vrijdag 9 oktober 2020

Internationale Dag van de Post

Vandaag is het internationale Dag van de Post. Sommige poststukken zijn zo bijzonder dat het moment van openen/lezen je bijblijft. Zo ontving ik deze zomer een dik boekje boordevol hoekjes, envelopjes en briefjes. Het was een super hete dag en ik kwam 'even' uit het zwembadje om hem te lezen. Een uur later zat ik er nog; er was zoveel te zien, lezen, bekijken... 

Mijn penvriendin had er zelfs een heel verhaal bij verzonnen over postbode Tjeu.


Die Tjeu kreeg gelijk een gezicht....... en dat zette mij aan het denken. Dit verhaal moest een vervolg krijgen. Ik wilde dat de ontvangster minstens zoveel lol had in het ontvangen als ik deze zomer. En toen ik bij de kringloop dit oude (post)tasje zag, kreeg ik een idee.

Die Tjeu was zijn posttas verloren en die oude stukken werden nu alsnog bezorgd. Ter compensatie voor het ongemak mocht de ontvangster zijn originele posttas hebben. 


De tas bevatte heel wat vakjes en gleufjes, waar ik van alles instopte. 


Wat is jouw mooiste poststuk ooit en ga jij iets speciaal doen op deze Dag van de Post?


Liefs,
Carolien


42 opmerkingen:

 1. Dat posttasje ...zo mooi !En jij hebt dat zo maar gevonden in de kringwinkel . Ik denk dat ik naar Nederland moet gaan om eens wat rond te neuzen want hier in aarschot heb ik niet veel geluk.
  Jij hebt toch altijd zo n fantastische ideeën, zalig !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carolien. Dat is super leuk om te ontvangen ,en te versturen. Ik heb bewondering, voor je creativiteit. Groeten Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Speciale herinneringen aan een poststuk heb ik niet, wel aan een geweldige postbode. Helaas is hij een aantal jaren geleden overleden, maar ik denk nog vaak aan hem.Een postbode die lang zal ze leven floot, als hij verjaarskaarten moest bezorgen...fantastisch toch ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een feest om zoiets te ontvangen maar ook heel leuk om te maken. Ik heb ook wel aan de hand van een verhaal een hele series kaarten, pakjes en brieven verstuurd. Leuke dingen voor de mens.
  Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En jouw boekje voor de souvenirswap was ook zo leuk!

   Verwijderen
 5. wauw dat vind ik supercreatief zeg, ik heb een vriendin die stuurt altijd zulke mooie kaarten en liefs erbij...
  dat vind ik al zó gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een wondermooi verhaal van jullie 2, ik word er helemaal warm van. Ik schrijf niet meer en mis het wel een beetje. Die creativiteit bezit ik niet, stiekem een beetje jaloers ;-)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De verrassing van het vinden van mooie post en de moeite die een ander speciaal voor mij gedaan heeft, dat treft me altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk om post te ontvangen en om te sturen. Ik heb wat brieven geschreven!!!!!!Vertrok naar Griekenland op het tijdstip lang voordat er e-mails bestonden. Enig kontakt met vriendinnen en familie waren brieven en af en toe een telefoontje! Een vriendin heeft de brieven die ik aan haar geschreven heb een keertje gebundeld. Is een heel boekwerk geworden!! Zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helaas wist ik niet dat deze dag bestond zeg! Ik vind het een heel leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk hoe je elkaar dan kunt inspireren met iets hè.
  Ook geen toeval natuurlijk dat je dit post tasje vond bij de kringloop, echt geweldig!
  Hier zal ze zeker net zo blij mee zijn geweest dan dat jij dat van de zomer was met haar fantastische post. Super leuk al die spulletjes die je overal in gestopt hebt.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zielonyflaming.pl Cool internet site you have going here.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. https://natury-smak.pl You're a very valuable site; could not make it without ya!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Miłość jest jednym z najpiękniejszych uczuć, które możemy doświadczyć w naszym życiu. Często pragniemy, aby nasze relacje były pełne miłości, harmonii i szczęścia. W świecie magii istnieje wiele praktyk i rytuałów, które mają na celu wspierać i wzmacniać miłość. Jednym z takich nurtów jest biała magia, której zaklęcia miłosne koncentrują się na promowaniu dobra, uczciwości i pozytywnych energii w kontekście romantycznych związków. W tym artykule przyjrzymy się zaklęciom miłosnym białej magii i ich znaczeniu.

  Biała magia, w przeciwieństwie do czarnej magii, opiera się na pozytywnych intencjach i korzystaniu z mocy wszechświata w celu dobra. Zaklęcia miłosne białej magii koncentrują się na budowaniu i wzmacnianiu więzi między partnerami, przyciąganiu prawdziwej miłości lub naprawianiu uszkodzonych relacji.

  Jednym z najpopularniejszych zaklęć miłosnych białej magii jest zaklęcie przyciągania miłości. Podczas tego rytuału skupiamy się na wzmocnieniu naszej atrakcyjności i otwarciu na miłość. Możemy wykorzystać przedmioty takie jak świeczki, kwiaty czy kryształy, które symbolizują miłość i romantyzm. W trakcie zaklęcia skupiamy się na wizualizacji naszego ideału partnera i przyciąganiu go do naszego życia.

  Innym popularnym zaklęciem jest zaklęcie umocnienia więzi partnerskich. Często stosuje się je w celu naprawienia trudności w relacji lub zacieśnienia więzi między partnerami. W tym przypadku koncentrujemy się na wzmacnianiu pozytywnej energii w związku, eliminowaniu negatywnych emocji i tworzeniu harmonii. Możemy użyć specjalnych kadzideł, olejków lub amuletów, które mają symbolizować siłę i trwałość miłości.

  Zaklęcia miłosne białej magii często opierają się również na mocy afirmacji i intencji. Afirmacje to pozytywne zdania, które powtarzamy, aby wzmocnić pozytywne przekonania na temat miłości i związku. Intencje zaś to jasno określone cele i pragnienia, które przekazujemy wszechświatu. Poprzez wyrażenie klarownych intencji, stajemy się bardziej świadomi naszych potrzeb i pragnień miłosnych.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. DIT IS GEEN GRAP. VERTROUW OP DE GEWELDIGE DR ogugu OM U TE HELPEN MET UW PROBLEMEN.
  Mijn naam is Senna Rayan. De geweldige DR ogugu is erg sterk en weet zijn werk perfect te doen. Als hij er niet was geweest, kon ik me niet voorstellen wat er zou zijn gebeurd. Mijn ex-man begon altijd ruzie met mij en behandelde mij altijd slecht. Hij begon zich raar en grappig te gedragen en verliet me zonder reden voor een andere dame. Ik dacht dat alle hoop vervlogen was. Ik zocht op internet naar hulp en kwam DR ogugu tegen. Ik heb zoveel getuigenissen over hem gezien. Ik was opgewonden en nam via e-mail contact met hem op en vertelde hem wat er aan de hand was. Hij lachte en verzekerde me dat ik kalm moest blijven, dat hij me zou helpen en dat mijn ex biddend terug zou komen. Ze deed haar werk en deed de spreuk voor mij en binnen 2 dagen kwam mijn ex-man zich verontschuldigen, zoals hij mij vertelde. Tegenwoordig wonen we allebei samen en zijn we nog meer verliefd dan voordat hij vertrok. Neem contact op met de Grote DR-ogugu voor uw eigen hulp. U kunt contact met hem opnemen via e-mail: solutiontempledrogugu@gmail.com U kunt ook contact met hem opnemen via WhatsApp/Viber op +2347011196745

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!