donderdag 31 december 2015

Dag 2015, wat was je leuk!

Het jaar is alweer bijna om. En dus denk ik na over mijn lijstje voor 2016. Maar eerst nog even terugblikken op wat was. 2015 was een heel fijn jaar met mooie uitdagingen. Zo hield ik voor het eerst 'Kitsch in de Keet' en pas nog 'Kerst in de Keet'. Toch wel spannend, maar ik kijk er met veel plezier op terug. 


Ik ontmoette Geer en Goor en maakte selfies met hen. Ik beklom de Etna in Sicilië en bezocht het Glazen Huis in Heerlen, waar ik levensverhalen mocht aanhoren bij de Wishmas tree. Ik ontmoette nieuwe bloggers en stortte me op Instagram. Ik was fotografe op de bruiloft van een kennis en bezocht voor het eerst een creatief festival .


Tienerdochter ging naar de middelbare en ik hield me wonderlijk wel daarbij…

Dan nog even mijn meest geslaagde zelfmaakproject van 2015: de mobiele moestuin.
 
 
Beste kringloopvondst: de houten eekhoorn
 
 
Leukste foto van dit jaar:
 

Voor 2016 spoken ook alweer de nodige initiatieven door mijn hoofd. Zo wil ik komend jaar eens echt vrijwilligerswerk gaan doen. Niet alleen doneren, maar echt de handen uit de mouwen steken. Ik zou tienerdochter graag eens mijn lievelingsstad willen laten zien (London) en ga de keet ‘ombouwen’ tot winkel/ annex theehuisje. Ik begin in ieder geval het nieuwe jaar weer met de 'buy nothing new month', net als vorig jaar. Dat is me goed bevallen na al het consumeren in december.

Wat zijn jouw meest memorabele momenten van het afgelopen jaar? En heb je plannen voor 2016?

In ieder geval wens ik jullie allemaal een hele gezellige jaarwisseling en voor het nieuwe jaar alle goeds: geluk, liefde, vriendschap, creativiteit en gezondheid. Maak er iets moois van! 

En bedankt voor alle lieve en hartverwarmende reactie dit afgelopen jaar. Ik waardeer dat heel erg!

Liefs,
Carolien
 

22 opmerkingen:

 1. Ik moest zo lachen om deze collage, staat je pica met Goor gewoon in je top 9, maar waar is je hub in deze collage? ;) Geweldige foto's, Lien, echt superleuk. Mooie plannen.. Gaat je vast allemaal lukken. Fijn dat we mee mogen kijken! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens, na flink wat shopping expeditions (waaronder 2 tante Betsy's, ahum), is een no shopping month hier ook best een goed idee...

   Verwijderen
 2. Mee mogen genieten bij jou is zo mooi! Hoop dat 2016 weer zo mag worden!!

  Een lieve groet Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele fijne jaarwisseling....en een goed en gezond en gezellig nieuw jaar....liefs Ria x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zit alweer vol plannen...leuk hoor! Ik wens jou een hele fijne jaarwisseling en veel gezondheid, geluk, liefde en creativiteit in het nieuwe jaar!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje Lien wat alweer een plannen heb ik zelf helemaal niet. Ik zie wel hoe het loopt en wat er op mijn pad komt. Theehuis van de keet helemaal geweldig echt SUPER leuk, ik heb nog heel veel prachtige kop en schotels op marktplaats voor het geven van een high tea. Laat maar horen of je ze nodig heb. Leuk hoor al die plannen alweer.
  Voor jou ook een hele mooie jaarwsseling, met voor het nieuwe jaar veel gezondheid, liefde en geluk. Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zit ook weer vol plannen, mijn boek! 2015 gaf net teveel zorgen en verdriet maar de komst van Bram was natuurlijk super! En de vele mooie reacties en echte post in blogland
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie en leuke plannen voor 2016, ik hoop dat je ze kunt verwezenlijken.
  Heb het afgelopen jaar erg genoten van je verhalen het Keetje en ook niet te vergeten je hond.
  Wens je heel veel creativiteit, gezondheid en geluk toe in 2016!
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 2015 was inderdaad een fijn jaar, ook voor ons. Ik lees je verhalen altijd met plezier en ben ook nu weer benieuwd hoe je nieuwe voornemens uit gaan pakken. De start hier is goed met een zonnetje net over de huizen. Veel plezier in 2016. groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie voornemens ♥... Dat je weer zo'n gelukkig jaar tegemoet mag gaan samen met degene die je lief zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat had je een leuk jaar! En mooie plannen zeg. Enne Londen is zeker een aanrader, ben er ook eens geweest en wil zelf ook graag een keer terug.
  Ben benieuwd naar je winkeltje/theehuis en natuurlijk naar je buynothingnew maand.
  Voor nu een heel liefdevol en spetterend jaar!!
  Liefs, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk al die plannen, Lien.
  Leuk om de verandering van je Keet mee te maken.
  Ik wens je een heel mooi jaar en dat je je plannen mag verwezenlijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je er een mooi overzicht van gemaakt!
  Hoewel ik veel al wist heb ik toch even gemist dat je een schitterende trouwreportage gemaakt hebt echt super mooi!
  Echt een leuk voornemen om een theetuintje te gaan openen dit jaar want daar heb jij echt feeling voor..leuke dingen organiseren en mensen te laten genieten.
  Heerlijk lijkt me als je daar ook dan nog de plaats voor hebt bij je huis.
  Ik blijf lekker hier lezen wat je allemaal mee gaat maken, ik geniet elke keer als ik kom kijken op je blog.
  Geniet van een heel fijn, gezellig en gezond 2016!
  Heel,veel liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. moge in 2016 al jouw dromen uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vond het leuk je te ontmoeten het afgelopen jaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat is een mooi jaar. Op naar een positief 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is een mooi jaar. Op naar een positief 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De beste wensen voor 2016 ! Wat had jij een topjaar, heerlijk die collage en heerlijk je plannen! Ik kijk terug op een heel verdrietig jaar waarin ik ineens alleenstaande moeder werd. Ik ben er sterk uitgekomen en kijk vol verwachting uit wat 2016 mij brengen gaat. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat rot om te horen! Je zat in een scheiding begrijp ik? Fijn dat je zegt er sterker uitgekomen te zijn. Ik gun je echt een mooi en liefdevol 2016! Vroeg me al af waarom we zo lang niks hoorden... Sterkte!!

   Verwijderen
  2. ik vertel je het hele verhaal nog wel eens, gewoon bizar

   Verwijderen
 18. Hallo Lientje. Voor jullie een heel mooi spetterend 2016, een griek zonder al te veel vernielingsdrang en een pracht van een theekeetje! Topidee...wanneer is de opening? Plannen voor 2016 zitten nog ver weg...uitstelgedragziekte... en terugblikken op het voorbije jaar ga ik eens op mijn dooie gemakske doen en wie weet komt daar ook een blogpost over... Jij ook dankjewel voor alle lieve reacties op mijn blog.
  Heel veel lieve groetjes.
  PS: de foto van de griek en het klein grutteke is fantastisch!:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!