vrijdag 22 april 2022

Intussen bij Pakje Boek...

Ik weet nog heel goed dat ik de eerste vijftig euro had verdiend met de verkoop van tweedehands boeken op Instagram (@PakjeBoek). Heel trots ging ik het biljet afgeven bij de dierenopvang waarvoor ik de actie was gestart. Inmiddels staat de teller op € 4400,-. Een uit de hand gelopen actie dus :)

 

Bij Pakje Boek koop je niet alleen een boek, maar krijg je gelijk een cadeautje. Want alle boeken worden ingepakt. Ik weet niet of het dat was, maar het idee bleek aan te slaan! Maar nog mooier: er kwamen vanuit alle hoeken boeken aangewaaid. Dus als ik al wilde stoppen, dan had ik genoeg reden om door te gaan. 

En nu ik bijna door mijn kaartjes heen was, kreeg ik een mail van Studentendrukwerk. Ik mocht iets uitzoeken op hun site in ruil voor een blogpost. Dus ik liet nieuwe kaartjes drukken en ben er super blij mee.

Natuurlijk in de stijl waarmee ik ben gestart: op kraftpapier. Want ook dat bleek hier mogelijk. 

Het is een heel gebruiksvriendelijke website om zelf iets te ontwerpen.

  Daarnaast bestelde ik ook nog deze vintage kaartjes om de boeken mee op te leuken:

Ik ben echt enorm tevreden over studentendrukwerk. De naam vermoedt het al: je bestelt hier drukwerk tegen betaalbare prijzen. En hoewel ik niet vaak commerciële blogs maak, wilde ik dit toch met jullie delen. Want je kunt er van alles laten maken: van je eigen magazine (zo leuk, wil ik echt nog eens doen) tot collegeblokken, uitnodigingen, visitekaartjes, banners, kalenders, bekers en nog veel meer! 

Heel soms denk ik wel eens aan stoppen met de verkoop. Het neemt veel tijd in beslag, met name het verzenden van de boeken. Maar als ik bij de opvang kom, dan weet ik weer waarvoor ik het doe. Het geld komt er zo ontzettend goed van pas. Bovendien is er een kip naar me vernoemd :) En dan heb ik nu ook nog deze leuke kaartjes! Tja.... voorlopig ga ik dus nog door. Op naar de vijfduizend euro!Studentendrukwerk, bedankt voor dit mooie gebaar!

Liefs,
Carolien

P.S. Via deze link ga je rechtstreeks naar de kaarten, maar kijk dus vooral ook eens naar de rest van het aanbod!


13 opmerkingen:

 1. 🔝 🍀 mooi dat er mensen zijn zoals jou....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi bedrag heb je al binnen gehaald ,Carolien. En de pakjes zien er ,super leuk uit. Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie actie! Prachtig ingepakte pakjes.
  Je kaartjes zijn erg mooi. Maken het helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind dit echt een superleuke actie van die drukkers. En wat leuk dat er een kip naar je vernoemd is. Als we wat dichter bij elkaar in de buurt woonden zou ik je komen helpen met het inpakken van de boeken. Echt waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig bedrag heb je verzameld! Ja, dan verdient een kip natúúrlijk jouw naam 😉 en zijn de andere dieren je natuurlijk ook heel dankbaar.
  Je nieuwe kaartjes zien er mooi uit. Natuurlijk heb ik de site van de studenten bekeken; er is daar een hoop leuks en moois te vinden. Je kaartjes zijn er een goed voorbeeld van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zeker een mooi gebaar! En ik vind die vintage plaatjes echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!