vrijdag 31 januari 2020

Win je mooiste foto op hout!

Vinden jullie ook dat deze grijze, natte januarimaand maar lang duurt? Ik heb eigenlijk wel weer zin in een beetje zon! Wat altijd helpt is om naar foto's uit de zomer te kijken. Deze liet ik onlangs op hout afdrukken.


Het was een warme zomerdag. Ik toog met mijn vriendinnen, mijn dochter en een mand vol picknick naar het Heuvelland waar we de middag op een grasveldje doorbrachten. We kwamen op van die typische 'ouwe vrouwen praatjes' zoals hangende oogleden en opvliegers. Dochterlief besloot in haar eigen wereldje te kruipen. De zonnehoed die ik had meegenomen voor de foto, trok ze over haar hoofd, oortjes in en lekker chillen. Toen maakte ik deze foto.

Hij heeft nou een plekje in de Pipowagen en elke keer als ik ernaar kijk, krijg ik dat instant zonnige gevoel terug van die heerlijke lome zomerdag!

Door het hout komt de foto ook heel mooi tot zijn recht vind ik, zeker door de extra laag white wash. En hij heeft een heel handig ophangsysteem. Ik bestelde hem via Canvas Company. Je hebt er diverse canvas prints en ook canvas doek.


Winactie!


Wil jij ook jouw foto op hout laten afdrukken? Pak dan hier je kans! Ik mag namelijk een exemplaar van 30 x 30 cm weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie te plaatsen op deze blogpost. En ik ben natuurlijk wel benieuwd welke foto jij in gedachten hebt om af te laten drukken.
Wordt het een zomers plaatje zoals bij mij of toch een recente winterfoto? Of misschien iets heel anders? Je mag ook voor iemand anders meedoen.

Je kunt een reactie plaatsen tot en met 6 februari. Op vrijdag 7 februari maak ik de winnaar bekend.Je kunt via deze online webshop trouwens ook via foto op hout tekst op hout laten laten drukken of hout voor buiten. Klik op de links om direct naar de voorbeelden te gaan!

Succes!
Carolien


30 opmerkingen:

 1. Ik doe heel graag mee. We zijn pas verhuisd naar zee. Een mooie zeezicht zou dus toepasselijk zijn. Of een kleurrijke zonsopgang genomen tijdens het ontbijt. Met het silhouet van een langsvliegende meeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heerlijk lijkt me dat om dichtbij de zee te wonen. Leuk dat je mee doet!

   Verwijderen
 2. Superleuk. Jij hebt wel een hele leuke foto uitgezocht. Ik heb zojuist nog zomerstrandfoto's van Zoutelande doorgekeken. Je vergeet dan even dat het januari is. Zal wel moeilijk worden om een foto uit te zoeken, want ik maak er zoveel. Misschien wel eentje uit Zweden, mijn favoriete vakantieland.
  Fijne laatste januaridag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een mooi aandenken! Lukt het nog als 'oude' vrouw om een hele middag op de grond te zitten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, we kwamen inderdaad met wat gekreun en gesteun weer omhoog :-)

   Verwijderen
 4. Dat is écht een prachtige foto van je dochter! Ik denk dat ik voor een gouwe ouwe ga, het liefst iets dat ook zo'n zomerheimwee oproept, of een foto waar ik altijd om zal moeten lachen. Ik heb er genoeg, en een beetje meer vrolijkheid hier in huis is nooit weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook wel meedoen.
  De foto die graag op hout wil zien, moet nog worden gemaakt...
  Ik wil graag een foto van mijn gezin, als man en ik allebei 40 jaar zijn geworden. Op de achtergrond dan het getal 40... maar dat is pas in maart/april. Ik weet niet of dat ook mag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat mag vast, mocht je winnen overleg ik het gewoon even!

   Verwijderen
 6. Echt een, leuke foto. Lijkt me heerlijk, om in de heuvels , te picknicken! Alvast een ,goed weekend. Groeten van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto met dat rood-wit geblokte deken! ik wil graag meedoen en zoek een leuke foto van ons hele gezin. De 3 zonen zijn twintigers en 2 wonen niet meer thuis. Om ze tegenwoordig samen op de foto te krijgen is niet niks, ene vindt poseren verschrikkelijk maar dat maakt net altijd het komische van heel de foto! Haha. Alvast bedankt voor de wedstrijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Oh dat wordt dan een hele uitdaging, haha! Leuk dat je mee doet!

   Verwijderen
 8. Ik zou mijn kleindochters wel op hout willen zien. Daarom waag ik graag een gokje. Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke actie. Meteen ga ik bedenken welke foto ik dan af zou willen laten drukken. Ik vermoed iets van de zomer of nee toch die op het strand. Zelfs mijn man heb ik mee laten denken. Kortom ik waag een gokje :).
  Fijn weekend. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben een vroege vogel, word instant blij van de opkomende zon...het liefst in de mist dus ja....heb mooie foto's die ik graag zou vereeuwigen voor in mijn mamaloetje
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou inderdaad leuk zijn in je keetje! Hoe is het daar eigenlijk mee? Maak je er vele gebruik van?

   Verwijderen
 11. Wat een leukkie....ja ik doe graag mee...lijkt me een mooie herinnering een foto van Trevor ....daar dacht ik gelijk aan 💕 liefs fijn weekend Ria 💋

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijke foto is dit toch. Ergens in mijn hersenpan piept het dat ik hem al eerder op je blog mocht bewonderen? Maar ik kan het helemaal fout hebben hoor.
  Wat een leuke Give-Away heb je. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zo een-twee-drie niet zou weten welke foto ik zou willen laten afdrukken, maar waarschijnlijk zou het er eentje worden uit onze reis/woontijd ;) toen hebben we zó veel moois gezien en zó veel fijne herinneringen gemaakt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij bent een oplettende volger! De foto heb ik inderdaad ook geplaatst na dat betreffende dagje uit, maar nu dus gedrukt op hout. Leuk dat je mee doet, je zult inderdaad wel materiaal genoeg hebben van jullie reistijd.

   Verwijderen
 13. Och ja ze hadden mij ook al benaderd maar ik vind die randen echt heel lelijk als die door een foto van mij zouden lopen. De foto die je uit heb gekozen vind ik wel leuk, lekker zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe graag mee. Welke het zal worden weet ik nog niet. Dat wordt een moeilijke keuze. Misschien wel eentje van de honden... Wie weet. Maar eerst nog winnen natuurlijk. ;-) Die van jou is in ieder geval prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke actie en ik weet meteen: we hadden van de zomer een fotoshoot met de familie omdat schoonouders 50 jaar getrouwd waren. We hebben toen prachtige foto's gemaakt in de uiterwaarden, dus 1 van al die 50 foto's zou het worden

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooi zo op hout. Ik zou een mooie vakantiefoto af laten drukken. Dat zou nog een hele klus worden om te kiezen welke.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja oooooh wat heb ik genoeg van dat donkere weer en die regen.
  Gelukkig zijn we niet weg gewaaid de afgelopen dagen, het lijkt meer op herfst vind ik en de bloemen en vogels denken dat het lente is. Er staat zelfs een rode roos van onze rozenstruik in volle bloei!
  Heel gaaf deze foto van je dochter, lijkt me erg leuk in je Pipo wagen!
  Enne, jahoor je had me al bedankt voor de kerst, had ik jou al wel bedankt voor de gave kerstplaatjes en stansjes en de chocomel?
  Altijd genieten die kerst post, lijkt ook nog zo kort geleden!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!