vrijdag 4 augustus 2017

Help jij me aan een summer bucketlist?

Eén keer per jaar is daar dat mooie moment waarop je op je pc de tekst intypt:
Ik heb vakantie. Op maandag 27 augustus ben ik er weer.
Voor vragen kunt u terecht bij...


 
En dan liggen er drie blanco weken voor je uitgestrekt: het cadeau van het jaar!

Vorig jaar had ik een hele bucketlist vol met ideetjes wat ik allemaal zou kunnen doen. Nu heb ik daar nog helemaal geen tijd voor gehad. Misschien willen jullie me helpen door een leuke opdracht te verzinnen? Dan kies ik er 1 uit, of 2, of 3 om te doen en dan blog ik daar over.... (zolang ik maar niet hoef te bungeejumpen of abseilen!)

Wat wordt het?

Een dag geen social media?
Een stad bezoeken waar ik nooit eerder was?
Een bepaald boek lezen?Jullie hebben vast meer inspiratie dan ik...!

Liefs,
Carolien

22 opmerkingen:

 1. Ik ga je inspiratie sturen hou je brievenbus maar in de gaten :)
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat denk je van een hele dag eens helemaal niets doen? Geen plannen en kijken,wat er komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met de trein mee en maar zien waar je terecht komt/uitstapt.
  Ik wens je veel om van te genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik schrijf zodra ik iets leuk zie het op in een boekje, musea, expositie, leuke marktjes, steden.
  Ik heb nogal wat staan. Ook film. Ontdekte gisteren de film/docu Kedi over de zwerfkatten in Turkije, keek de trailer en vond het zo mooi. My cousin Rachel, Una, Louise en Hiver, Broers, l"amant double.
  Ga naar een museum waar je al een tijdje heen wilde. Naar een leuke stad in Belgie met overnachting, naar een restaurant met eten dat je nooit eerder hebt gegeten. Bakt de mooiste taart ever, doe een workshop.
  Verder las ik je bucketlist van verleden jaar en kun je daar ook nog dingen van doen.
  Ik ben beneiuwd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoveel ideetjes top! Die mooiste-taart-ever bakken lijkt me wel wat!

   Verwijderen
 5. oh ben nog niet klaar; ik organiseerde onverwacht een tuinfeest voor vriendinnenclub met hun man erbij, ieder maakte een gerecht. Zeer geslaagd. Dit jaar deed iemand anders het in haar tuin.
  Waar ik ook mee bezig ben; ken je dat dat je tegen iemand zegt; we moeten gauw dit of een keertje dat? Nou ben ik mijn beloftes aan het nakomen. (en proberen geen nieuwe te maken)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een gesprek met een boom! Luisteren naar de wind in de bladeren, uit welke windrichting, hoe gaan je gedachten, hoe ritselen de bladeren.
  Ik krijg er al zin in als ik opschrijf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ga ik doen. Ga ik 'm gelijk knuffelen, heb ik ook nog nooit gedaan :)

   Verwijderen
 7. Wat heerlijk! Geniet ervan!
  En tja... bucketlist... ehhh...
  Ik pak er eentje waarvan ik vind dat ik hem zelf ook zou 'moeten' doen, omdat je er lekker van 'aardt'; loop een blote-voeten-pad!
  Veel vakantieplezier!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben een blotevoetenpad in de plaats waar ik woon. Al vaker gedaan, is inderdaad erg rustgevend! Heb jij het nog nooit gedaan?

   Verwijderen
  2. Ja, een paar dorpen verder van ons, maar dat is lang geleden. Binnenkort gaan we op vakantie en het eerste hotel ligt vlakbij een 'Kneippanlage'. Dat is dan wel geen blote voetenpad, maar zó heerlijk om te doen, zeker na een wandeling. Als je niet weet wat het is, zou je eens moeten googelen. Jammer dat we dit (volgens mij) in Nederland niet kennen.

   Verwijderen
 8. Heerlijk lekker niksen...en zien wat er op je pad komt....maar vooral genieten !....liefs Ria...x ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een dagje fietsen, maar alleen maar met de wind mee. ;-)) En onderweg lekker koffie drinken en lekkere hapjes eten. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een nacht onder de blote sterrenhemel slapen. Aan zee of gewoon in eigen tuin, en 's morgens de zon op zien komen. Is vast heerlijk. Maar wat je ook doet; ik wens je een heerlijke vakantie in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die stond vorig jaar ook al op mijn lijstje. Maar het is er niet van gekomen toen, wie weet dit jaar!

   Verwijderen
 11. Ik was even door aan het lezen bij blogs die hier reacties gaven en dus even afgeleid haha.
  Aan tips heb je nu niet veel meer want de zomervakantie is weer voorbij maar de tips hierboven zijn allemaal super leuk!
  Voor mij ook geen bungeejump etc....ik hoorde van mijn fysio dat dat soort dingen, evenals ook die mega kermisattracties op de kermis en in pretparken etc., echt heel erg slecht zijn voor je lichaam...je kunt daar op latere leeftijd allerlei klachten van krijgen.
  Ik was al geen fan..maar nu helemaal niet meer haha.
  Ik ga denk ik in de komende nieuwere posten lezen wat je met de tips gedaan hebt...ben benieuwd.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!