vrijdag 27 april 2018

Koningsdag (en een hoop rommel)

Vandaag is het Koningsdag, een van de leukere dagen van het jaar. Vinden jullie niet? Het is een vrije dag, er zijn overal marktjes en in deze periode is de natuur op z'n mooist. En waar ik helemaal blij van wordt zijn alle feestelijke vlaggen in de straat. Als ik met de hond mijn rondje doe, tel ik ze...
Ik wil nog altijd ooit eens een vlaggenmast, zodat ik ook mee tel :-). Bij gebrek aan bedacht ik dit jaar deze krans voor op de voordeur:


Heel simpel gemaakt van een oranje sjaal die ik om een strokrans heb gedrapeerd en dan lint erover.

Deze week vond ik allemaal kleine klompjes bij de kringloop, samen voor 50 cent. Die ben ik aan het stippen voor o.a. de Tuin&Swip Swap waaraan ik meedoe.


Straks maar even lekker struinen op de vrijmarkt, want hier in huis is het een grote rommel. Dinsdag is de keuken eruit gebroken en we zitten nu in de kampeer-fase, met papieren bordjes, een camping fornuisje en afwassen in de badkuip...

Kortom, niets om een koninklijk gevoel bij te krijgen!

Dus dat zoek ik dan maar even buitenshuis. Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Liefs,
Carolien

15 opmerkingen:

 1. Oef... Da's een goede (extra) reden om de vrijmarkt op te gaan! Mooie krans joh!
  Hier tot nu toe geen vastomlijnde plannen, het kan nog vanalles worden dus :-)
  Gezellige Koningsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet van een rustig dagje thuis. Laat ontbijten, op ons gemak koffie drinken en straks de tuin in. Een en ander voorbereiden om te gaan planten in de volle grond.
  Ik vind je krans mooi! De vlaggenmast is bij ons uit de tuin gegaan, omdat het lastig was op het grasveld en er bij wind nogal lawaai vanaf kan komen.
  En ik moet morgen werken, omdat het werk dat vandaag niet gedaan kan worden wel moet gebeuren.
  Succes met de keuken en een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuinieren wil ik deze week ook nog doen, zo fijn!

   Verwijderen
 3. Wel leuk een nieuwe keuken.....fijne dag!....liefs Ria x 🇳🇱

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En? Heb je nog wat leuks gevonden op de vrijmarkt? Misschien iets leuks kampeerachtigs? 😉.
  Voor mij werd het een 'mantelzorgdagje' waarbij we eventjes naar de tv hebben gekeken. Daarna kwam ik in een file terecht op de terugweg en toen kreeg ik tocheen beetje Koningsdaggevoel door al het oranje in de auto's om me heen ✳️.
  Ik heb een lekker dagje gehad hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee niks bijzonders gekocht, alleen oranje tompoucen!

   Verwijderen
 5. Wat leuk die oranje krans van een sjaal....... Tja eerst moet het een rommel zijn, maar daarna heb je ook wat: Een Nieuwe Keuken. Een fijn vooruitzicht!
  Groet, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee die klompjes. Ik heb ook nog van die kleine en dan rood met witte stippen... Je moet er wel wat voor over hebben als je een mooie nieuwe keuken wilt maar oh wat zul je straks genieten als het klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. War leuk je krans op de deur!
  Ik zeg ook elk jaar dat ik een vlaggenstok ga kopen want dat staat inderdaad...ok vandaag weer mooi het heeft zeker wel iets!
  De klompjes geven ook een koninklijk gevoel met die kleuren leuk!
  Wij zijn ook even in een winkelcentrum dat vol stond met kraampjes en kleedjes gaan kijken samen met onze dochter die eindelijk ook een keer vrij was op Koningsdag maar niks gekocht...veel speelgoed hier.
  Bij ons op de markt zijn we ' sMiddags nog even geweest maar daar was eigenlijk weinig meer de ouderwetse kinderspelen voor de sfeer wel leuk.
  Altijd speciaal zo'n daag, onze Belgische vrienden zijn er jaloers op zeggen ze haha.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!