dinsdag 21 juni 2011

Blij met mijn nieuwe spulletjes

Dit kastje kocht ik op een rommelmarkt voor 12,50. Van zo'n koopje word ik blij!

Een klein winkelhoekje om te beginnen...


12 opmerkingen:

 1. heej Lien,

  wat een onwijs leuke blog heb je de keet is waanzinnig gaaf nou ik ben je nieuwe volger want ik zie zoveel leuks dat wil ik niet missen,
  groetjesIrma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een nieuw blog wat leuk!! en wat ziet het er hier ontzettend gezellig uit, ik ga je graag volgen:)
  heel veel plezier en succes met je blog en je leuke pipowagen!!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet je pipowagen er gezellig uit, ik ben zeker van plan je te gaan volgen.
  Fijne week, Marjon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Lien,wat leuk dat je ons gaat volgen en meedoet met de give away,wat heb je een ontzettende leuke blog en de pipowagen helemaal te gek,we gaan je volgen,hoor,fijne middag,x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, wat ziet dat er gezellig uit, daar wordt je helemaal vrolijk van.

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OWww ik ben verliefd op je Pipo-wagen, wat vreselijk leuk :D! Als ik ooit geld heb en een tuin dan wil ik ook zo'n wagen ;-)! Wat heb je een leuke blog zeg, helemaal leuk :D! We gaan je volgen! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat gaaf een pipowagen......jaloers!Ziet er echt super uit!Leuk dat je mij gaat volgen,en ik ga jou natuurlijk meteen volgen!Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige pipowagen, mijn puberdame zou er vast wel in 'op kamers' willen:-), helemaal haar sfeertje. Ik ga je volgen! Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een enige pipowagen, gezellig en vrolijk blog, zet je op mijn leeslijst. Groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend leuk!!! Leuke blog ook ;-) Je hebt er een volger bij hoor! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat geweldig dat ik jou via mijn blog ben tegen gekomen. Wat heb je allemaal super leuke spulletjes en die pipowagen is ook helemaal geweldig!! Er zullen veel mensen jaloers op je zijn. Ik ga je natuurlijk volgen en ik kijk uit naar nog meer leuke blogstukjes van jou. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi allemaal ingericht het geeft iets feeèrieks het straalt gezelligheid uit ! en idd je kastje was een koopje en heel mooi ,je hebt ook heel erg de smaak van combineren en van van iets ouds iets heel moois temaken je hebt dat of je hebt dat niet en jij hebt dat zeker weten :) Heel knap !! en blij dat je ons laat mee genieten ik blijf komen zien :)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!