maandag 29 februari 2016

Vandaag een complimentje!

Vandaag is het niet alleen het begin van de meteorologische lente, maar ook nog eens nationale complimentendag.Heb jij al een complimentje uitgedeeld?
 
En heb je er misschien ook al eentje ontvangen?
Nee...?!
Laat een korte reactie achter en ik geef je er eentje!
 
Fijne dag!

Liefs,
Carolien

41 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor lieve reactie's de afgelopen jaren!
  Je bent een lieve vrouw!!
  Ik lees je posten altijd graag, dus hopelijk nog veel jaren reageren bij elkaar;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geniet ook altijd van jouw blog met foto's in die mooie AriadneWonen-sfeer! En ik vind dat je heel goed bent in handlettering, vooral mee doorgaan! xx

   Verwijderen
 2. Dank je wel voor lieve reactie's de afgelopen jaren!
  Je bent een lieve vrouw!!
  Ik lees je posten altijd graag, dus hopelijk nog veel jaren reageren bij elkaar;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh je wilt nog een complimentje, haha, dat kan! Ik vind je blognaam zo vrolijk, Huize Kipkakel, echt leuk bedacht!

   Verwijderen
 3. Carolien, ik lees je blogverhalen altijd heel graag. Dus omdat je zo'n aardige meid bent, geef ik jouw een compliment: Ik vind dat je hele leuke verhalen kunt schrijven (zo leren mijn kleuters elkaar complimenten geven). Bedankt voor tip, hoewel complimenten geven natuurlijk alle dagen moet. Fijne dag.

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sandra, ik vind jou enorm creatief. We hebben nog steeds die mooie pop hier staan en dat boekje dat je onlangs maakte over Hoorn was ook weer zo leuk gemaakt. En daarbij ben je ook nog eens een hele leuke juf, dat weet ik zeker! Fijne dag! x

   Verwijderen
 4. Fijne dag lieverd, ik hoop dat je veel complimenten krijgt! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat kan ik over jou allemaal zeggen? Alleen maar goede dingen. Heb je vorig jaar twee keer in het echt mogen ontmoeten en dat vond ik zo leuk! Je bent iemand met een groot hart, meelevend en iemand met veel respect voor natuur en milieu. Altijd in voor nieuwe dingen en je waardeert de kleine dingen van het leven heel erg! En daarbij ben je ook nog eens erg slim en kun je heel vlot schrijven. Fijne dag x

   Verwijderen
 5. Carolien, je verdient een dik compliment voor het enthousiasme, de vrolijkheid en de inspiratie die allemaal van je blog afspatten! Het is altijd weer een plezier om even bij je aan te wippen! (en nee, ik plaats geen reactie omdat ik een complimentje terug wil, maar omdat jij een compliment écht verdient!)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En toch krijg je er eentje terug omdat je die zeker verdient. Je bent een creatieve duizendpoot, zowel op handwerk als muziekgebied. En ik vind het superlief dat je zo vaak een reactie achterlaat. Liefs!

   Verwijderen
 6. Ik vind net als de andren dat jij een dik compliment verdient. En ik vind het ook zo leuk dat je altijd trouw een commentaar bij mijn blogposten zet. Dus je krijgt van mij twee komplimenten.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het zo onwijs lief dat je de Wishmastree in december hebt gesponsord met een bedrag van 50 euro voor het goede doel! En dat je mijn dochter onlangs zo'n lief kaartje hebt gestuurd. Dus twee dikke complimenten terug voor jou x En oh ja, je maakt zo'n leuke creaties voor jezelf, blijf daar vooral mee doorgaan!

   Verwijderen
 7. Merci voor je fijne, boeiende blog én omdat je mijn eerste SWAP ooit was :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Els, ik heb veel bewondering voor je dat je zo open bent over je blog over je onzekerheden. Ik volg je vanaf het begin en heb het idee dat je heel erg gegroeid bent de afgelopen jaren en veel meer in jezelf bent gaan geloven. Hartstikke goed! (Ben stiekem erg jaloers op je idee voor een Leesclub...zo leuk!)

   Verwijderen
 8. Ook ik geef je graag een compliment, je bent zo positief en lief met oog voor de mensen om je heen, ook hier in blogland!!

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjits van de mooie foto's!! Een vlindertje van heel dichtbij, dat lieve roodborstje, of een verlepte bloem... alles wordt zo mooi in beeld gebracht. Daar kan geen professionele fotograaf tegenop! Blijf ons vooral verrassen met je mooie foto's!

   Verwijderen
 9. Ik geef je graag een compliment want ik lees graag je blog en ik vind je pipowagen geweldig ik ben mijn man aan het overhalen om ook zoiets te doen in de tuin maar het zal er niet in zitten denk ik
  Groetjes en nog een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Simonne, jou ken ik nog niet. Ga straks eens op je blog kijken! Maar ik vind je nu al een leuk mens omdat je een Pipowagen in je tuin wil, haha. Ik zou zeggen: gewoon door blijven zeuren, heb ik ook gedaan. Uiteindelijk komt 'ie er wel! Succes!

   Verwijderen
 10. Ah, ik ben geloof ik de hele dag alleen vandaag, dus zal ik mijzelf een compliment moeten geven.
  Maar ik geeft liever jou een compliment. Je bent altijd zo opgewekt met leuke ideeën, positief en meelevend met andere mensen en in blogland.
  Dus het compliment is vol overtuiging voor jou.

  Veel liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik zo mooi aan jou vind Gerry is dat je zo'n tevreden mens bent. Je hebt niet veel grote dingen of luxe nodig om te genieten. Je wordt blij van een bloem, een plant.... de natuur. En je hebt meer groen op je balkon dan ik in mijn hele tuin, haha!

   Verwijderen
 11. Oh wat leuk.
  Vandaag heb ik inderdaad een complimentje uitgedeeld aan mijn buurman en nu deel ik er een uit aan jou.
  Lees altijd graag je blog.
  Liefs
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook jou kende ik nog niet. Heb al gauw even op je blog gespiekt en mijn oog viel meteen op ene prachtig geschilderde vlinder en tekeningen van vogels. Je hebt talent. Leuk!

   Verwijderen
 12. Regelmatig geef ik complimentjes want ik weet dat anderen dat fijn vinden en soms ook even van hun stuk zijn, maar dat is dan wel weer grappig. hihihi.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou willen dat ik jouw talent had voor haken Dinah! De mooie dingen die jij allemaal maakt. (Ik vond het gehaakte envelopje laatst zo leuk!)Hoop nog lang van je maaksels te kunnen genieten! En oh ja, leuke voornaam heb je :-)!

   Verwijderen
 13. In mijn jaren voor de klas heb ik geleerd om complimenten te geven. Elke leerling heeft wel iets goeds. Sinds kort lees ik je blog. Met veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was elke juf maar zo. Complimentjes zijn heel belangrijk, zeker voor kinderen. Dus hartstikke goed dat je dat doet. En vergeet ook niet jezelf af en toe een compliment te geven! :)

   Verwijderen
 14. De meeste blogs die ik lees gaan vooral over wonen, maar op jouw blog vind ik altijd van alles wat en dat vind ik juist leuk. De ene keer met een vrolijke en/of humoristische noot, de andere keer met een serieuze(re) ondertoon. Ik ervaar je als een enthousiaste vrouw, die voor heel veel dingen te vinden is en haar plezier uit iets kleins kan halen. Ga vooral zo door ;-).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh al die complimentjes, daar word ik verlegen van. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik ze zou uitdelen, niet jullie! Ingrid, jij bent de persoon die wel het meest trouw op bijna elke blogpost reageert (en ook vaak nog als eerste, haha) en dat al jaren. Dankjewel daarvoor! Jij weet als geen ander wat stylen is en je huis en tuin zien er altijd uit alsof ze uit een boekje komen. Daar kan ik nog van leren, haha. Liefs!

   Verwijderen
 15. Ik wil je een compliment geven omdat ik vind dat je zo leuk en treffend op al je complimentjes hebt gereageerd! Wat een mensenkennis heb jij en/of wat een mensenmens ben jij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief Nely! En ik wil jou bedanken voor al die leuke kaartjes die ik, meestal onverwacht, op mijn deurmat vind. Erg attent! Die mooie uitklapbare kaart staat nog steeds op mijn bureau! Fijne avond!

   Verwijderen
 16. Ik kwam vanmorgen op mijn werk en mijn leidinggevende zei; wat zie jij er goed uit vandaag! Ik dacht huh? Wist niet dat het complimentendag was. Hihi. Jij ook een complimentje voor je blog en jou zelf. Ik lees hier graag en vind het fijn dat ik je een beetje leer kennen zo in blogland! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent altijd heel enthousiast en weet echt gezelligheid te creeren met mooi gedekte tafels! Echt een familiemens en ik ben verliefd op die knappe hond van je :-)

   Verwijderen
 17. Het zou elke dag complimenten dag moeten zijn! Wie ontvangt er nou niet graag een?! Dank je zeggen is alleen soms nog moeilijk ;)
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geweldig al die leuke spullen die je voorziet van mooie teksten! En ik vind je een heel positief iemand. Wat je hebt meegemaakt is niet niks en toch is jouw glas half vol!

   Verwijderen
 18. Als je van een geheel onbekende blogster zo'n mooi verrassingspakket krijgt mét een nog mooier geschreven kaart dan zegt dat alles over jou als mens: LIEFFF Ik ben blij dat jij mij en ik jou ontdekt heb in blogland. Op een mooie LENTE :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog zo'n super positief mens die ondanks de nodige tegenslagen toch de mooie dingen in het leven blijft zien. Daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben. Ik vond je reactie op mijn blog over Enig Kind ook heel mooi, had ik je nog altijd willen zeggen. Bij deze! X

   Verwijderen
 19. owww ben ik nu te laat voor complimentendag :( Moet ik nu echt 361 dagen wachten? haha nee hoor! Complimenten voor jou gewoon voor wie je bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je krijgt er toch nog wel eentje hoor! Voor je enorme creativiteit en de leuke dingen die je altijd bedenkt! Ik volg je al jaren met plezier! En ik blijf je naam mooi vinden :) x

   Verwijderen
 20. Oh dat is een leuke actie van je, zo lief! Weet je wat me altijd bij jou opvalt? Je prachtige foto's bij je blogs, natuurlijk vind ik het heerlijk om gezellig mee te lezen...waar ik jammergenoeg bijna niet meer aan toe kom...maar wil daar wel ook tijd voor blijven vrijmaken. Verheug me al op je volgende Kitsch/Kerst/Pasen/Lente in de keet. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat ik aan jou waardeer is je enthousiasme! Dat geeft de wereld kleur (ook als je geen tante Betsy jurk aan hebt!):)

   Verwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!