zaterdag 4 oktober 2014

Herfstswap, knutsels en een oproepje

Dankzij de oproep van Rosalie voor de herfstswap, zit ik weer in een knutselritme en dat bevalt goed! Ik maakte dit houten hartje voor de swap:


Herfst en eekhoorns horen wat mij betreft bij elkaar!

 
Nog even een papiertje eromheen en klaar! 
 Ik ben benieuwd wat ik terug krijg.
 
Het bracht me dus in een knutsel-mood. Of komt het door de herfst die eraan zit te komen?
Bij de Wibra kocht ik houten lettertjes en maakte daar kaarten mee.


In Flow stond dit leuke tafereeltje van een luciferdoosje, daar moest een eigen versie van komen...

 
Vinden jullie de vernieuwde Hema ook zo mooi? Zoveel leuks op de schrijfafdeling ook. Zoals dit blik vol spreuken-kaartjes.


 
Je kunt er zoveel mee doen.
Leuk om mee te sturen in de post bijvoorbeeld....

 
Of je bakt een cake voor je vriendin en plaatst er een spreukje op.
Op 9 oktober is de Dag van de Post. Herinneren jullie je vorig jaar mijn brievenbus-actie nog?
Ik heb er leuke herinneringen aan, vooral ook aan de vele kaartjes die ik die dag kreeg.

Zou ik dit jaar best weer willen!
Iemand zin om mij post te sturen? En dan heb ik het niet over een hele snail mail vol spullen, maar gewoon een simpel kaartje met een kort, leuk tekstje? Dan stuur ik je er natuurlijk ook eentje terug. En dan laten we die 9e oktober toch niet zomaar voorbij gaan. Versturen op 8 oktober, is ontvangen op 9 oktober (hoop ik)!

 
 Ik hoor graag van jullie!
Liefs,
Lien


 

26 opmerkingen:

 1. Hallo Lien, ik vind het leuk om je een kaartje te sturen, hangt onze brievenbus ook niet voor niets aan de muur;-)
  Op mijn blog staat mijn e-mailadres. Stuur je adres en dan stuur ik je meteen daarna mijn adres. Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk doe ik weer mee, als het goed is moet je mijn adres nog hebben.
  Wel jammer dat de HEMA zoveel verlies lijdt. Ben benieuwd waar dat heengaat.

  liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb je adres nog! Leuk dat je mee doet! Ik heb al een idee wat voor kaartje ik aan jou kan sturen :-)

   Verwijderen
 3. Erg leuk je swap en ja herfst is voor mij ook eekhoorntjes hoor!
  Ik was afgelopen maandag na onze wekelijkse wandeltocht van 8/10 km bij m'n wandelvriendin. We zaten in de serre en zagen buiten een eekhoorntje overal noten verstoppen die hij vond onder de notenboom, toch geweldig de natuurlijke drang van zo'n klein vlug diertje, ik heb van hem genoten!
  Mijn freubel ritme is nog niet echt goed op dreef maar ik heb iets half af gemaakt liggen...denk dat jij dat wel leuk zult vinden...hoop het op tijd voor 8 oktober af te krijgen dan komt het jouw kant op.
  Dat luciferdoosje super leuk gemaakt evenals de leuke kaartjes!
  Wat een leuke letters van wibra...ik baal er van dat die bij ons niet in de buurt zit.
  Hema wel en die kaartjes had ik nog niet gezien....even langs dus van de week!
  Geniet van een heerlijke zondag!
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben dol op post en geniet nu juist extra van de vrolijkheid die via de brievenbus binnenvalt. Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mmm ik weet niet of mijn bericht nu ergens in t digitale net hangt, want ik had al iets geschreven!
  Ik doe mee, leuk die dag vd post, was vorig jr ook erg leuk! Wat gaat de tijd toch snel ;-) Ook hier lijkt de herfst en dus t binnen zitten en t knutselseizoen begonnen! fijne zondag alvast en tot over de post! Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Carolien, vorig jaar een foto van mijn favo postbus en dit jaar een kaartje van mij en ik had ook al een dag van de postblogje in mijn hoofd, blijft leuk kaartjes sturen en ontvangen;-)) fijn weekend, groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh is het al weer zo ver...dag van de post...komt dat ik zelf nog weinig bezig ben met leuke post versturen. Maar een kaartje naar jou versturen daar doe ik graag aan mee! Ik ben zelf namelijk niet zo van de snailmails daar gaat me teveel tijd in zitten die ik gewoonweg niet heb...nou ja...

  Leuk dat je weer aan een herfstswap mee doet, ik kan me herinneren dat MiM altijd mee deed met een swap van tsja hoe heet ze nu alweer Dreamstuff (effe opgezocht via MiM...wat jammer toch dat genoeg bloggers hun blogs op een laag pitje hebben gezet...ik mis de contacten). Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk stuur ik je graag een kaartje voor de dag van de post. Komt eraan.


  En wat een mooie, lieve knutselwerkjes ! Het eekhoorntje is mijn favoriet maar de kaartjes met houten letters zien er ook alleraardigst uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gezellig de herfst met zijn knusse avonden en het gefröbel binnen. Je hebt leuke dingen gemaakt. Ik ben nog met het fotoboek bezig maar een kaart sturen lukt altijd. Al een jaar geleden de leuke brievenbuspost van toen!!!
  Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je toch een creatieve bom! Zo leuk altijd weer om te lezen wat je nu weer doet en verzint. Ik doe niet mee maar vind het wel een super leuk idee. Ik kan de komende week niet creatief zijn ivm de drukte op het werk maar succes een volgende keer doe ik weer graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt superleuk deze creatieve post.
  Mooie creaties hoor, en vind het eekhoorntje zo schattig.
  Fijne zondag, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tuurlijk doen wij mee, gezellig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tof die houten letters. Ook de Hemakaartjes! Ik doe mee met de postdag en ai wat gaat de tijd snel. Alweer een jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie swap heb je gemaakt zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. dat zou heel leuk zijn om mee te doen.
  En even een briefje te sturen. ik krijg weinig post :( , ik woon trouwens in BE. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. nog niet zo lang je blogvolgster,maar wat stuur ik jou graag 1kaartje vanuit belgie!stuur mij je adres en je krijgt er zeker eentje,en wie er verder ook eentje van me wilt,stuur gerust uw adres!groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Deborah, Leuk dat je mee wilt doen! Ik kan je e-mail adres nergens vinden. Wil je mij anders even jouw adres sturen (mijn e-mail staat bij mijn profiel), dan stuur ik jou daarna in reply mijn adres! Tot mails!

   Verwijderen
 17. Vandaag in wibra de houten letterkes tegen gekomen ik moest denken aan je mooi je knutselwerkje ,leuk het blikje van de hema ,ga ik weldra ook weer es zien groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk hartje zeg! Mijn hartje is ook op de bus. Altijd leuk dat swappen.
  voor de postdag stuur ik jou graag een kaartje. Ik stuur zo een mail hier achteraan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooi hartje maakte jij! Ik wil jou wel een kaartje sturen! Mail je zo even. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een leuke knutseldingen weer gemaakt .lieve gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ja, ik doe ook graag weer mee. Mail je mij ajb je adres nog even, denk niet dat ik het nog heb. Je weet het toch, met creatievelingen, die raken tussen al die bergen ideeën weleens iets kwijt!

  Groeten van Juffrouw Mier (juffrouwtruusatgmaildotcom)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi lieve Lien, wat fijn om te lezen dat ik een kleine bijdrage heb kunnen leveren aan het duwtje dat je nodig had om weer lekker creatief aan de slag te gaan. De hartjes zijn inmiddels onderweg en dat betekent dat er ook een naar jou op weg naar jou is. Ik hoop dat het goed bij je aankomt. Dankjewel nogmaals voor het meehelpen verspreiden van liefs!

  En natuurlijk vind ik het leuk om jou een kaartje te sturen. Zou je mij je adres willen mailen, dan gaat mijn kaartje morgen nog op de post.

  Fijne avond nog en liefs Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Is de Hema vernieuwd? Oeps, dat is me totaal ontgaan. Lieve help, goed dat je me eraan herinnert ;-))))) Knutsel ze!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!