woensdag 30 maart 2016

Thrift gifts

De laatste tijd krijg ik vaker mailtjes van lezers wanneer ik nog eens een swap organiseer. Tja, het is niet uit mijn gedachten hoor, maar vooral ook op Instagram zijn al zoveel swaps in de omloop. Voor elke gelegenheid wel één. Maar toen ik laatst mijn vijf vintagevondsten met jullie deelde, dacht ik: he, dat is wel leuk voor een swap. Thrift gifts. Zoiets.


Dit is je uitdaging:
Bezoek een rommelmarkt of je lokale kringloopwinkel (sowieso leuk!) en struin daar lekker alles af op zoek naar drie kleine items onder de euro. Dat kan een mooie kaart zijn, een grappig klein letterbakbeeldje of een boekje. Alles mag, zolang het maar door de brievenbus past. Schrijf op een kaartje waarom je voor deze items hebt gekozen. Doen ze je denken aan vroeger? Of word je er gewoon spontaan blij van? Maak er een leuk klein verhaaltje bij. Stop alles in een envelop of brievenbusdoosje en klaar is je thrift gift!

Je kunt meedoen tot 15 april door een mail te sturen met je gegevens (mijn mailadres staat in mijn profiel) Na die datum maak ik je thrift-maatje bekend!

Liefs,
Carolien

17 opmerkingen:

 1. Leuk! Die swap past bij mij! ;-))
  Ik doe heel graag mee ik zal je mijn gegevens sturen. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja natuurlijk doe ik mee. Ik heb juist gepland om dinsdag as naar de Emmaus te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oow een swap naar mijn hart, I'm in!! Ha fijn een goede reden om weer te speuren... ;-)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drie dingen samen onder een euro of per stuk? Ik ging even twijfelen...;-)

   Verwijderen
  2. Per stuk onder een euro! Goede vraag, het stond er ook niet helemaal duidelijk!

   Verwijderen
 4. Wat een leuk idee. Dat durf ik wel aan! groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt makkelijk uit te voeren, dus ook ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee. Ik kom bijna nooit meer bij de kringloop dus dit zou een leuke gelegenheid zijn.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, dat lijkt mij wel een heel leuke swap. Ik doe mee hoor. Ik stuur je mijn gegevens!
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Carolien,
  Wat leuk. Ik doe mee!
  En bedankt voor je berichtje op mijn site. Je bent van harte welkom voor een workshop. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Groetjes, Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. swaps bij Caroline zijn altijd leuk!!!ik doe mee!groetjes Debora

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zet mij ook maar op de lijst, leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat vind ik heel leuk, ik wilde je mailen maar op de een of andere manier wil mijn laptop op die manier niet mailen, dus mag ik op de lijst? Lekkere retro dingetjes versturen om dat je er blij van wordt is supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi carolien wij doen ook mee groetjes Bonnie en nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nou...ok suf dit!! Ik zag het op IG voorbij komen , ben weinig meer in bligland te vinden ...en dacht toen. Oja ik ga straks even je blog opzoeken... Nuja straks werd dus nu pas! Ik werd opgeslokt door andere dingen! Leek me zo leuk....helaas te laat. Of zullen wij een swap doen Carolien? Gewoon voor de gein? Als je t niet wilt is dat ok ok hoor!!gr Uit Frankrijk Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!