zaterdag 31 augustus 2013

Bloemetjesbroek

Het maakt hem helemaal niet uit wat ik aan doe. Manlief bedoel ik. Hij bemoeit zich nooit met mijn kledingkeuzes of andere vrouwenzaken. Rood kleurtje in de haren? Jurkje met laarzen eronder of een afgesleten jeans? Ik krijg er nooit opmerkingen over. (Zelf heb ik overigens sterk het vermoeden dat hij het helemaal niet ziet als ik iets nieuws heb, maar dat terzijde...) 

Tot vandaag.

Ik opende blij mijn Wehkamp pakje.


Om me vervolgens naar de slaapkamer te  haasten voor een pas-sessie.
Truitjes, laarsjes en ..... een bloemetjesbroek!

Toegegeven... ik vond het wat gewaagd voor iemand die doorgaans houdt van zwart en grijs, maar ik had eens zin in iets anders.

Toen ik naar beneden kwam was het stil.
Heel stil.


-Wat is dat?
-Uh... een broek, dat zie je toch.
-Ja, maar wat voor één?
-Gewoon met bloemen, dat is nu hip.
-Dit meen je toch niet serieus he?
-Hoezo?

Weer stilte.

-"Echt fout", klonk het toen, gevolgd door een fronsende blik en iets dat leek op een lachje.

Nou ja!

Ik heb besloten dat ik mijn plezier van mijn nieuwe aankoop er niet door laat bederven.
En het pakje gaat niet retour.
Mooi niet.

Ik zal wel eens laten zien wie hier in huis de broek aan heeft....

57 opmerkingen:

 1. Ik moet bijna altijd glimlachen als ik een blogje van je lees! nu ook weer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een leuke broek en je hebt een mooi figuur zo te zien! Je moet gewoon doen waarin je zelf zin in hebt, het is jouw leven! Veel plezier met je nieuwe broek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grinzzzzz te grappig :D
  Mannen! Ik zou zeggen, gewoon lekker aanhouden, want hij staat je goed ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihihi prachtig dat hij nu wel eens wat zegt...maarreh zo stil als anders was hij dan toch niet ;). Die van mij gromt af en toe eens heel keurend als ik iets sexies aan heb en voor de rest laat hij me in allerlei bonte outfits rondlopen ;). Als jij er maar blij mee bent hè meis ennuh hij staat je verdomds goed! Knuff!
  Oh ja nog geen tijd gehad om terug te mailen, laatste tijd last van mijn linkeroog vervelende spiertrekkingen dus probeer zo weinig mogelijk op mijn foon of tablet te kijken. Maar ik heb gelukkig nog effe ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, met ene grote 'smile' lees ik je berichtje! Stoer dat je de broek gewoon houdt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik herken dit zo!!
  Hier hetzelfde altijd zwart/wit grijs en had een broek gekocht met bloemen maar dan wel in grijs wit en in zwart grijs en daar kreeg ik hetzelfde commentaar op en nu iedereen eraan gewend is is het 1 en al positief.
  Denk dat ze er gewoon aan moeten wennen en dan vinden ze het ook zeker leuk bij je staan!
  Staat je wel goed op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is wel lachen! Zo herkenbaar! Smaken verschillen nu eenmaal! Maar euh (laat je man dit maar niet lezen) als ik echt eerlijk mag zijn? Ik vind het ook fout... sorry! Je mag er echt niet mee in je keetje gaan zitten! Dat zou pas echt helemaal fout zijn? Of ben ik nu te eerlijk?
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh hoe grappig... beetje herkenbaar maar ergens ook weer niet. Jan vond namelijk die bloemtjesbroek die ik in het voorjaar kocht wel een heel goed plan. Hou vol hoor, het went vast vanzelf wel. Staat in ieder geval heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Komt goed ze moeten gewoon effe wennen en als jij complimentjes krijgt zeggen ze daarna dat zij hei eigenlijk ook wel leuk vinden. Ben toch al van de bloemen dus die broek vind ik leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind m LEUK!!! Lekker bont en leuk met die laarsjes...
  Verder heerlijk herkenbaar :)
  Bloemige herfst!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou ik vind de broek erg leuk en hij staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mannen zijn met dit soort dingen een geval apart, tenminste...de mijne ookl. Soms krijg ik een compliment over iets dat al bijna in de zak van Max kan en zegt hij niets over een nieuwe aankoop, omdat hij dacht dat ik dat al heel lang had. Maar verder is het een schatje, al denk ik dat hij bij deze broek ook zijn wenkbrauwen flink zou optrekken hihi. Ik zou even aankijken of je man nog wel naast je wil lopen wanneer je samen op pad gaat of de broek alleen aandoen als hij er niet bij is. Zo kun jij de broek toch dragen en heeft hij er geen last van ;-).

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk het kan mij niet bloemerig genoeg ... gewoon houden hoor ze wennen er maar aan ...

  Fijn weekend ... gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, ik moest stiekem wel grinniken. maar je broek is mooi. Herken het wel van hier, en denk dan maar... beter dat hij het zegt als iemand met zijn volle verstand ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh even wat duidelijker maken, dat denk ik hier he? dat gaat niet over jouw man ;-)

   Verwijderen
 15. Geweldig!! Ik heb er een zwarte met rode en gele bloemen enzo, van de kinderafdeling van de H&M!
  Zeg dus maar tegen je man dat het nog erger kan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. haha, superherkenbaar!
  mannen en mode, dat gaat niet goed samen.
  De broek staat je trouwens goed, veel dragen zenne !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat doe je heeeelllll goed want ik vind het je geweldig staan, jeetje wat een mooi figuur heb je zulke mooie slanke benen. SUPER hoor jij bent helemaal hip voor de nazomer. Gezellig weekend groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Grappig Carolien, ik zie al voor me hoe dat gegaan is. Maar het kan dus best zo zijn dat hij je eerdere aankopen of veranderingen best gezien heeft maar er niet van in shock raakte. En deze keer werd het hem een beetje te (bont) bloemig.
  Ach, dat went vast wel.
  Fijn weekend verder, groetjes Ingrid.
  P.s. Ik vind de kleuren van de broek wel mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Geweldig Carolien. Ik vind hem heel leuk! Heb voor de zomer zelf ook een gekocht.
  Gewoon met veel plezier dragen en zo nodig moet manlief maar een meter voor je uitlopen.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je staat er wel leuk mee zo in de tuin ! Volgens mij zou mijn man ook dit niet eens zien hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Allereerst, de broek staat je goed, voor zover ik je benen kan beoordelen:)
  Heerlijk hoe mannen kijken, niet dus, totdat het buiten hun normale patroon valt.
  Lekker genieten van je nieuwe outfit!!!

  Fijn weekend en lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Echt ik lag in een deuk toen ik dit verhaal las...zo herkenbaar!
  Je nieuwe outfit is erg mooi hoor, gewoon gek doen haha nee hoor ik bedoel heerlijk genieten ervan en aan doen staat prima met die laarsjes!
  Wat ben zijn de dames verwend zag ik in je vorige post, zo lief al die hand gemaakte attenties!
  Geniet van een fijne zondag!
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel herkenbaar en deze keer had hij het dus wel gezien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. idd Lien heeft de broek aan hoor! (en hij is ook nog eens mooi ook).

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb 2 pubers die zo "leuk" uit de hoek kunnen komen, maarre lekker aanhouden die broek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OH...hoe herkenbaar!

   Als ik een paar jaar geleden een jurkje aan had, zat of stond mijn lieve zoontje mij bewonderend aan te kijken en kreeg ik regelmatig de opmerking: "mama, je bent net een prinses".
   Nu het lieve jongentje is uitgegroeid naar een puber... ahum .... weg complimenten!

   Verwijderen
 26. Hij staat je super hoor!!!!
  Niks van aantrekken van dat commentaar dan he??!!!
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind hem leuk. Niets van aantrekken, opmerking van je man dan. De broek wel.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh, LOL!!!! En wat komt me dat bekend voor!

  Nooit, nooit, wordt er op mijn kleding gelet (althans, dat dacht ik) tot..... ik een paar jaar geleden een zomerse bloemetjesbroek kocht. Het commentaar was niet van de lucht *proest*. Heb de broek die zomer lekker met veel plezier gedragen en heb hem nog steeds in de kast liggen (zal hem van de week weer eens aantrekken! LOL!)

  Ennuh....ik vind je broek leuk!

  Kunnen we er niet voor zorgen dat dit soort broeken voor mannen in de mode komen? Dan kunnen wij ook eens commentaar geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Te gekke broek! Hier heb ik net het andere type man dat alles van mijn kleding opmerkt en zot is van mijn stijl en me elke dag een complimentje geeft, het is zelfs zo erg geworden dat ik het vreemd vind als ie een dag iets vergeet te zeggen dan vraag ik er naar :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Een beetje fout is zooooooooo goed!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. hahaha dit is wel herkenbaar! niet van de bloemetjes maar wel een van de bonte zwartwit motieven van deze zomer! Ook hier was de blik een opgetrokken wenkbrauw Die ik natuurlijk niet zag! hahahaha
  fijne zondag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hahahaha hij is geweldig je nieuwe broek en je man......hihihihi....liefs fijne zondag...niks mis met bloemen toch ???...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Als het maar 'goed fout' is, is het prima en deze is echt top! :-) Mannen hebben altijd even tijd nodig... Ondertussen gewoon veel dragen, des te sneller went hij er aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ha ha ik heb smakelijk zitten lachen om je geweldige berichtje! Lekker (vaak!) aandoen, ik vind het echt top! het viel dus kennelijk nu wel op ! En je kunt het prima hebben...hihi!Past goed bij het mooi zomerweer nu! Fijne week! jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 35. haha geweldig,ook hier zo,n man,ik vind de broek echt harstikke leuk,ik heb er zelf ook 1,dus lekker houden hoor,ik geef je groot gelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Whahahaha wat grappig je broek verhaal en goed voor jou,gewoon lekker dragen,fijne week,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. You go girl!! Lekker houden die broek. Hij staat je goed en is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Haha...het komt gewoon door die bloemetjes ja...en niet door de broek! mijn man vind kledingstukken met alleen maar bloemetjes Te erg! En dat terwijl hij al heel wat van mij gewend moet zijn...jij hebt je pipowagen...ik heb mijn pipokleding volgens velen haha. Ach ja, ieder zijn ding! Ik ben er blij mee :)...dus laat jij maar fijn zien wie de broek aanheeft!

  Xxx Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mannen :0) hij staat je echt leuk. Liefs Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hahaha, Geweldig !!!

  lekker dragen hoor die leuke broek, als je er wat aan hebt..... ik heb er ook èèn, en geloof me die is een stuk opzichtiger dan die van jou haha!

  Groetjes Roos x

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Die laatste zin..... Geweldig! Grote glimlach hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. haha leuk verhaal :)! En je broek is erg leuk, ik snap helemaal dat je hem houdt ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ha,ha leuk!! Met jouw mooie figuurtje lekker aanhouden hoor meis;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Go Lientje, Go Lientje, Go Lientje! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hey Lien lief dat je na Mila vraagt, Met haar gaat het erg goed, alleen alles erom heen loopt erg moeilijk,( waardoor wij haar heel weinig zien :( de relatie van de twee ouders was al uit voordat ze geboren was, haar moeder doen nu erg moeilijk naar onze zoon erg lastig helemaal omdat ze bijden nog stideren en erg jong zijn. Liefsss

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hahaha lol hij staat je super niets mis mee hoor laat jij maar zien wie de broek aan heeft ;-) ...ben weer terug van vakantiestop dus gaat bij iedereen ff enkele posten door lezen ...wens jou een fijne week toe ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Haha, gewoon dragen hoor! Staat helemaal leuk! Via het blog van Haakjuffie kwam ik hier terecht en ik ga je volgen hoor! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!