donderdag 28 november 2019

19 dingen die ik in 2019 voor het eerst deed...

Het jaar 2019 loopt alweer langzaam ten einde. Hier zijn 19 dingen die ik het afgelopen jaar voor het eerst in mijn leven deed.... Onder het motto: je bent nooit te oud om iets te leren, toch? 1. vloggen
 2. een Abraham maken
 3. een bouquet romannetje lezen
 4. rootbier drinken
 5. in een camper rijden
 6. met diezelfde camper een aanrijding veroorzaken
 7. naar een concert van een wereldartiest gaan (Ariane Grande)
 8. een menstruatiecup proberen
 9. een complete kamer in mijn eentje behangen
 10. een snap chat account openen
 11. pastinaak soep maken
 12. een kip een paracetamol geven
 13. teamcoaching
 14. een gezondheidscheck laten doen
 15. een vreemde een lift aanbieden
 16. een week lang al mijn plastic afval verzamelen
 17. een pakje kunst uit de muur gehaald
 18. een wens voor iemand in vervulling laten gaan
 19. een lezersenquete maken (bedankt voor het massaal meedoen! Ik kom er in mijn volgende blogpost op terug!)

Wat waren jouw uitdagingen afgelopen jaar? En welke van bovenstaande heb jij ook al eens gedaan?

Liefs,Carolien

28 opmerkingen:

 1. vroeger las ik wel bouquet romannetjes en voor ons plastic afval hebben wij een hele mooie container van het milieubedrijf die ze maandelijks komen legen. Ik ga er eens over nadenken wat ik afgelopen jaar heb gedaan dat ik nooit eerder deed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die plastic container hebben wij gelukkig ook, dus plastic verzamel ik inderdaad elke week. Maar het was voor het eerst dat ik het allemaal naast elkaar heb gelegd en een foto van heb gemaakt. Dat was de challenge.

   Verwijderen
 2. super! ik moet nummer 8 nog steeds proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lijst! Bij sommige krijg ik een glimlach op mijn gezicht zoals bijvoorbeeld nummer 3 en nummer 8 (ben natuurlijk heel benieuwd hoe die laatste beviel en ook erg blij dat ik daar niet meer mee te maken heb 🤗).
  Eigenlijk heb ik geen idee wat ik dit jaar voor het eerst heb gedaan; ik houd ook geen dagboek bij, dus even opzoeken zit er niet in..
  Van jouw lijstje heb ik er in ieder geval 8 gedaan dit jaar😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen idee wat ik dit jaar voor het eerst heb gedaan. Van jouw lijstje heb ik wel eens een aanrijding veroorzaakt maar niet met een camper en niet dit jaar en ik heb wel eens een romannetje gelezen maar verder niets. Ik ben voor het eerst naar Italie geweest en verder zou ik het nu niet weten. Ik ga er eens goed over nadenken. Leuk.
  Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je er even voor gaat zitten, kom je al een heel eind hoor! Best leuk om te doen ook :-)

   Verwijderen
 5. Naar de bioscoop geweest, in mijn eentje. Ik zag er tegenop, maar achteraf, vond ik het eigenlijk wel fijn. En een pakje kunst, wil ik ook nog eens ,uit de muur halen.Leuke lijst van jou Carolien!
  Groeten Brigit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik ook nog nooit gedaan, in mijn eentje naar de bios! Misschien iets voor volgend jaar op mijn lijstje? :-)

   Verwijderen
 6. Haha die kip! En het pakje kunst vond ik ook heel tof! Ik ben afgelopen week te gast geweest bij de rotary. Dat vond ik een hele belevenis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook leuk inderdaad! Was je daar te gast of ga je nu vaker?

   Verwijderen
 7. Leuk lijstje! Ik denk niet dat 't (hele) lijstje van tevoren gemaakt is, in elk geval nr. 6 niet ;-)...
  Maar heel leuk om eens over na te denken en op een rijtje te zetten. Op voorhand of achteraf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zit even te grijnzen over die camper hoor, sorry dat is vast niet lief van me. Leuk lijstje ik heb geen idee van mijn dingen maar ik zal daar mijn gedachte eens over laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee klopt, dit was een achteraf lijstje. Sommige dingen plan je niet, haha.

   Verwijderen
 9. Wat een leuk lijstje zeg...hihihi....nou ik maak hem liever niet.....pfff wat een jaar...nou groetjes liefs Ria 💕💕

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat zijn best veel nieuwe dingen! Leuk zeg. XX esther

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig leuk! Die kip... had ze een kater? Teveel boerenjongens gegeten? 😁
  Dit is écht erg leuk, zo’n lijstje. Je inspireert me om dat volgend jaar ook te doen; en dan elke maand bij te houden.
  Knap, jouw nummer 8! Ik durfde die niet, maar ben wel overgegaan op wasbare, stoffen inlegkruisjes; erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee onze kip had last van haar pootje en de dierenarts gaf toen de tip om gewoon paracetamol te geven :-) Ik wist ook niet wat ik hoorde!
   Nummer 8 durfde ik ook niet! Wel het kopen ervan, maar veel verder dan een eerste poging kwam ik niet. Wat zijn die dingen GROOT! Dus toch maar niet!

   Verwijderen
 12. Dank u Dr. ODIBOH voor het terugbrengen van mijn ex-geliefde en ik ben u zo dankbaar voor uw hulp en ik beloof u voortaan dit goede werk van u te delen met iedereen die ik kan, ik heb alles gedaan wat hij me heeft opgedragen en in minder dan 48 uur mijn ex lover kwam terug .. je kunt hem bereiken via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838 ..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Best Openvox DGW PRI VoIP Gateway and find everything you'll need to improve your home office setup at gsmgateway.in.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. The Alt Codes for uppercase letters, lowercase letters, numbers, and keyboard symbols. As I mentioned earlier, you can use alt codes to type characters you could otherwise type on your keyboard. This is helpful if one of your keyboard keys is non-operational.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Press and hold the ALT key and type the number 9733 or 9734 to make star symbol. Use unicode star symbols in a html document or copy paste the character. copyandpastesymbol.com is simple online tool website it is help you easy to star copy and paste symbols. Copy-paste, or learn to type star symbol emoji directly from your keyboard. You can put them in Facebook, Youtube or Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!