vrijdag 8 januari 2021

Round Robin retour

Vorig jaar rond deze tijd startte ik mijn Round Robin Boekje. Nu, een jaar later heb ik het retour, boordevol creaties. Een feestje om doorheen te bladeren!


Round Robin is een travelling notebook. Je bent met een groepje creatievelingen die elk een moleskine notebook heeft. De eerste 8 pagina's hierin vul je over jezelf. Wie ben je en vooral: wat vind je leuk. Daar maak je collages van. Vervolgens gaat het boekje de hele groep rond en iedereen maakt 8 pagina's voor je in de stijl die bij jou past. Op het eind krijg je het volle boekje terug.

Dus afgelopen jaar heb ik elke maand 8 pagina's gevuld voor anderen. Dat was heel leuk om te doen.

Deze pagina's maakte ik voor een deelneemster die dol is op roze en zoet.

En deze voor een poezenfanaat.


Deze voor iemand die dol is op Holland Bakt. 


En deze voor een wandelaar die van vogels houdt :)Het leuke is dat iedereen weer hele andere interesses heeft. Zo maakte ik deze Africa-spread voor iemand die daar graag op reis gaat.


Kortom, het was erg leuk om te doen! 


Liefs,
Carolien

14 opmerkingen:

 1. wij hadden een paar jaar geleden een RR met recepten. Ook erg leuk maar ik vond het wel heel veel tijd kosten en de tijdsdruk om door te sturen brak me ook wel op. Superleuke bladzijden heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk idee!! Een soort poezie die we vroeger hadden, maar dan veel leuker! Je hebt prachtige creaties gemaakt! Ik zou 8 pagina's wel veel vinden, en ik denk dat het inderdaad veel tijd kost, maar kan me zo indenken dat het zo gaaf is om dan je boekje terug te krijgen en te zien wat de anderen voor je gemaakt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Genieten voor zowel maakster als ontvangster !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!....fijn weekend liefs van mij 🍀💕🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je boekje weer terug is. Ik kan me voorstellen dat je heel erg benieuwd was naar wat de anderen voor je gemaakt hadden. Ben je lekker in een rustig hoekje weggekropen om bladzijde voor bladzijde goed te kunnen bekijken en te kunnen genieten daarvan? Misschien wil je nog wat van die bladzijden met ons delen? (maar niet doen als ze té persoonlijk zijn hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vergeet ik nog helemaal: wat een mooie bladzijden heb je gemaakt voor de anderen, je hebt er aanleg voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa leuk! Ik heb het jaren geleden eens gedaan. Het blijft leuk om later nog eens doorheen te bladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Carolien. Wat ziet dat er ,gezellig uit. Dat moet genieten zijn ,om in te kijken. Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk idee!
  Je hebt prachtige pagina's gemaakt voor de anderen.
  Je eigen boekje zal vol variatie terug gekomen zijn. Heerlijk om in te bladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gaaf!
  Echt een cadeau, na zo’n jaar👍🏼

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Please visit
  (http://dradodalovetemple.com)
  (https://youtu.be/B279mkEo_C4)
  i am here to give testimony on how this powerful spell caster called Dr Adoda helped me to fix my relationship. i was heartbroken when my fiancee told me he is no longer interested in marrying me because he was having an affair with the other woman where he work. I cried and sobbed every day, until it got so bad that I reached out to the Internet for help, that was when i read a review about the great work of Dr Adoda, then i contacted him for help to get my lover back, he helped me cast a powerful (reconciliation love spell) and to my greatest surprise after 48 hours of doing the love spell my Fiancee came back on his knees begging me to forgive him We are now happily married and all thanks goes to Dr Adoda Wonders for helping me save my relationship you can contact Dr Adoda through his email address: adodalovespelltemple440@gmail.com or WHATSAPP him on+2348112825421

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, leuk! Met een groepje in de buurt (om portokosten te vermijden) heb ik dit ook wel eens gedaan. Nog wat variatie tips: Ook wel eens een receptenboekje zo doorgegeven (dan maak je collages over een recept) en dan heb je als ontvanger een leuk receptenboek. En zo ook wel eens een kalender, waar je steeds een collage per maand maakt (op groot format).

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!