zaterdag 1 maart 2014

Uitslag give-away (en nog wat postideetjes)

Voor de trekking van de give-away heb ik dit jaar een Spaanse dame ingehuurd.
 
 
Hier in het Zuiden is het carnaval losgebarsten, dus dat was wel even te regelen!
 
Ze nam haar taak heel serieus en husselde de lootjes met wat confetti door elkaar.
 
 
 
En de winnaar is....

 
Oke, nu even inzoomen....


 
Maia, wat leuk! Het is je van harte gegund. Het boekje komt zo snel mogelijk jouw kant op, dus maak je maar klaar voor het buitenleven!

 
Zelf won ik ok een leuke give-away bij Brigitte van Home is where the dachshund is:

 
Kijk eens hoe leuk!
 
Over leuke post gesproken....Bij Melanie zag ik een leuk idee om zelf postmapjes te maken. Aangezien ik niet zo goed ben in het volgen van aanwijzingen (zeker als er cijferwerk bij komt kijken), heb ik er halverwege mijn eigen draai aan gegeven :-)
Maar de snail mail mapjes zijn inmiddels klaar en een paar ook al verzonden.


In het achterste vak is ruimte voor de brief en voorin voor wat kleine hebbedingetjes.


 Om kleine dingetjes mee te sturen per post, kun je ook een leeg luciferdoosje omtoveren tot TNT brievenbus.
 
 
 Fijn weekend, of zoals ze in Limburg nu zeggen: alaaf!
Groetjes Carolien
 

 

35 opmerkingen:

 1. Wat een mooie Spaanse dame heb je in huis! De snail-mail enveloppen zijn erg mooi. De ontvangers zullen er vast blij mee zijn.
  Ik herken de gele brievenbussen van Tenerife. Die zijn daar ook knalgeel, lekker vrolijk word je er van.
  Veel plezier met Carneval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw spaanse dame is een schoonheid hoor!! Gezellig wij zitten hier echt op de grens! Hier wordt carnaval in boeskoolstad gevierd Oldenzaal en natuurlijk ook in de andere plaatsen maar in Boeskoolstad (boerenkoolstad) komen alle wagens bij elkaar voor een giga optocht deze vind morgen plaats.
  Gezellig! Leuke dingen heb je gescoord zeg action is altijd leuk!
  Fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooo, wat ziet de Spaanse dame er prachtig uit! Wat een leuk idee om tussen de lootjes confetti te doen....en natuurlijk FANTASTISCH!!!!dat die mooie dame ook nog mijn naam tussen al die lootjes uit getrokken heeft!
  Jippie ik ben natuurlijk erg blij met het buiten boek, als maar even de zon schijnt ga ik het liefst buiten iets doen! Ik krijg hier in huis daar nooit iemand voor mee maar wie weet staan er wel " kei goeie" tips voor in dat boek haha.
  Wij wonen wel in het zuiden maar geven eigenlijk niks om carnaval hoor, het is gewoon een weekje vakantie altijd lekker natuurlijk en we gaan wel samen aan het freubelen denk ik.
  Schitterend je zelf gemaakte snail mail pakketjes met je eigen twist!
  Enne ooooo moeten we dus weer naar action voordien leuke vlokjes met vogeltjes!
  Veel plezier dit weekend ( ook al ga je misschien alleen maar kijken naar de optocht) en geniet van de vakantie saampjes!
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och vergeet ik helemaal die gezellige luciferdoosjes en de heerlijk zonnige brievenbus erg mooi! Laat die zo'n alvast maar komen!
  Houdoe en groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje drie maal is scheepsrecht!
  Ik lees " voordien leuke vlokjes" dat doet mijn I pad hoor..die vult ooit zelf woorden aan heeeeeel irritant!
  Ik bedoel dus: voor-die-leuke-"vlopjes"
  Zo nu snappen jullie het wel over en sluiten maar Bye!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtdame ! En hoera voor Maia!
  Gaaf je mapjes zeg. En die enveloppen ooooooooh ik voel weer een drang... zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke enveloppen van de Action, die heb ik daar van de week niet gezien. Volgende keer eens op letten. Leuk idee dat luciferdoosje omtoveren tot brievenbus en die gele brievenbussen ken ik wel in Spanje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alaaf terug, hoewel ze dat hier niet zeggen. Ondanks dat ik tamelijk noordelijk/westelijk woon, leeft carnaval hier heel erg. In Hoorn zelf niet maar in de dorpen er om heen wel. Ik werk in Zwaag en daar ademt alles carnaval nu. Maandag moet ik er op mijn werk ook weer aan geloven. Veel plezier de komende dagen. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd Maia met je prijs!
  Leuk je kaartjes en snailmails. Oh en die brievenbus is echt geweldig leuk! :)
  Ik hoop dat je mijn give away al hebt gewonnen.
  Fijn weekend, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk je dochter zo uitgedost. Wat ben je toch altijd vindingrijk met allerlei leuke postzaken. En die correos te grappig, nice carnaval

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk voor Maia, gefeliciteerd hoor en veel plezier ermee!!
  Wat een leuke ideetjes voor de snailmail, en die envelopjes zijn superleuk, op naar de winkel dus:)
  Wij hebben al vakantie gehad, in ons dorp wel carnaval, maar ik werk aan de overkant dus helaas.....
  Jij veel plezier met je spaanse dame.

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd Maia bofkont!

  Wat ontzettende leuke dingen heb je gemaakt. Om te onthouden....ga ik zeker ook eens uitproberen.
  Wat een mooie brievenbus, en die hebben we nu tegoed! Lekker zonnig!

  Heel veel carnaval plezier. Alaaf!! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag kreeg ik de melding van bloglovin (lekker op tijd) van dit logje en zag de foto van je dochter. Dan zeg ik mooie brievenbus en bedacht mij: Brievenbus?? Je hebt een knappe mooie dochter.

   Verwijderen
 13. Mooie Spaanse dame en leuke ideetjes zeg ziet er gezellig uit en ja het tasje van Brigitte echt zo lief .......

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Maia is maar wat blij met deze Spaanse dame, geen wonder ook. Leuk dat Maia gewonnen heeft!

  Leuk ook dat je weg kunt geven maar ook iets mocht winnen. Als ik tijd heb, wil ik deze week een keer naar de Ac-tion, ik ben er al lang niet meer geweest.

  Ik wens je een fijn carnavalsweekend (zelf ontloop ik het altijd ;-)).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat je mijn mapjes hebt gemaakt. En wat is er leuker dan er je eigen draai aan geven. Ze zijn super leuk geworden. Morgen komt er weer een nieuwe tutorial op te staan van een soort gelijk mapje, maar wat makkelijkr gemaakt en met nog meer leuke vakjes.
  Alvast een fijn weekend, ook voor de spaanse dame.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige spaanse daar past dan ook de vergeten spaanse brievenbus weer uitstekend bij! En op naar de action voor de leuke flopjes!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En heeft de Spaanse dame een leuke dag gehad??
  Hoe zag haar moeder er vandaag uit..of doe jij er niet aan mee? :)

  Gefeliciteerd voor de winnares..

  leuk die enveloppen van de A.ction..moet er toch maar weer eens naar toe..♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooo ja gezellig carnavalle. Veel plezier.

  Ik ben duidelijk al weer even niet bij de action geweest. Wat een leuke vlopjes. Je eigenlijk gemaakte mapje vind ik ook schattuig zeg. Hier momenteel te veel drukte, stress enzo dus het snailmailen is even naar de achtergrond. maar dat komt wel weer hoor. X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Blij dat je pocheke is gearriveerd.
  Altijd weer een geruststelling dat het niet ergens in de regie der postwegen verdwaald geraakt.

  Y me gusta mucho la donna Españole.
  Qué bonita!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je dochter ziet er geweldig uit....leuke meid....liefs fijn weekend van mij....x!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je Spaanse dame ziet er erg knap uit! En voor de winnaar de felicitaties.
  Ik geloof dat ik toch maar eens naar de Action moet. Ik verdwaal er altijd door de onoverzichtelijkheid en de drukte.
  Je hebt ook een leuke Give-Away gekregen. Brigitte heeft een leuk blog.
  Een mooi weekend verder!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik kan er niks aan doen ( het gebeurt vanzelf) maar altijd als ik jouw blogpost gelezen heb, blijf ik achter met een grote glimlach op mijn gezicht. Er gaat zoveel energie en positiviteit van uit. Ook nu weer. Heerlijk en dankjewel. Fijne zondag. En Maia van harte gefeliciteerd met je mooie prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat is ze mooi in die jurk zeg!!
  Bij de action kun je inderdaad leuke dingen halen.
  Voor de winnaar gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Waauuuw Lieve Lien wat word je dochter groot :) heerlijke post om weer te lezen liefffssss

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Geweldige Spaanse dame! En dat lucifer-postbusje is ook al zo geweldig!
  fijn weekend, liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh wat leuk dat je die give away gewonnen hebt bij Brigitte!
  En wat ziet je er dochter prachtig uit als spaanse schone en dan ook nog zo'n mooie spaanse brievenbus op het einde ;). Ja die flopjes zag ik ook pas in de action, maar heb me ingehouden want ben even niet meer zoveel aan de snailmail maar meer aan de recykleer ;).

  Ik las net ook je leuke blogje over je buurtje, leuk om te lezen hoe je je jeugd beleefd hebt. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heel de give-away gemist!! Wat een super leuke postideetjes!! En die envelopjes van de Action...krijg spontaan de neiging in de auto te stappen ;-). Sterkte met onderduiken de komende dagen. Kan me herinneren dat je die neiging krijgt in deze periode, toch?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. oh maia gefeliciteerd wat een leuke prijs! en bedankt voor de envelopjes tip Carolien :-), en wat een leuke give away heb je gewonnen bij Brigitte :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke ideeen allemaal, zeker ook die enveloppen...ik ben niet zo van de snail mail, maar wel erg leuk allemaal. Tja een mens kan niet alles he dus ik hou me maar bij mn eigen hobby...bedankt voor je lieve reactie op mijn blog! Nou, hoop dat je geen kater hebt overgehouden van de carnaval....fijne week! Lieve groet, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een mooie spaanse dame! Ik heb de andere helft van Brigitte's give-away gewonnen, leuk hé! Veel plezier ermee en toffe snailmailmapjes heb je daar gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Aaaalaaaaffff!
  Wat een mooi blogbericht!
  Post is zo fijn :-)
  Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dank je voor de ideetjes. Vooral die enveloppen van de Action zijn iets om te onthouden. Ben je al een beetje bijgekomen van de carnaval?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. heerlijk dat je dochter zo leuk meedoet... je blog is altijd zo gezellig om te lezen. leuke ideeen. fijn weekend!! liefs Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Haha dat doe ik dus ook altijd, aanwijzingen met een schuin oog of niet volgen. Zolang er veel foto's bij een beschrijving staan gaat het meestal wel goed. Knappe senorita heb je daar!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!