zondag 28 januari 2018

Complimentjesswap

Een complimentje krijgen is altijd leuk! Op 1 maart is het nationale complimentendag. Dat bracht me op het idee voor een mini swap.Wat is het idee?
Als je meedoet krijg je een swapmaatje toegewezen. Je kijkt naar haar blog of Instagram-feed en bedenkt vijf welgemeende complimenten voor haar.
Bijvoorbeeld:
*Wat kun jij goed haken* Wat maak je mooie foto's.* Wat heb jij een knappe dochter/zoon/hond/kat * Wat ziet je huis er leuk uit * etc.....

Bij die vijf complimentjes kies je vijf bijbehorende kleine cadeautjes die daarop aansluiten. Je pakt ze allemaal mooi in en op het kaartje aan elk cadeau staat het complimentje.

Voorbeeldjes:
Je hebt zo'n mooi haar! Cadeau > haarmaskertje
Wat leuk dat je gek bent op post versturen. Cadeau > mooie kaart

Nou ja, met een beetje creativiteit kom je een heel eind!
Het complimentje staat in deze swap centraal. De cadeautjes zijn een leuk knipoog, maar hoeven niet duur te zijn of ingewikkeld zelfgemaakt :)
De swap moet door de brievenbus passen.

Als je meedoet is het vereiste dat je een openbaar account hebt (blog, Instagram of Facebook) waaruit we kunnen opmaken wat je zoal doet in het dagelijks leven. Want die complimenten moeten we natuurlijk op maat samenstellen.

We vesturen 28 februari zodat de swap hopelijk 1 maart, de Nationale complimentendag, aan komt.  Stuur me voor vrijdag a.s. een bericht als je mee wilt doen en vermeld ook even als je NIET gekoppeld wilt worden aan een Belgisch swapmaatje (i.v.m. hogere verzendkosten)

En dan nog even een compliment aan jullie: wat hebben jullie massaal lief gereageerd op mijn vorige blogpost. Echt superlief!

Liefs,
Carolien

5 opmerkingen:

 1. Ik was ontroerd door je vorige post. Je krijgt van mij een compliment voor het schrijven ervan! Ik doe maar niet mee, ik ken mezelf, altijd te laat met insturen..... Het is wel een superleuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Compliment voor het verzinnen van deze Swap.
  Ik hoop dat er veel meedoen en mooie complimenten krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welja ...laat ik meedoen...ik ga het proberen...wel graag een blog hoor heb geen instagram .........liefs Ria x ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie mijn reactie van gisteren niet. Ik vind het een leuk idee en doe graag mee Carolien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk maar ik doe maar niet mee. Als Belg naar Nederland versturen kost me echt te veel als het een beetje een leuk pakje moet worden. Stomme postzegels!:-( Maar inderdaad alweer een top idee van jou.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!