vrijdag 21 juni 2013

Retro Zomer!


De warmste dag van het jaar. Een file waar geen eind aan lijkt te komen. En dan ineens staat er een lifter langs de weg die vraagt of hij mee mag. Wat heeft ze eigenlijk nog te verliezen na alles wat er de laatste tijd is gebeurd? Ze maakt het portier open en vraagt hem in te stappen.

Dat is een beetje de strekking van het spannende zomerverhaal dat ik mocht schrijven voor Robin Magazine.  En dat magazine bevat nog véél meer dan alleen mijn verhaal! Het staat vol DIY-projectjes, recepten en inspirerende artikelen. Het thema is 'retro zomer'. 


Kris, Marjolein en Esther hebben weer hard gewerkt om er een geweldig nummer van te maken. Een must-have voor de zomer! Je bestelt hem hier.


En als je dan toch aan het shoppen bent, bestel je dit leuke doe-het-zelf vakantiepakketje er gewoon bij. Kris werkte hiervoor samen met Wilmi. Haar blog is echt de moeite waard, ze maakt de mooiste tekeningen.


Nog 4 weekjes wachten tot de vakantie. Maar met de tropische temperaturen van deze week kwam ik al behoorlijk in de stemming!


De nieuwe Flow zit vol leuke artikelen en.....

kleurplaten!


Ik verveel me niet de komende tijd!

Liefs,
Carolien

26 opmerkingen:

  1. Oh helemaal geweldig. Ik krijg meteen zin om door te lezen, spannend. Mmm ik zou natuurlijk ook al om mijn honger naar een spannend verhaal de trap op kunnen huppelen en het spannende verhalen boek kunnen pakken wat ik met je ruilde en waar de jouwe ook in staat ;). Tsja ik heb al gemerkt dat het iets teveel spanning geeft voor het slapen gaan whahaha.
    Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf, je verhaaltje begint al spannend. Ik ga gauw het blad bestellen, want ik wil wel weten hoe het afloopt natuurlijk!
    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt spannend, erg leuk dat je daar een bijdrage aan mocht leveren!

    Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is al een heel spannend begin! Hoe tof dat je dat mocht schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je een bijdragen hebt mogen leveren. Misschien bestel ik het tijdschrift ook wel binnenkort. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal in staat.
    Fijn weekend!
    Groetjes Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ow yep, die ga ik weer bestellen en dan bewaar ik 'm tot de vakantie... zou dat lukken?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het magazine is ook al in mijn bezit, staat ook weer werk van mij in ;) en jou vhaal heb ik bewaard voor dit weekend. Heerlijk op de bank met een dampend kopje thee.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt als een boeiend verhaal :) super dat jouw verhaal in het blad mag komen.
    Hopelijk kunnen we weer snel met de blote voeten buiten zitten en ons amuseren met creaties, want nu is het hier maar zielig weer :(

    Liefs *TwinklezCreations

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klinkt als een erg leuk verhaal, ga het blad nu :) zeker bestellen, fijn weekend lieve groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat je een verhaal mocht schrijven voor Robin, ik word er wel nieuwsgierig naar.

    Groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  11. klinkt spannend !!

    heel fijn weekeinde :-)

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. He spannend stoer verhaal moet ik dus wel gaan lezen, dus bestellen:). Mijn vakantie zit er weer op moet er nog over bloggen! Hahah leuk he die kleurplaten vond het helemaal weer een top flow,
    Goede verhalen. Nou goed weekend Lienepien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ga m gelijk bestellen incl het pakket, leuke tip!
    ps neeeeee helaas geen post van jou vandaag Lien.....
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat toch leuk je eigen verhaal in een tijdschrift, en het klinkt spannend hoor. Het ziet er erg leuk uit, ik wens je een heel fijn weekend met hopelijk iets beter weer het regent hier de hele dag pijpenstelen. Vind ik niet heel erg want ben nog steeds aan het schilderen, hoop het dit weekend af te krijgen jeetje het is ook zoveel. Sorry ik dwaal af geniet van het weekend groetjes Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zoo dat begint al spannend! Super gaaf dat je een verhaal mocht schrijven! Ijker hebben we al bijna vakantie! En ik heb er zin in!!!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Sjonge, heb ik toch verschillende berichtjes van je gemist! Wat klinkt het nieuwe magazine veelbelovend! En super dat je een verhaal hebt geschreven. Verder ben ik zelf ook erg blij met de Flow, ja!

    Fijn Weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een eer Carolien, om een lang verhaal te mogen schrijven.
    En die zomer...ik hoop het heel erg, maar het blijft de hele week koud en wisselvallig. Maar we houden hoop en moed.

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nou je maakt me nieuwsgierig begin ik te lezen ....word er door gepakt ......en dan houd het ineens op ........ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh ja dat magazine wil ik ook nog eens bestellen,wat lekker dat je bijna op vakantie gaat,veel plezier,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je verhaal wekt bij mij al leeslust op....ik ga hem bestellen lijkt me zo leuk om jullie en zeker jouw bijdrage te lezen en te zien...

    Fijne week!!!

    xx Eefie

    Ik heb weer een post:)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Dat wordt dus een creatieve zomer!

    Fijne avond. Lieve groet, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heerlijk he zulke boeken...ik heb van mijn moeder Het Zomerboek gekregen van Sestra..lijkt hier denk ik een beetje op., Gaan vd week even een post maken op mijn blog hierover, want dat is ook zo'n must have ;-)
    Fijne week.

    Gr. mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  23. O ja, die moet ik snel nog bestellen... Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  24. euh, tropische temperaturen? Het leek wel herfst het afgelopen weekend en toen het vorige week bij jullie 30 graden was, bleef het bij ons op iets meer dan 20 steken. Dus mijn zomergevoel moet nog iets meer aangewakkerd worden. Ik denk dat ik de nieuwe RR maar ga bestellen. Nog een vraagje aan jou. Ik las in een ouder blog dat je een (foto)boek hebt laten maken van je blog. Bij wie heb je dat laten doen? Nog een fijne week. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!