vrijdag 23 september 2022

3 x Frida Kahlo DIY

De eerste keer dat ik haar werk zag was in het blad Flow. De uitgesproken Frida Kahlo die bekend staat om haar bonte zelfportretten. Hoe kleurig die zijn, des te treurig was haar leven eigenlijk. En toch liet ze zich nooit kisten. Dat verklaart ook haar populariteit denk ik.  


Naast haar kleurrijke aankleding en bloemen op haar hoofd, maakte vooral haar doorlopende wenkbrauw haar tot een icoon. Dat maakt het tevens gemakkelijk om haar te herkennen!

In plaats van een pompoen uithollen, toverde ik deze om tot Frida. Veel is er niet voor nodig zoals je ziet. Mocht je een mondje erbij leuker vinden, dan kun je met lipstick nog een kus geven als finishing touch!

Op Pinterest kom je de leukste DIY's tegen als je op Frida zoekt. En laat ik nu net bij het ontspullen de strijkkralen tegenkomen....


Frida leent zich ook goed voor het beschilderen van houten poppetjes (Bij Action voor €2,99 in alle formaten). Deze look-a-likes staan nu in de Pipowagen. 


Wat vind jij van het werk van Frida? 

Liefs,
Carolien

8 opmerkingen:

 1. Deze blogger heeft zelf een schilderij van haar geschilderd.
  https://golveninzee.nl/2022/09/22/hier-is-ze/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag je pompoen al op Instagram; wat heb je dat leuk bedacht en gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Momenteel volg ik (achteraf kijkend) de serie over Frida Kahlo op de televisie. Jeroen Krabbé doet dat heel goed. Wat een powerdame!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die pompoen en ik vind Frida echt goed en de serie ga ik bekijken op de pc.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat origineel weer van je. 💕

  BeantwoordenVerwijderen

 6. This is a great DIY for anyone interested in learning more about Frida Kahlo and her art! It is also a great way to get help with a help with law essay, as you can learn about her life and work while creating your own artwork.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!