vrijdag 25 november 2016

5 labels die je decembercadeaus nog gezelliger maken

Niks zo leuk als een cadeautje uitpakken! En als er dan ook nog een labeltje aanhangt,  vind ik dat extra gezellig.

 
Hoe eenvoudig zijn deze! Het enige wat je nodig hebt is een label, een zwarte pen (en vaste hand) en een rood bolletje.
 
Voor mijn vriendin die gek is op Rituals kocht ik douchegel. En daarbij vond ik dit kaartje wel passend:
 

De lettertang ligt hier standaard op tafel de laatste tijd. Cadeautjes personaliseren vind ik wel zo leuk. Bij Hema kocht ik nu tape in de kleuren goud, zilver en zwart. En dit ideetje vond ik, net als de rest trouwens, op Pinterest:
 
 
Ook met masking tape zijn er ideetjes genoeg. Deze is heel snel klaar: paar tapejes naast elkaar plakken, geel vlammetje en lontje erop tekenen, that's it!
 

En deze laatste is wat bewerkelijker, maar wel zo leuk! De vlaggetjes zijn ook van masking tape geknipt en het sterretjesdraad kun je kant-en-klaar kopen.

 
Voor blanco labels slaag je trouwens goed bij Ikea. Zij hebben een doosje met labels in meerder formaten (rechthoek, vierkant, rond) en in zowel craft papier als blanco. Ik geloof voor € 1,29!
 
Besteed jij veel tijd aan het inpakken van je kerstcadeaus? Met of zonder label?
 
Liefs,
Lien 
 
 
 

 

21 opmerkingen:

 1. Ik ben dol op mooi papier en dan de kadootjes mooi neerleggen bij open haard of zo.
  Ik gebruik geen labels. fijne weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke ideeën..daar kan ik wel iets mee ;) Ik besteed er graag tijd aan..ik vind het leuk om te doen en ook zo veel persoonlijker om te geven. Ben nu aan het handletteren...kun je er leuk mee combineren. Fijn weekend! Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe wist je dat? Ik denk al een paar dagen over labels, maar kon nog niets naar mijn zin vinden op Pinterest. En nu zie ik die leuke rendierenlabels! Goed idee, ik ga het eens uit proberen. Dank hoor!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ...als ik je nu maar niet teleurstel.....ik heb andere labels gevonden....
   Maar ik heb de jouwe wel gepind, misschien gebruik ik ze volgend jaar wel!
   Groetjes weer

   Verwijderen
 4. Wat weer een creativiteit Lien ik vind ze allemaal erg leuk, maar het rendier label vind echt heel tof. En die met ontspanje ook erg leuk gevonden. Gezellig weekend en suc6 met het inpakken van je kado's lijkt me een feestje om jou pakje uit te pakken. Zelf dit jaar geen kado's, we gaan bij me ouders leuk verschillende spelletjes spelen met alle kleinkinderen en de oudste kleinkinderen alweer met aanhang. En we eten daar een stamppotten buffet. Dus niks in te pakken, het gaat ons om een gezellige avond met elkaar. Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke ideeën! Verzorgd inpakken doe ik altijd wel, maar net dat stapje extra...daar denk ik dan niet aan.

  Fijn weekend! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat keuk Lien ...de eerste is mijn favoriet.....fijn weekend liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellig allemaal! Ik hou er van. Ik probeer ook altijd een leuk pakje te maken van een cadeautje. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wrapping gifts is one of my favourite occupations during Christmas. Your ideas are perfect, thanks for sharing!
  Olympia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je rendierlabeltjes zag ik al voorbij komen en...ik maakte ze al na want ze zijn super!!!en de rest die je er nu opzette zijn ook zo leuk!dus zondagnamiddag knutselen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toevallig vanmiddag creatief geweest met labels voor mini cadeautjes maken. Morgen filmdag met 7 vriendinnen, dus van gekleurd karton labels geknipt en er een 'lieve vriendinnen quote op geschreven' en het kerstsnoepje met quote verpakt in vogel en egelpapier wat ik ooit in Engeland kocht. Doe ik hier bij jou ook weer leuke simpele ideetjes op, ik heb nog meer vriendinnen.....
  Groetjes, janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank je voor je leuke tips. Die van spanje vind ik erg leuk. fijn weekend groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wij hielden ooit een recycle-sint. Een oude krant, gebruikt bruin pakpapier,een broodzak. Het was apart zo'n mand met pakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke ideetjes! Ja, ik besteed altijd wel wat extra tijd om cadeautjes mooi in te pakken; daar word ik zelf ook al blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Pinterest is teveel van het goede voor mij, maar ik ben blij met wat jij aan ons laat zien. Dat is voor mij te behappen en het zijn pareltjes. Het zit toch in het kleine, zoals van een P de staf van Sinterklaas maken. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een cadeautje moet ook echt een cadeautje zijn vind ik, dus mooi papier en labels mogen niet ontbreken... leuke tips heb je gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk die labeltjes.. Ik vind die met die rendier wel erg schattig..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super leuke cadeau ideeen. Geweldig ik vind die rendieren heel leuk. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat maak jij er mooie cadeautjes van, bijna jammer om uit te pakken!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo jij bent weer lekker creatief bezig geweest!
  Zo leuk dat rendier op de labels!
  Inderdaad op pinterest vind je de leukste ideetjes. Soms wel teveel dan weet je niet waar je het eerst aan wil beginnen en blijft het bij pinnen ...dat overkomt mij de laatste tijd veel haha.
  Mooi die tekst met lettertang en bedankt voor de Hema tip, gaaf zilver en goud tape!
  Meestal verpak ik cadeautjes niet zo mooi.
  Net nog Sint cadeautjes recht toe recht aan ingepakt voor school.
  Fijn Sinterklaas.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!