vrijdag 22 januari 2016

Een doosje gezelligheid - give-away

Het idee ontstond eigenlijk toen ik een glimp in mijn keetje wierp. Alle spullen van 'Kerst in de Keet' stonden er nog en moesten nodig worden opgeruimd. Maar wat doe ik ermee? Bewaren (maar waar?), naar de kringloop brengen of zelf houden?


En toen kwam ik op het idee om te gaan shoppen in mijn eigen keet. Maar niet voor mezelf, maar voor één van jullie. Ik kies wat spulletjes uit (geen kerstgerei hoor!), pak ze leuk in, stop ze in een doosje en dat pakketje verstuur ik. Verwacht geen dure cadeaus, maar gewoon een verrassingspakketje met winterse gezelligheid.
Geen Kitsch in de Keet, maar Kitsch in de Doos.
Of zoiets.

Vind jij dat je in deze gure januarimaand wel een warm gebaar kunt gebruiken of ken je iemand die wel een extraatje verdient? Laat het hieronder in een reactie weten.

Volgend weekend maak ik bekend voor wie ik ga shoppen in de keet!

Liefs,
Carolien

31 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat wil iedereen wel toch?....doe graag mee hoor....hihihi....liefs van mij x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe ook graag mee en schaamteloos kies ik gewoon voor mezelf. Post krijgen is zo leuk en zeker een verrassingdoosje..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief gebaar.......denk gelijk aan Anita van hersenspinsels.......zij kan wel een doosje vol liefde gebruiken.....

  Fijne dag

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ochhh,de belgjes vallen uit de boot!...niewaar,hoor!!ik gun het iemand anders,want ik kreeg al pakjes van je,hee!ik dacht wel :waarom houdt caroline eens geen kerstswap ,om een swapdoosje naar een ander te sturen..dat dacht ik rond kerst..misschien idee voor eind dit jaar???fijn weekend!!debora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat weer een geweldig lief gebaar, hoe leuk om zomaar in aanmerking te komen voor z'n doosje vol liefde. Ik waag een kansje zou toch SUPER zijn om te winnen.
  Gezellig weekend, groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief gebaar tijdens de voorjaarsschoonmaak :-)
  Ik gun het iedereen! (dus kies maar iemand anders dan mijzelf ;o)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh, zo,n verrassings pakketje dat lijkt me heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben altijd in voor verrassingen, dus kom maar op, k ben heel nieuwsgierig wat je wil delen.
  Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou dat vind ik dan wel weer erg lief en zulen we maar zeggen dat we zand over de yoga mat doen.. hahahaha. Ik heb ook erg gelachen hoor om je vorige berichtje. Poeh nou daar vraag je me wat. Ik ken best wel een aantal mensen die ik iets leuks gun. Zelf ben ik net verwend met iets leuks dus mijn buurt is het niet... Mag ik er nog even over nadenken?

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, fijn he, dat we allemaal met je meeleven? Ik nomineer MiMpie voor het pakketje. :) Fijn weekend!! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gun die lieve Els met haar inspirerend dingen-die-fijn-zijn ideetjes een echte kitch in de doos.
  En vooral lekker genieten van je illegale mat hahaha
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gun Haakjuffie iets moois. Omdat zij ook mooie dingen heeft weggeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Doordat mijn computer het niet deed, moest ik even terug lezen. Het is wel een heel grappig verhaal. Ik zou er maar gewoon van genieten en als je er baat bij hebt is een goede en rustige gezondheid ook heel belangrijk.Zelf heb ik besloten om in februari geen extra's te kopen. Ik weet alleen nog niet of een bloemetje is huis bij de boodschappen hoort of luxe is. Niet dat ik nou zo'n koper ben, maar gewoon een stukje soberheid in de tijd waarin we nu leven en waarin zoveel mensen amper het hoofd boven water kunnen houden. Dus als je het alsnog over wilt doen kunnen we elkaar steunen.
  Als ik je pakje zou winnen zou ik graag willen dat je het aan Eefie (What's in a day) stuurt. Een bemoediging en wat leuks kan ze goed gebruiken.

  Veel liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was ook mijn idee erachter, dat er zoveel mensen zijn die amper het hoofd boven water houden en ikzelf maar blijf kopen. Ik heb zelfs de bloemetjes laten staan, maar die mis ik wel hoor! En jij als bloemenliefhebber moet ze zeker kopen, ook een beetje aan jezelf denken!

   Verwijderen
  2. En superlief dat je voor Eefie meedoet!

   Verwijderen
 14. Wat een leuk idee! Ik doe graag mee maar niet voor mezelf maar een vriendin die het heel moeilijk heeft! ik kan niet vertellen waarom maar ik gun het haar van harte!
  Fijn weekend! Liefs,Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een lieve actie. Jammer dat ik Duitsland woon maar doe graag mee onder het adres van mijn ouders. Die zijn wel gewend dat daar altijd post van mij komt ;) Ik wens je een fijn weekend.
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Duitsland is hier heel dicht over de grens inclusief een postkantoor, dus dat gaat wel lukken hoor! Leuk dat je meedoet!

   Verwijderen
 16. Wat lief dat je dat gaat doen. Ik zie hierboven al zoveel goede ideeën en mensen die het nodig hebben. Dus jij hebt keus genoeg! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 17. haha een boetekleed dat vind ik ook goed gevonden. Wat een leuk dat je een verrassingspakketje gaat weggeven. Ik zie inderdaad hierboven al hele goede suggesties dus daar sluit ik mij bij aan. Laat je later nog zien wat er in zat? Want nieuwsgierig ben ik natuurlijk wel :). Fijn weekend.

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ken wel iemand die heel blij zou zijn met een verrassingspakketje van jou. Petra van de blog http://petracreabea.blogspot.be/
  Zij is één van mijn eerste volgsters en zij en haar 2 dochtertjes hebben een moeilijk jaar achter de rug... Ik doe mee voor hen! Als dat mag? Leuk zo shoppen in je eigen keetje!
  Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ohhh wat leuk...ik wil graag een kansje maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. super leuk,ook ik wil wel een kansje wagen,ik doe mee,succes met kiezen,want zo te lezen heb je keuze zat

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een leuk en lief gebaar is het zeker,Lien!
  En aan liefhebbers geen gebrek,begrijpelijk.
  Hoop dat jij een goede keuze kunt maken, of het nou aan iemand is die het hoofd maar net boven water kan houden of een opkikkertje goed kan gebruiken, tja dan heb ik nog wel 'n lijstje voor je, maar dat ga ik niet doen omdat ik geen voorkeur heb en het iedereen gun die het graag wil ontvangen.

  Succes allemaal!

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat super leuk dat je weer een give away doet. Ik zou zeker wel een warm gebaar kunnen gebruiken want de maand januari is tot op heden niet de beste maand voor mij, maar ik gun het ook Mirjam (van Mirjam Down Under) omdat zij wel een cadeautje verdient nu ze haar leven aan het omgooien is. X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ha...hier kan ik kort op reageren!
  Super leuk dat je iemand iets leuks gaat sturen, ik heb in,ideële ook al gelezen wie het gewonnen heeft, komt goed terecht denk ik.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!