donderdag 5 maart 2015

Letter BOX swap II

Wat ontzettend leuk dat jullie met zovelen meedoen aan de letterBOX swap. Hieronder kun je lezen wie aan wie is gekoppeld. Er zijn enkele dames bij zonder blog. Willen jullie svp je adres naar mij mailen, dan breng ik jullie met elkaar in contact. 


 
Debora (B) (geen blog)
Emmel Prutsemieke (B)
Baukje (Fr)
Mirjam (Fr)
Creative neighbours
Wilmi – Bezig & Blij
Linda - Minimoek
Groene Fazant
Vera – Geniet van ieder moment
Carolien – Keetje van Lien
Mevrouw Pardoes
Bee
Mirjam – Kaza Maria
Marloes- Marloes  Kreatief
Ellis – Mrs Witch Bitch
Mirjam - Stins
Kathy – Van mij voor jou
Meidenmama
Christel- Hout en Draad
Zomerkind
Annemiek Tromp (geen blog)
Josje (geen blog)
Marleen – Marleens wereld
Nely (geen blog)
Zaanse Zolder
Celine – Made by Celine
Ingrid B (geen blog)
Saskia H (geen blog)
Esther - Pipa's Huis
His - Op een grote paddestoel
 
 Zoek contact met elkaar en bespreek even hoe je het gaat aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van het doosje, eventuele interesses/wensen en natuurlijk de datum van verzenden. Wat je ook afspreekt, maak er vooral een feestje van!


Veel plezier en als er nog vragen zijn hoor ik het wel!

Liefs,
Lien

15 opmerkingen:

 1. Zo leuk, ik ben al benieuwd om de blogjes te lezen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor het koppelen, spannend hoor!! Je gaat erover lezen!
  groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat jammer, ik heb je oproep blogje gemist! Ik had graag mee gedaan... Volgende keer?! Ik ga dit zeker volgen.

  Groetjes en "Swap ze" allemaal!
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Josje,
   Zou je ook even je e-mail adres aan me door willen geven? Bedankt!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. Leuk, leuk! Ik ga dit weekend vast beginnen aan mijn doosje! ;)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ben ook al aan het brainen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Lien,
  Dit heeft niks met de doosjes te maken, daar was ik net te laat voor. Maar Katrien wees me op jouw blog vanwege de tutorial van een blogboek. Daar ben ik hartstikke blij mee. Lekker duidelijk, dankjewel. En ik ben meteen volger geworden. Ben ik volgende keer misschien op tijd voor zo'n doosjesruil!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal leuk! Heb al een mailtje gestuurd naar Esther, nu in spanning wachten op een antwoord!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We gaan er iets moois van maken! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Lien, ik kan de mail van Ellis niet vinden, weet jij die misschien? Thanks!
  Liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb een mail gestuurd, nu nog even de reactie afwachten, spannend en leuk!
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat je zoveel enthousiaste deelnemers hebt gevonden! Oh leuk dat de creative neighbours ook meedoen, ik had ze erop gewezen bij hun oproep voor snailmailers. Heel veel plezier met deze leuke swap! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!