vrijdag 22 november 2019

Doe mee en win!

Zo tegen het einde van het jaar, is een perfecte tijd om van alles te overdenken en ook nieuwe plannen te maken. Ik wil zeker blijven bloggen, maar ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe jullie daarover denken. Wat spreekt je aan in mijn blog en wat minder? Ik maakte een korte enquete met wat vragen. Klik hier om mee te doen.


Het zou natuurlijk heel leuk zijn als je mee wilt doen! Het zijn maar een paar vragen. En als je in een reactie hieronder laat weten dat je mee doet, maak je kans op dit leuke setje kerstkaarten.


Veel liefs,
Carolien


41 opmerkingen:

 1. Ja hoor, ingevuld!
  Groetjes Marjan (ik kan nu even niet met mijn Googleaccount reageren. Dat ligt niet aan je blog, maar aan mijn account ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yes, ook ingevuld
  Je kunt bij een vraag, wat spreekt je het.....
  maar één antwoord geven. Ik vind alle rubrieken leuk, de diversiteit is prima, wat mij betreft :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb bij 'anders' meerdere antwoorden ingevuld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ook meerdere rubrieken leuk, maar was niet zo slim om de "anders" te gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb meegedaan, maar ik hoef niet de kerstkaarten te winnen. Niet dat ik ze niet mooi vindt, maar ik weet nog niet of ik überhaupt kaarten ga sturen dit jaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Carolien. Er is maar een antwoord mogelijk bij ,welke blogposten spreken je het meest aan.Mij spreken ze bijna allemaal, aan. Fijn weekend, groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ingevuld! De kerstkaarten mogen naar een liefhebber. Ik stuur ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Carolien, enquête ingevuld hoor. Dat was echt maar een kleine moeite :-) Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoor gedaan !!!....liefs Ria 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reacties
  1. Volgens mij heb ik m verstuurd nu, maar er ging iets niet goed dus weet niet of t binnen is.

   Verwijderen
  2. Volgens mij is het gelukt hoor!

   Verwijderen
 11. Normaal gezien is de enquête ingevuld. Ik was je even kwijt maar ben terug!
  Liefs,
  Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gedaan! Inderdaad gewoon doorgaan. xxx

  BeantwoordenVerwijderen

 13. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen

 14. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!