemak mocht de ontvangster zijn originele posttas hebben. 


De tas bevatte heel wat vakjes en gleufjes, waar ik van alles instopte. 


Wat is jouw mooiste poststuk ooit en ga jij iets speciaal doen op deze Dag van de Post?


Liefs,
Carolien


21 opmerkingen:

Crealice zei

wat een leuk idee!

Veertje zei

Dat posttasje ...zo mooi !En jij hebt dat zo maar gevonden in de kringwinkel . Ik denk dat ik naar Nederland moet gaan om eens wat rond te neuzen want hier in aarschot heb ik niet veel geluk.
Jij hebt toch altijd zo n fantastische ideeën, zalig !

Anoniem zei

Hallo Carolien. Dat is super leuk om te ontvangen ,en te versturen. Ik heb bewondering, voor je creativiteit. Groeten Brigit

anne zei

Speciale herinneringen aan een poststuk heb ik niet, wel aan een geweldige postbode. Helaas is hij een aantal jaren geleden overleden, maar ik denk nog vaak aan hem.Een postbode die lang zal ze leven floot, als hij verjaarskaarten moest bezorgen...fantastisch toch ?

blauwruitje zei

Wat een feest om zoiets te ontvangen maar ook heel leuk om te maken. Ik heb ook wel aan de hand van een verhaal een hele series kaarten, pakjes en brieven verstuurd. Leuke dingen voor de mens.
Fijn weekend.
Groetjes Sandra

lien zei

En jouw boekje voor de souvenirswap was ook zo leuk!

lien zei

Ah wat super lief!

De groene fazant zei

Hartstikke leuk!

klaproos zei

wauw dat vind ik supercreatief zeg, ik heb een vriendin die stuurt altijd zulke mooie kaarten en liefs erbij...
dat vind ik al zó gaaf

KAATJE zei

Wat een wondermooi verhaal van jullie 2, ik word er helemaal warm van. Ik schrijf niet meer en mis het wel een beetje. Die creativiteit bezit ik niet, stiekem een beetje jaloers ;-)

Liefs x

Ageeth Mooij zei

De verrassing van het vinden van mooie post en de moeite die een ander speciaal voor mij gedaan heeft, dat treft me altijd!

Ada Kopitopoulou zei

Zo leuk om post te ontvangen en om te sturen. Ik heb wat brieven geschreven!!!!!!Vertrok naar Griekenland op het tijdstip lang voordat er e-mails bestonden. Enig kontakt met vriendinnen en familie waren brieven en af en toe een telefoontje! Een vriendin heeft de brieven die ik aan haar geschreven heb een keertje gebundeld. Is een heel boekwerk geworden!! Zo schattig!

nicole orriens zei

Helaas wist ik niet dat deze dag bestond zeg! Ik vind het een heel leuk idee.

Maia zei

Zo leuk hoe je elkaar dan kunt inspireren met iets hè.
Ook geen toeval natuurlijk dat je dit post tasje vond bij de kringloop, echt geweldig!
Hier zal ze zeker net zo blij mee zijn geweest dan dat jij dat van de zomer was met haar fantastische post. Super leuk al die spulletjes die je overal in gestopt hebt.
Groetjes Maia

Anoniem zei

zielonyflaming.pl Cool internet site you have going here.

Anoniem zei

https://natury-smak.pl You're a very valuable site; could not make it without ya!

Anoniem zei

Recommend http://love-spell-reviews.com

love spell zei

Great website.

spell caster opinions zei

Super site.

Anoniem zei

Bardzo polecam zapoznanie się ze stroną http://rytualymilosne24.wordpress.com gdzie możecie znaleźć sporo artykułów i recenzji na temat magii miłosnej i nie tylko. Są tam informacje o skuteczności danych rytuałów.

Anoniem zei

Super site http://love-spell.ovh i Can recommend.

Een reactie posten

Lief dat je een berichtje achterlaat!