woensdag 12 juni 2013

Rommelen in de keet

Wat fijn dat we weer even van de zon konden proeven! En zo te zien wordt het vandaag ook best een mooie dag! Ik heb me de afgelopen dagen gestort op het onkruidvrij maken van de tuinpaden (heel biologisch met een kromme schroevendraaier als werktuig)


In de Pipowagen zelf is het ook weer lekker vertoeven nu! Even de bezem erdoor en  alles klaarmaken voor de zomer.


Had ik jullie mijn theekastje al eens laten zien?


De enorme kitschen fazant keek me vanuit alle hoeken van de kringloopwinkel aan en hij moest dus mee! Alleen daarom al is het leuk een pipowagen te hebben (ik zie al die spullen nou eenmaal niet in de woonkamer staan :-)). Nou, ik rommel nog even verder als jullie het niet erg vinden!


Groetjes,
Carolien

37 opmerkingen:

 1. Ik zou ook wel zo'n Pipowagen willen in de tuin! Kan hier prima! ;) Het voelt hier al warm aan buiten, maar de zon zit nog verstopt achter de wolken.

  Ik vind het een leuk idee, dat van de kaarten van Postcrossing. Ik doe alleen niet mee, want ik vind het veel te leuk mijn kaarten zelf te houden en nog eens te lezen. Daar kan ik nu in elk geval nog geen afstand van doen...

  Fijne dag vandaag! Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooohw dat theekastje, met dat schattige servies!! *kwijl*
  Fazantje zal vast goed waken.

  Postcrossing kaarten heb ik niet. Mijn postverzameling is inmiddels ook aardig gegroeid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Carolien, leuk gepimpt dat theekastje !! en ook ik ben bezig geweest met een aardappelschilmesje het onkruid te verwijderen. Monnikkenwerk !! haha over zes weken begint het weer van voor afaan ! liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke thee kastje heb jij. De Pipo wagen mag er ook best zijn. Ik heb nu net 23 postcrossing kaarten, en ik wil ze niet kwijt. Ik hoop dat je ze kan ruilen. Het is wel een leuk idee. Fijne dag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind je Pino wagen zo leuk en de fazant goeie koop heb er nog een in de vries moet nog opgezet......hi hi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooo wauw leuk theekastje,geniet van je pipowagen


  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ook ik was de onkruid tussen de tegels aan het weg halen.. Alleen met een oude aardappel schil mesje.. Wat een ontzettende leuke thee kast is dat zeg!! Vooral met je servies er in!
  Fijne dag vandaag! En en dikke knuf voor jou en je meisje!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh, ik wil ook zo'n leuk keetje als jij hebt, lijkt me geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil ooooooooook een keetje in m'n tuin en dan helemaal voor mij alleen, zucht...... Je kastje is ook zo lief !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Grrr, dat onkruid. Ik doe het ook altijd met een aardappelmesje, zoals hierboven al beschreven. Maar als ik dan eenmaal weer klaar ben kan ik er ook zo van genieten. Zo'n mooi onkruidloos, strak aangeveegd paadje.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is het weer supergezellig!
  En je straatje, 't is even werk maar goed bezig, strak resultaat.
  Fijne dag, groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was idd genieten de afgelopen dagen. ( We want more :)) Onkruid wieden is een ontspannen klusje, heerlijk in de buiten lucht. Alleen jammer dat het in deze tijd weer zo snel is aan gegroeid
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier hebben we gisteren ook op de knieën op het pad gelegen... Met oude keukenmesjes en een hakje! En wat een voldoening als 't af is! Postbode zal wel denken... Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ziet je Keetje er toch gezellig uit, mooi thee-kastje ook, alhoewel dat bij dan meer een koffie-kastje zou heten hahaha, zie je het voor je: dolce gusto apparaat bovenop en in het kastje, mooie kopjes en heel veel verschillende cups met heerlijke koffie!
  Wat een fantasie hè hahaha, daaaaag lieve Carolien, groetjes Roos x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Al was het even werken, je straatje is weer brandschoon!
  En wat is je pipowagen toch leuk.
  Het kastje is super. Mijn oma had vroeger ook zo iets.
  Ik hoop dat de zon snel terugkomt!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super hoekje met rood en witte stippen en ik heb heeel biologische een elektrische borstel voor het onkruid gehaald. nog niet optimaal.... maar het scheelt tijd. hh fijne dag! groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Volgens mij zijn veel van je volgsters helemaal verliefd oo je pipo wagen en ook ik vind hem super leuk. Als ik een grote tuin had, wist ik het wel! Hier moet nog even in de tuin gewerkt worden, gelukkig is de temperatuur aangenaam.

  Nog een fijne dag, Carolien! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heerlijk zo'n pipowagen. Misschien is dat ook de ideale oplossing als Vriendlief en ik samen een huis vinden. Hij kan namelijk niet altijd even goed tegen mijn "frutsels" haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi theekastje en zo leuk aangekleed met al die polkadots.

  Sorry ik doe niet aan postcrossing.

  Groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt fantastisch lijkt mij dat, een eigen pipowagen! Wat een gezellig thee-kastje! Kun je alles erin laten staan in de winter, of moet je spullen opslaan ivm vocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Ik moet een aantal spullen wel naar binnen doen in de winter, zoals kaartjes op het prikbord en zo, anders trekken ze krom van het vocht! Maar het meeste blijft gewoon staan!! :)

   Verwijderen
 21. Heerlijk om over tuinpaden te "dweilen" om het onkruid eruit te halen. Mosjes laat ik altijd staan trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hier zijn de tuinpaadjes ook weer bijna schoon, er valt een hoop te doen als je alles bruiloftsproof wilt hebben haha;)
  En je pipowagen zie ik hier in gedachten ook al staan, lijkt me zooo leuk:)
  Ik doe niet aan postcrossing, maar vind het wel een leuk idee!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ja de pipowagen is fantastisch heb er zelf ook een en die staat ook helemaal tjokvol. Met goed weer gooi ik hem open en heb mijn spullen te koop staan.
  Geniet van deze fijne dag groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Netjes je tuinpad,ik doe het altijd met aardappelmesje,echt een leuk je pipo wagen,daar kun je allerlei schatten in verzamelen,ik kan helaas niet meedoen,want doe niet aan kaarten versturen,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heerlijk he dat het nu toch een beetje zomer begint te worden. Hoewel het bij jullie beter weer is dan bij ons. Wij hebben net een paar hele koude en sombere dagen achter de rug. Veel plezier met genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. o wat een grappig idee weer met die kaarten ruilen. (ik sla wel een keertje over hoor!) Ik moet zeggen dat ik volgens mij al een jaar ofzo niet meer gepost-crost heb. Kreeg dus de laatste tijd alleen maar 'happy postcrossing' kaarten.......
  Lekker weer de deur open van je pipo wagen, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Supergezellig die pipowagen en die fazant vind ik wel in stijl haha! Dat kaarten gedoe is niet wat voor mij (excuus voor het woord) maar ik vind het al leuk om lekker je blog te lezen! geniet van je heerlijke pipowagen en de tuin!Lieve groet, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Owwww zo leuk allemaal...lekker genieten...liefs van mij...xxx !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een heerlijke plek om je helemaal uit te kunnen leven!

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mooi hoor die wagen van je . Dat theekastje zou hier in huis erg leuk staan .
  Ik doe aan postcrossing , maar hou mijn kaarten zelf . Veel te bijzonder om ze te ruilen . Dus nee , ik doe niet mee ...
  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat geweldig deze vrolijke pippowagen! Ik heb vandaag je blog ontdekt en ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een heerlijke plek heb je toch in je Pipo wagen. Het ziet er zo gezellig uit, en dat theekastje is een plaatje.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Zoooo jij hebt veel onkruid uit gehaald knap zeg, ik durf daar nog niet aan te beginnen, beetje rug sparen voor de vakantie he.
  Je pipowagen is iik weer schoon, leuk dat theekastje en de nieuwe fazant die jullie daar aan kijkt haha!
  Ik las net ook pas de schoolreisjespost ...tja kleine dames worden groot...die van mij had vorige week gala...terwijl ze vroeger een hekel aan jurkjes had...ik heb wel genoten hoor!
  Fijn weekend en een fijne vaderdag!
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Die keet van jou blijft toch leuk :-)) Velen zijn daar een klein beetje jaloers op zo te lezen ;-)

  Helaas doe ik niet aan postcrossing dus geen krt wisseling via Frankrijk...
  Fijne zondag. gr Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik kom voor de eerste keer op je blog en ik ben stikjaloers op je pipowagen!!! Supermooi! Zelf heb ik 3 grote kinderen maar dat schoolreisjesverhaal is zo herkenbaar!
  Supergrappig... en dat loslaten leer je vanzelf... met klein beetjes tegelijk! Groetjes
  Oh ja ik doe niet mee met de postcrossing gewoon omdat ik geen kaarten heb... sukkel die ik ben! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat is het toch leuk in jouw pipo wagen....alle hoekjes zijn zo schattig ingericht...heel vrolijk word je er van..

  lieve groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!