vrijdag 7 november 2014

Nog meer verhalen....

Allemaal Verhalen. Niet alleen is dat het thema van de landelijke Dag van de Mantelzorg vandaag, maar ook was het de rode draad in de reacties die ik van jullie kreeg op mijn vorige post. Persoonlijke verhalen van jullie in de rol als mantelzorger, of ongenoegen over de huidige ontwikkelingen in de zorg (ik deel ze!) Het is in ieder geval een onderwerp dat leeft. Nu in Den Haag nog...
 

Heel ontroerend vond ik de reactie van blogster Groene Fazant. Als geen ander weet zij wat mantelzorg inhoudt door de zorg voor haar zwaar spastische dochter. Ze is gestart met bloggen in de periode van haar zwangerschap, niet wetende dat ze het daarna zo zwaar zou krijgen. Toch is ze haar blog altijd blijven voortzetten en daar staan met name vrolijke verhalen op, als tegenhanger voor de zorgen die ze heeft. 
 

 Zou het niet leuk zijn als we vandaag, op de Dag van de Mantelzorg, als 'cadeautje' allemaal volgster worden van haar blog?
Want ze heeft nog niet zoveel volgers.
En juist de reacties maken bloggen nog leuker!

Groene Fazant, je krijgt in ieder geval een boekje van me als je dat leuk vindt. Mail je me even je adres?


Voor iedereen die mantelzorger is, hopelijk word je vandaag in het zonnetje gezet!

Liefs,
Carolien

17 opmerkingen:

 1. Na alles wat er al bezuinigd is, zou je denken dat de bodem inmiddels wel is bereikt...maar blijkbaar denkt men daar in Den Haag heel anders over. Het is te triest voor woorden. Respect voor iedereen die een rol in de zorg heeft, op welke wijze dan ook!

  Leuk dat Ria het boekje gewonnen heeft. Gefeliciteerd!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ga ik ook doen Lien me volger maken van de groene fazant blog ,gefeleciteerd aan de winnaressen met het boekje .. Respect voor de zorgverleners groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi stukje! Ben meteen volger geworden van de Groene Fazant.
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja..die bezuinigingen..helaas heb ik er als werknemer in de thuiszorg en als mantelzorger mee te maken..Maar goed om nu de moed al te laten zakken staat me niet aan..dus vol positiviteit gaan we door!
  fijne week ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede keuze, Carolien :-)
  Ga zo even bij Groene Fazant kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi blogje Carolien!
  Ik vind dat je de boekjes aan de juiste personen schenkt.
  Ga gauw eens kijken bij groene fazant.
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe heet de blog van je nicht Ingrid?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed gedaan Lien, ga nu even naar de Groene Fazant.
  Groetjes, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk Carolien...ik ga het zeker lezen voor mij een heel groot deel in mijn leven geweest...mantelzorger.....met veel plezier gedaan ..zou het zo weer doen....ik mail je als ik je adres kan vinden..nu eerst even bij het blog groene fazant kijken liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lief van je, ik ben meteen volger geworden bij groene fazant. Lieve geefactie van je! Als je eens in Heerlen centrum bent, er is een openbare boekenkast bij Creative Corridor vlakbij het Pancratiusplein...Oude Veemarktstraat. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve post Lien... ben "groene fazant" gaan volgen... bloggen is inderdaad pas echt leuk dankzij de reacties!
  Liefs aan alle mantelzorgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief ,zo geef en gun je elkaar wat ik ga zo even kijken en haar volgen ,liefs marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat een stoute hond!
  Carolien, bedankt voor je boekje en mooie kaart erbij! Ik ga het binnenkort lezen.
  Ik ben overigens zo jaloers op jouw keetje, wat geweldig zeg! Later als ik groot ben.... Ik zou wel tig hokjes in onze tuin willen en overal alles gezellig maken. Ik heb weleen gezellig hoekje in de schuur boven, de Hollandse stee noem ik dat. Ik zal er eens foto's van posten. Er wordt weleens gelogeerd, zo geellig met uitzicht op de geiten en kippen! Doei doei

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!