vrijdag 19 juli 2019

Wat je met veilingkistjes kunt doen

Nu ik had besloten de keet weer voor mezelf te gebruiken, stuitte ik op een hoop overtollige spullen. Zoals drie veilingkistjes die voorheen als stalling dienden voor mijn producten. Ik zocht op Pinterest wat ik ermee zou kunnen doen en zie hier...


Een bijzettafeltje en kastje in één!

Het kistje verfde ik al eerder wit, dus het enige wat ik hiervoor hoefde te doen, was het kantelen en  wieltjes eronder bevestigen.

En toen kwam ik op het idee om met de andere twee kistjes een tuinhoekje te maken. Deze oude sidetable van teak hout stond eigenlijk maar wat te vergaan in de tuin. Jammer! Ik schuurde hem en verfde hem wit. De kistjes plaatste ik er bovenop en nu is er genoeg ruimte voor platjes en leuke snuisterijen. Het kistje op wielen kreeg ten slotte een plekje onderin, zodat ik het gemakkelijk kan gebruiken als bijzettafel als we buiten zijn.


Liefs,
Carolien

10 opmerkingen:

 1. Gezellig!
  (Wij hadden vroeger een hele wand vol met deze kistjes. De kistjes waren eerst gebruikt voor het verhuizen.Soms veranderden we de 'opbouw' en dan hadden we weer een heel nieuw 'wandmeubel' ☺️)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat heb ik ook wel eens ergens gezien, eigenlijk zijn ze heel handig!

   Verwijderen
 2. leuk! zo simpel. Dan heb ik ook gelijk zin om mijn kistjes op te zoeken en in te richten. Gelukkig is het bijna weekend....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Zo simpel en zo leuk! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om spullen een nieuwe bestemming te geven. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Bedankt om het idee met ons te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan hoor...houvast kistjes...fijne zondag liefs Ria 💕

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!