dinsdag 3 juli 2012

Dinsdag = ruildag

Steeds vaker zie ik op blogjes dat de dinsdag is gebombardeerd tot ruildag. Leuk! 


Wreck this Journal van Keri Smith heb ik dubbel. Ik kreeg hem vorig jaar al van mijn RR notebook-partner  en pas geleden nog een exemplaar van een kennis. Dus daar wil ik dan liever iemand blij mee maken.

In Wreck this Journal kun je je creativiteit helemaal kwijt. Knippen, plakken, knoeien... er zijn no limits!

Hier een kleine impressie:
Op elke pagina staat dus een opdracht waarmee je je kunt uitleven!
Lijkt het je leuk en wil je het ruilen voor iets anders? Een ander boekje, iets zelfgemaakts, een handgeschreven brief....? Ik ben niet zo veeleisend hoor :)
Laat het me weten!

Wat ik niet wil ruilen is dit boek:
Een overzicht van mijn eerste blogjaar in boekvorm. Ik ben er heel blij mee, leuk om al die berichtjes nog eens na te lezen!

En verder deed ik nog een leuke kringloopvondst! Voor maar 2 euro :) Het bordje hangt inmiddels aan de keukenmuur en geeft me een echt vakantiegevoel! Op de achterkant staan de namen van een gezin. Wie zou dat gezin zijn? En waarom doen ze dat bordje weg...? Dat blijft het leuke van tweedehands spullen, dat er een verhaal achter zit.


En over bloemetjes gesproken... mijn blog is de laatste tijd maar liefst drie keer genomineerd.


Ik ben daar natuurlijk heel blij mee. Altijd leuk als mensen hier graag komen. Het doorgeven van zo'n award vind ik dan wel weer lastig, want wie kies je uit al die mooie blogs? Uit elke blog haal ik wel inspiratie of leuke ideetjes. Dus wat mij betreft verdienen jullie allemaal een bloemetje!


En heel blij ook werd ik van de post van gisteren. Emmel tekende niet alleen deze mooie kaart voor me:


maar ook nog deze hond...


...die verdacht veel gelijkenis toont met die van ons echte hondenbeest, vinden jullie ook niet?Een vrolijke dinsdag!
Carolien
21 opmerkingen:

 1. je 1e blogboek, wat leuk!! en wat ziet het er mooi uit, erg leuk die voorkant!! gefeliciteerd met je awards en met je de verjaardag van je dochter, die post heb ik gemist, heb net even teruggekeken en genoten van je oergezellige pipowagen, superleuk voor een geslaagd kinderfeest!

  fijne dag Carolien!
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm... Kan ik natuurlijk meenemen op vakantie, want het enige wat ik lees in Schotland is de kaart en het campingboek! ;-) Moet ik even nadenken over wat jij dan wilt hebben... Heb een stapel makkelijke vakantieleesboeken, of je kijkt op m'n pinterest pagina en als je daar iets leuks vind wat ik voor je kan maken?... Ik hoor het wel! Fijne dinsdag verder! Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je Award en ook met je eerste blogboek. Ik loop zelf ook met het idee rond. Weet alleen niet of ik uit de engelse beschrijving kom. Maar het lijkt me heel leuk!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf die tekeningen :-) das nog eens leuk om door de bus te krijgen en gefeliciteerd met je awards, ik vind het ook altijd te moeilijk hoor, om ze door te geven. Iedereen doet het op z'n eigen manier en dat is juist zo leuk :-)
  Geniet X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, je boek ziet er super uit!
  WTJ is echt leuk hé!? Ok zo veel onverwachte lol met gehad?
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Carolien, leuk idee om je 1e blogjaar in boekvorm te maken.
  Ik vind je ruilobject ERG leuk. Ik wil wel ruilen tegen een zelfgemaakt notitieboekje/oppasboekje ( zie mijn blog Huis lief huis, d.d. 5 juni 2012). Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welja! Ik wil het tweede boek wel ruilen! Het eerste heb ik al, maar het tweede vind ik een stuk leuker! :) Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee wat een leuk idee! Ik weet niet zo gauw wat maar wie weet...wat leuk dat jij je eigen bog in boekvorm hebt! Goed idee en een mooie herinnering!Fijne dag nog! jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai Lien! Wat is je blog-boek mooi geworden! Schattig bordje en wat zou je dan graag willen weten welk verhaal er achter dat bordje zit.... Ik vind de aquarel van Emmel erg mooi! Ga zo op de link kijken. En vanavond is jouw verhaal uit ªVERRASSING” aan de beurt! Groetjes, Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ja het eerste boek heb ik ook (e het tweede ook een soort van dan he ;)
  fijne bloemetjes en mooie tekeningen, wat willen we nou nog meer!?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk idee, een blogboek !

  Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk je eigen blog boek !!...ik heb er ook een......wil er nog steeds een bijmaken.....komt er niet van......leuk !! geniet ervan...liefs Ria.....xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk om hier ook een dinsdag ruildag tegen te komen! Het lijkt mij heel leuk om te ruilen, maar ben een beetje te druk op dit moment i.v.m. de aankomende vakantie. Maar ga je dinsdag-ruildag in de gaten houden :)
  Fantastisch blogboek en prachtig bordje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk een boekje van je blog!!!
  En wat een mooie tekeningen heb je opgestuurt gekregen en de hond lijkt inderdaad heel erg veel op je eigen hondenbeest :-)
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 3 Keer genomineerd! Terecht! Wat leuk zeg. En wat leuk dat boek(je) met je eerste jaar aan blogs, super leuk idee.
  Wat wordt je toch verwend met de post. Ook ik ga je ruildinsdagen in de gaten houden :-)
  Fijne avond!
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi zeg je vondst in de kringloopwinkel en inderdaad het verhaal erachter is leuk zelf te bedenken .
  Wat een prachtige tekeningen heb je gekregen, die hond lojkt sprekend!
  Geniet van het fijne vakantie weertje!
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Carolien, ik zit terug te lezen op je blog en zag dat Serah jarig is geweest, alsnog van harte gefeliciteerd met je dochter, en wil je aub serah ook nog van mij feliciteren. Het feestje zag er erg gezellig uit hoor!
  Wat geweldig om je eigen blogboek te hebben !!!
  Ik heb wreck this journal weleens zien liggen en ingekeken is erg leuk volgens mij.
  Mooie kaarten heb je gehad en ja ik zie zeker gelijkenis met jullie hondebeesie.........
  Doeieee, groetjes Roos x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hey Carolien, jij bent er snel bij, hmmm zeker aan het bloggen haha...
  Nou ik zou het best wel erg leuk vinden om W.T.J. van je te krijgen. Als je er iets voor terug wilt, je hoeft het maar te zeggen en ik maak het voor je.......Met mijn moeder ging het vandaag erg goed. Morgen ga ik samen met mijn moeder en een vriendin van haar een beetje uit.( voor de eerste keer sinds ze thuis is) We gaan naar een tweedehands winkeltje en daarna wat eten in een thee tuin. Ik hoop dat het allemaal lukt en dat mijn ma zich net zo goed zal voelen als vandaag het geval was. doeiii Carolien x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat super leuk joh je blog in een boek vorm,hoe heb je dat laten doen??

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk!!!! Vooral inderdaad je blog in een boek!! Lief dat je het aan Roos geeft! Ze kan zeker wat afleiding gebruiken! Leuk idee ook, dat ruilen! eens kijken of ik iets dubbel heb... vast niet ;-) Leuke foto's ook weer van Pleun!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Net zoals Tjokvol ben ik heel erg benieuwd hoe je je blog in een boek kunt laten zetten. Wil je me antwoorden? Dat lijkt mij ook heel leuk om op papier te hebben, al blog ik nog maar sinds april.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!