donderdag 14 november 2019

Doe 3 keer je voordeel met Pinterest!

Waar haal je toch al die ideeën vandaan? Nou, van Pinterest! Ik heb periodes dat ik echt in zo'n Pinterest-flow zit (nu dus) en elke avond scroll naar de leukste ideeën. Vooral op DIY-gebied, oftewel Do It Yourself. Zo maakte ik deze geurkrans!


Maar wist je dat je Pinterest ook kunt inzetten om je eigen website of blog te promoten? Hoe? Dat vertel ik je verderop in deze post.

1. Vind leuke ideeën!
Zin om te freubelen? Met de zoekterm 'diy' kom je een heel eind! Of 'diy herfst' of 'diy kerst'. Zo kwam ik dus op deze geurslinger met slechts 4 ingrediënten: touw, laurierblaadjes, kaneelstokjes en gedroogde sinaasappelen.


Alles aan elkaar rijgen en klaar! Dat klinkt misschien iets te optimistisch want voor het zelf drogen van de sinaasappelschijfjes heb je iets meer geduld nodig.
Snijd een aantal sinaasappels of grote mandarijnen in partjes en besprenkel ze met een beetje suiker. Leg ze vervolgens vier uur in een oven (liefst hetelucht) op 100 graden. 
De laurierblaadjes komen uit eigen tuin, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook eucalyptus voor gebruiken.
Ik besprenkelde er zelf nog wat druppels etherische olie op (sinaasappel en kaneel) voor een extra geureffect.2. Maak je eigen moodboard!
Als je vaker aan swaps mee doet, wordt er regelmatig om een moodboard gevraagd. Een overzicht van plaatjes dat aangeeft wat jouw stijl is. Nou: Pinterest is hier perfect voor. Je kunt zelf borden samenstellen bijvoorbeeld met het thema : haken, keuken of koken, noem maar op.... Hierin bewaar je alle pins (plaatjes van anderen die je tegenkomt) die jou aanspreken. Zo zie je in één oogopslag wat jouw stijl is.
Mijn Pinterest bord is nog een beetje een ratjetoe, maar geeft toch al een idee van wat me aanspreekt. Kijk maar eens op: https://nl.pinterest.com/lien_la_la/

3. Zet Pinterest in voor je eigen blog of website!

Stel je hebt een leuke zelfmaker op je blog. Deel deze vervolgens ook op Pinterest met een link naar je blog en veel meer mensen weten je te vinden. Wat je daarvoor moet doen is een zakelijke Pinterest aanmaken. Dit is heel eenvoudig (via de knop instellingen) en kost niets. Je blijft vanuit je eigen Pinterest-pagina werken, maar doordat je deze hebt gekoppeld aan een 'zakelijke hub' zoals Pinterest het noemt, kun je een url oftewel link toevoegen. Dit veld verschijnt automatisch op het moment dat je een pin gaat plaatsen. 

Wil je het nog professioneler laten uitzien? Zorg dan dat je foto bij de pin de aandacht trekt met een korte tekst. 

Bijvoorbeeld: ik maakte laatste deze bruisballen. Nu kan ik de foto plaatsen met een link naar mijn blog, maar als je de foto bewerkt met tekst, trekt het veel meer de aandacht.


Bijvoorbeeld zo:


Via deze link zie je de pin op mijn pagina met rechts daarnaast een verwijzing naar mijn blog.

Foto's bewerken kan heel gemakkelijk in canva.com Je kunt hier zelfs kiezen voor 'Pinterest-afbeelding' en je krijgt allerlei opties met foto's en tekst waarmee je kunt stoeien!

Waar gebruik jij Pinterest voor?

Liefs,
Carolien
  


21 opmerkingen:

 1. Pinterest is voor mij vaak een 'encyclopedie' waar ik heel veel inspiratie vandaan haal en inderdaad dat scrollen door allerlei ideeën is heerlijk! Ondertussen heb ik heel veel pins gesorteerd in borden. Af en toe schoon ik een bord wat op want soms heb ik gewoon té veel.😂
  Dank voor de Canva tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat is een boel nuttige info! Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die krans is prachtig! ik ruik hem al een heel klein beetje.... XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke krans....liefs fijn weekend Ria 💕💕

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op pinterest. Ik gebruik het voor mijn handwerkhobby en voor mijn werk. Mijn pinterestaccount ontploft van de hoeveelheid pins. Leuk trouwens die geurkrans.

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pinterest is geweldig om ideeën op te doen! Het enige lastige eraan is dat het -bij mij in elk geval- vaak blíjft bij het zoeken naar en pinnen van leuke projecten... Soms stop ik bewust en ga ergens mee aan de slag, anders verzamel je alleen maar ideeën en dient dat uiteindelijk nergens toe ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kijk op Pinterest voor leuke ideeën, bijvoorbeeld traktaties voor Naomi voor school.
  Maar ik word ook een beetje droevig van Pinterest. Want als ik kijk, hoe anderen kleurplaten hebben gekleurd, word ik droevig. Zo mooi kan ik niet kleuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook weer even zo'n flow met Pinterest maar waar ik altijd van baal is al die meuk. En als je eens iets goed vind staat die website weer vol met reclame pop-ups banners en ook niet altijd met waar je er eigenlijk voor kwam. Daarbij heb ik zelf uiteraard ook wat dingen voor pinterest gemaakt maar het levert me 4/5 bezoeken per maand op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die reclame banners zijn super irritant inderdaad!

   Verwijderen
 10. waar ik Pinterest voor gebruik? Om er te verdwalen. Ik doe er zoveel ideeën op. Maar ook ik moet ervoor waken, dat ik geen ideeën blijf verzamelen, maar ook wel 'aan de slag ga'.
  Ik heb er ook mijn eigen DIY-bord, met verwijzingen naar mijn bijbehorende blogs. Of er ook veel naar gekeken wordt? Enkelen zijn toppers, maar eigenlijk kijk ik daar dan weer weinig naar, omdat ik dat onbelangrijk vind...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik Pinterest wel, maar vind het vaak ook wat overweldigend.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn vriend verliet me voor een ander meisje. Ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Ik werd erg bezorgd en had hulp nodig. terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik een specifieke getuigenis tegen over deze goede Dr. Edo-hulp om ex snel terug te krijgen en een scheiding of scheiding te stoppen enzovoort, dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (liefde-spreuk) voor mij. 28 uur later kwam mijn vriend terug naar me huilend en smeekend om mijn vergeving. Vandaag ben ik zo blij en ik wil deze geweldige spreukspeler aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing voor zijn of haar verbroken relaties nodig heeft en hem een ​​e-mail stuurt op: edolovespelltemple@gmail.com. Neem gewoon contact op met de geweldige "Dr Edo" Neem contact op met hem als je een probleem hebt en ik garandeer je dat hij je zal helpen., Niet meer huilen - neem nu contact op met deze krachtige spell speller. Bedankt Dr. Edo voor het redden van mijn verbroken relaties en bracht mijn vriendje terug naar mij! ”Email hem op: edolovespelltemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of hem toevoegen op WhatsApp: +2348159452497

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Uit de overvloed van het hart spreekt de mond. Mijn naam is Valentino Emil. Mijn vrouw EX-man gebruikte mijn vrouw en zij ging terug naar hem. Ik voelde mijn hart gebroken want ik wist niet hoe ik haar terug moest krijgen. Ik deed alles wat ik kon doen om haar terug te krijgen met haar goede vrienden, maar er gebeurde niets. Dus, op mijn werk, probeerde ik online naar hulp te zoeken en ik vond verschillende testers van hoe een arts Isikolo trouw en behulpzaam was met zijn spreuken. Ik probeerde het door contact met hem op te nemen en ik legde mijn probleem aan hem uit. Dokter Isikolo hielp me met een betovering die mijn vrouw terugbracht binnen 48 uur nadat ik contact met hem had opgenomen en het was inderdaad een wonder. Hij verzekerde me dat niets ons weer uit elkaar kan halen en sinds dit jaar augustus tot op dit moment ben ik vol vreugde met mijn vrouw. Neem vandaag nog contact met hem op voor hulp, hij staat klaar om te helpen .. via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg leuk deze gave slinger.
  4 uur in de oven daar moet je inderdaad geduld voor hebben.
  Ik gebruik mijn pinterest borden voor eigen inspiratie maar het blijkt dat ik er veel op zet maar er nauwelijks meer naar kijk voor het freubelen.
  Waar ik wel veel mee doe zijn de pinterest borden voor school want ik kan ze meteen daar op het Digibord aanzetten zoals nu bv thema Sinterklaas en ik kan meteen allerlei filmpjes, knutselideetjes etc. Laten zien aan de kinderen.
  Gaaf dat jij zulke mooie pinterest dingen kunt bewerken voor je borden, daar neem ik de tijd weer niet voor om me in te verdiepen.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Na zeven jaar in relatie met hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles , Ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan iemand en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukspeler DR ISIKOLO die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen , Ik heb de spell caster gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles in orde zou zijn voor twee dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zou komen, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16:00 . Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukspeler die me hielp met mijn eigen probleem en die anders is dan alle neppers die er zijn. Iedereen kan de hulp nodig hebben van de spell caster, zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vandaag ben ik zo blij vanwege wat DR ISIKOLO mijn leven heeft aangedaan. zijn betovering is zo geweldig en snel, ik heb nog nooit echt een behulpzame man zoals hij gezien, hij loste mijn probleem op dat ik niet had verwacht, ik kwam hem tegen in facebook-mensen die over zijn geweldige betoveringswerk praatten, ik verzamelde zijn contact en nam contact op hem hij reageerde onmiddellijk en vraag naar mijn probleem, ik leg het hem met tranen uit, hij vertelde me dat ik contact met hem moest opnemen, ik zou me geen zorgen moeten maken, mijn man zal bij me terugkomen voor zover ik nog steeds van hem hou, ik was verbaasd. Onmiddellijk vraag ik wat ik zal doen om mijn man terug te krijgen, hij gaf me instructies en vroeg om zijn naam en foto die ik onmiddellijk gehoorzaam en volg, hij belooft me twee dagen dat mijn man me zal bellen om te geloven in zijn werk, eerlijk gezegd mijn man belde maar ik mis zijn telefoontjes ik was zo blij. Hij beloofde me dat mijn man binnen 48 uur thuiskomt en ik zou mijn haard moeten openen en met hem moeten werken, wat ik deed. Vandaag is mijn familie weer terug met de hulp van DR ISIKOLO, heeft mijn man teruggebracht nadat hij me voor een andere vrouw in een andere staat had verlaten, je weet hoe het voelt als je je geliefde echtgenoot verliest voor een andere vrouw, je doet alles om hem te krijgen terug. vandaag beloof ik te delen en de wereld te vertellen over zijn geweldige werk omdat ik vandaag zo blij ben. neem contact op met hem als je ook zijn hulp nodig hebt, negeer als je dat niet doet. Bedankt DR ISIKOLO ,, "CONTACT Via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook bellen of WhatsApp op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!