vrijdag 22 november 2019

Doe mee en win!

Zo tegen het einde van het jaar, is een perfecte tijd om van alles te overdenken en ook nieuwe plannen te maken. Ik wil zeker blijven bloggen, maar ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe jullie daarover denken. Wat spreekt je aan in mijn blog en wat minder? Ik maakte een korte enquete met wat vragen. Klik hier om mee te doen.


Het zou natuurlijk heel leuk zijn als je mee wilt doen! Het zijn maar een paar vragen. En als je in een reactie hieronder laat weten dat je mee doet, maak je kans op dit leuke setje kerstkaarten.


Veel liefs,
Carolien


42 opmerkingen:

 1. Ja hoor, ingevuld!
  Groetjes Marjan (ik kan nu even niet met mijn Googleaccount reageren. Dat ligt niet aan je blog, maar aan mijn account ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yes, ook ingevuld
  Je kunt bij een vraag, wat spreekt je het.....
  maar één antwoord geven. Ik vind alle rubrieken leuk, de diversiteit is prima, wat mij betreft :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb bij 'anders' meerdere antwoorden ingevuld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ook meerdere rubrieken leuk, maar was niet zo slim om de "anders" te gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb meegedaan, maar ik hoef niet de kerstkaarten te winnen. Niet dat ik ze niet mooi vindt, maar ik weet nog niet of ik überhaupt kaarten ga sturen dit jaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Carolien. Er is maar een antwoord mogelijk bij ,welke blogposten spreken je het meest aan.Mij spreken ze bijna allemaal, aan. Fijn weekend, groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ingevuld! De kerstkaarten mogen naar een liefhebber. Ik stuur ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Carolien, enquête ingevuld hoor. Dat was echt maar een kleine moeite :-) Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoor gedaan !!!....liefs Ria 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reacties
  1. Volgens mij heb ik m verstuurd nu, maar er ging iets niet goed dus weet niet of t binnen is.

   Verwijderen
  2. Volgens mij is het gelukt hoor!

   Verwijderen
 11. Normaal gezien is de enquête ingevuld. Ik was je even kwijt maar ben terug!
  Liefs,
  Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gedaan! Inderdaad gewoon doorgaan. xxx

  BeantwoordenVerwijderen

 13. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen

 14. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn man kwam terug naar huis en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. Sindsdien is alles weer normaal. Dank u Dr. ODIBOH voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Dr. ODIBOH is de beste online spell-caster die je ooit kunt kennen en hij is krachtig en oprecht. Neem vandaag nog contact met hem op: (odibohsolutionhome@gmail.com) whatsapp: +2347048883838

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dank u Dr. ODIBOH voor het terugbrengen van mijn ex-geliefde en ik ben u zo dankbaar voor uw hulp en ik beloof u voortaan dit goede werk van u te delen met iedereen die ik kan, ik heb alles gedaan wat hij me heeft opgedragen en in minder dan 48 uur mijn ex lover kwam terug .. je kunt hem bereiken via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838 ..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wil mijn geweldige ervaring met iedereen delen over een spreukgebruiker genaamd Dr. ODIBOH DADA, mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden waardoor hij een scheiding aanvroeg, huilde ik en smeekte hem om me te vergeven maar hij staat erop van me te scheiden. Toen ik online naar liefdescitaten aan het zoeken was, zag ik mensen praten over Dr. ODIBOH en zijn geweldige werken over hoe hij hen hielp hun liefdesprobleem op te lossen wiens geval vergelijkbaar was met het mijne en sommigen zelfs het ergste lieten zijn contactgegevens achter en ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn man na 3 dagen de scheiding zou annuleren en bij me terug zou komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen, tot mijn grootste verbazing kwam mijn man na 3 dagen terug en hij knielde neer en smeekte me om te accepteren hem terug en hij beloofde me dat hij me nooit meer zou bedriegen of verlaten. Hij annuleerde de scheiding en keerde terug naar huis. Nogmaals bedankt Dr/Profeet ODIBOH, u bent inderdaad een zegen voor mij. U kunt ook contact opnemen met Dr. ODIBOH om u te helpen uw ex terug te krijgen op zijn e-mail: (odibohsolutionhome@gmail.com) of WhatsApp +2347048883838, website-https://odibohsolutionhomes.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!