dinsdag 24 december 2019

Fijne Kerstdagen!

En dan is het ineens 24 december... de tijd lijkt elk jaar sneller te gaan (of word je gewoon zelf oud als je zulke uitspraken doet...?)


Ik denk het laatste! Al hoewel dan weer niet te oud om een rendier te kussen en daar een foto van te maken, haha.

Voor wie me niet volgt op Instagram: ook de dieren mochten er de afgelopen dagen aan geloven:We zijn er dus allemaal klaar voor hier in huis. Hopelijk jullie ook. Ik wens jullie hele gezellige dagen met elkaar en met de familie Meiland (voor wie gaat kijken :-))

Voor diegene die het moeilijk hebben, heel veel sterkte en laat de vele lichtjes je verwarmen. Bedankt voor al jullie mooie, grappige, ontroerende en altijd lieve reacties op mijn blog. Dankzij jullie blijft het na al die jaren nog steeds heel erg leuk om te doen!

Een hele warme kerstgroet,
Carolien


7 opmerkingen:

 1. Fijne kerstdagen voor jullie allemaal!
  (En dank voor al je blogjes, ik heb ze stuk voor stuk weer met plezier gelezen).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geniet van je dagen lieve Carolien en ik blijf je volgen XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige dagen toegewenst, voor jou en je gezin. Groeten van Brigit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kerst is bijna alweer voorbij. Ik hoop dat je het fijn hebt gehad. Ik lees elke week je stukjes weer met plezier. En ik ben fan van je swaps.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel liefs en warmte terug van mij...ik maak een kerst mee die ik liever anders had mee gemaakt maar het is niet anders...het leven is dat wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt toch ? Lieve groetjes van mij en Leaf 🐶🐾❤️🎄💋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat erg om te horen, dat wist ik niet! Weet niet wat ik moet zeggen, behalve heel veel sterkte...

   Verwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!