donderdag 23 januari 2014

Haakjuffie

Vandaag kreeg ik een mailtje van Haakjuffie. Het gaat helaas niet zo goed met haar en ze vroeg mij of ik dit aan jullie wilde laten weten. A.s. maandag wordt ze opgenomen in het ziekenhuis. Ze zal voorlopig niet meer bloggen. Misschien leuk als jullie, diegene die haar volgen, een bemoedigend berichtje achterlaten op haar blog!
 
Haakjuffie, we wensen je veel sterkte toe!
 
 

18 opmerkingen:

 1. Ik volg Haakjuffie niet, maar een sterkte bericht achterlaten is een hele kleine moeite. Ik ga er nu dus snel even naar toe. Lief dat je haar met deze actie een hart onder de riem wil steken.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dat het niet goed ging wist ik maar ow.... Ik doe een berichtje en zal ook iets liefs sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh Carolien dat meen je niet?!?!?Ik vond het al zo stil rond haar de laatste tijd en miste haar leuke verhalen met haar poppen en Roodstaart en dergelijke....ze is daar altijd zo geweldig leuk mee in de weer,wat vreselijk!Ik ga zeker een berichtje bij haar plaatsen en zou je als jij dat hebt mij misschien ook haar adres willen mailen dan kan ik haar een kaartje sturen.

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu moet ik wel effe slikken maar ik ga haar zeker een bericht sturen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Das geen goed nieuws :(
  Maar dankzij jouw lieve bericht hier kunnen we toch wat doen. Dank je Lien x x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik werd er even stil van. En nog steeds....
  ik brand de laatste tijd een kaarsje, als ik aan het borduren ben voor Haakjuffie. En als ik Hazel zie, denk ik altijd aan haar maakster, Haakjuffie. Ik zal zeker iets achterlaten op haar blog, ik had haar al een kaartje gestuurd. Bedankt voor je blogje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé bah!! Ik was altijd een stille zo af toe volger dus ga zeker even op haar site een bericht achter laten.

  Fijn dat het het laat weten, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb eerder deze week ook al contact gehad met haakjuffie... Fijn dat je dit in een berichtje plaatst. Gek hè, iemand die je alleen kent via blogger, maar je wordt er gewoon verdrietig van. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend lief van je om dit te vermelden....ik ken haar blog niet maar heb er wel een berichtje achter gelaten...en hoop dat haakjuffie gauw weer mag opknappen...

  liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel om ons te verwittigen Lien. Ik wist al wel dat er iets niet goed zat en miste haar leuke verhalen al een tijdje. Ik hoop dat het snel wat beter gaat met haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zet een kaarsje neer en ga haar een kaartje sturen van het weekeinde XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief dat je dit voor haar doet...ik volg haar niet maar ga zo even een kijkje nemen beterschap wensen kan altijd toch ???...liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heftig! Ik las het net op haar blog :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik miste haar ook al een poosje. Fijn dat je dit berichtje voor haar en voor ons plaatst, lief van je. Ga haar morgen een berichtje sturen.

  Liefs,
  Rosalie

  P.s. heb jij misschien ook haar adres, dan zou ik haar graag iets willen toesturen, je kunt het mij mailen op mail@studiozakka.nl of via de mailwisseling die we laatst hadden op mijn privémailadres

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook al volg ik haar (nog) niet, ik ga wel naar haar blog om een berichtje achter te laten. Ik weet sinds kort hoe leuk én hoe belangrijk dat is! Fijne dag vanuit de ziekenboeg aan de overkant, X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ja, ik had het gelezen, arme haakjuffie :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ooh wat erg. Dank je wel om dit te laten weten, zo kunnen we toch iets kleins doen voor haar. Mijn kaarsje brandt, voor haar en alle mensen die het nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!