donderdag 30 juni 2022

Twee caminootjes

Afgelopen zondag zou ik met mijn vriendin weer een caminootje lopen, maar zij moest op het laatste moment afzeggen. Ik bedacht dat het wel een uitdaging zou zijn om deze dan maar alleen te lopen, aangezien ik qua kaartlezen altijd op haar kundigheid terugval. En dus ging ik op pad. Ceesje mocht weliswaar mee, maar die is ook niet echt goed met kaarten :) 


Het was weer een afwisselende route (Genhout, Beek) met mooie vergezichten onderweg.


En leuke details...


Ik liep gedeeltelijk een stuk van het kabouterpad, met dit soort grappige details overal verstopt. Daar heb je dan weer oog voor, als je niet de hele tijd loopt te kletsen.  


En ik heb zowaar de weg steeds goed kunnen vinden. Alleen Ceesje vond de 6,3 kilometer toch iets te lang waardoor we veel moesten pauzeren tussendoor.


De andere camino door Simpelveld en omgeving liepen we eerder dit voorjaar. Nooit eerder een route gelopen met zoveel religieuze beelden onderweg. Het licht was zo mooi die dag!


Het leek wel herfst met al die kleuren, maar het was toch echt volop voorjaar.


Deze koe was net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar haar :)


En in dit klooster onderweg kregen we zowaar onze eerste stempel!Net als de Caminootjes via de VVV krijg je dus ook hier voor elke tocht een stempel. Alleen moet je die voor de meeste tochten op een centrale plek gaan halen en niet op een locatie die je onderweg passeert. Dat is wel jammer, maar we hebben dus nog wat stempels tegoed!

Liefs,
Carolien


3 opmerkingen:

 1. Mooie wandeling en ja die details maken het leuk!
  Die koe vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie routes weer, Carolien. Ik geniet met , van je mooie foto's Wat is Zuid Limburg toch prachtig. Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat woon jij toch mooi!….fijne week liefs 🍀🍀🍀

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!