vrijdag 21 oktober 2022

Heerlijk herfst

 Wat zijn er veel paddenstoelen dit jaar of lijkt dat maar zo? 

Ik dacht altijd dat er twee varianten waren: de bolle vliegenzwam en de platte. Maar de bolle is gewoon nog in groei en wordt uiteindelijk ook plat. Ha, Ceesje en ik hebben weer wat geleerd!Ik ontdekte er zelfs eentje in hartjesvorm.


De komende week heb ik herfstvakantie en ga ik nog meer van de natuur genieten!


Fijne herfstvakantie!

Liefs,
Carolien


8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's van de paddenstoelen. Ik heb de vliegenzwammen nog maar één keer in het echt gezien. Toen stonden er verschillende modellen bij elkaar,ik dacht er verder niet over na. Nu wel 😂.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw wat een schitterende foto’s van de paddestoelen zeg!haha nadat wist ik van de vliegenzwam, weg lieten in de herfst de kleuters daar altijd foto’s van zien….de verschillende stadia van die zwam.
  Geweldig je twee diy ideetjes! Die kralen met droogbloemen zijn echt heel leuk!
  Fijne herfstvakantie!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Carolien. Dat wist ik niet van de vliegenzwam. Ik heb afgelopen ,zondag ook mijn ogen uitgekeken in het bos . Zoveel soorten paddenstoelen gezien. enorm van genoten. Leuke gemaakt dat vaasje met kralen.. Fijne vakantie toegewenst. Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Paddenstoelen vind ik altijd bijzonder om te zien. En mooie items om te fotograferen. Jij hebt ze mooi in beeld gebracht. Van de bollle en platte vliegenzwam wist ik niet. Weer iets geleerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne herfstvakantie :) en fijne wandelingen. Leuk dat vaasje gemaakt van kralen. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Afgelopen week maakte ik spontaan een herfstwandeling toen het zonnetje scheen en ik hoopte veel paddenstoelen tegen te komen. Zo heel erg veel heb ik er niet gezien en ook geen rood-met-witte helaas, maar het was wel een fijne wandeling. Er zijn meer paddenstoelen dan anders door het weer, nat en niet koud, hoorde ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk allemaal…geniet maar lekker liefs Ria en Leaf natuurlijk 🍀🐾🧡🍁🌽🍄🌻🌾🎃

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Carolien. Mooie foto's! Blijft altijd leuk om te zien hoeveel paddestoelen soorten bestaan. Wij hebben een mooie wandeling gemaakt door de bossen. Limburg is mooi! Volgend jaar gaan we zeker weer paar dagen naar Limburg. Groetjes van ons. MTN

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!