vrijdag 22 april 2016

Een swap aan huis

Een swap aan huis bezorgd. Het moet niet gekker worden :) Ik deed mee met een swap op IG en mijn swapmaatje bleek redelijk in de buurt te wonen en besloot langs te komen. Want hoewel het een mini swap was, paste het uiteindelijk allemaal niet door de brievenbus. Deze tas vol leuks!
 

 
Helemaal in mijn kleuren :)
 
Het leek wel pakjesavond. En dat op een doordeweekse dag.
 
Een van de leukste dingen vond ik toch wel dit potje vol dagelijkse wijsheden...
 
 
Terwijl ik druk in de weer was een foto te maken, viel er kennelijk één briefje op de grond. En die belandde in de klauwen van een andere huisgenoot.


We waren natuurlijk erg benieuwd wat daar op stond....

 
Haha! Hopelijk houdt ons Griekje zich daar vandaag aan.
 
Fijn weekend!
Liefs,
Carolien

15 opmerkingen:

 1. Wat een lieve verwennerijtjes. en die teksten zijn erg leuk.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik dit soort dingen lees vind ik het jammer zelf geen blog te hebben en ook verder niet te willen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar ook zonder blog kun je meedoen aan swaps hoor!

   Verwijderen
 3. Ik heb je mail ontvangen hoor maar was zo moe na de stage. Heb inmiddels een paar dingetjes voor je.......ook in Felletin gekocht toen ik daar was voor de stage.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig! Leuk dat je op deze manier meteen de persoon achter de swap leerde kennen!

  Fijn weekend! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg.....en ach je hond ziet er altijd goed uit toch?...liefs fijn weekend Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je swapmaatje het langs kwam brengen. Ziet er mooi en fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeker net alsof het Sinterklaas is genieten toch!
  Wat een leuk idee die briefjes!
  De Griek weet er wel weg mee!
  Geniet van de mei vakantie!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super schattige swap.
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit zijn toch wel geluksmomentjes!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Of wacht eens even...je hebt t dus later op IG gezet en doet dus een tweede swap ronde? Ik doe graag mee ! Of moet ik me nu aanmelden bij IG ha ha ha...ik hoor t wel😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja bij IG is ie later gekomen en heb ik het 1 euro verhaal losgelaten. Je kunt via IG nog meedoen, tot 5 mei aanmelden. Dus je staat genoteerd! Leuk!!! Hier in blogland zijn de koppels inderdaad al bekend gemaakt.

   Verwijderen
 11. Oh wat leuk zo'n swap alhoewel ik dit soort dingen aan me voorbij laat gaan. Heb pas nog eens een ruil gedaan met een jurkjeszusje en dat was absoluut niet voor herhaling vatbaar. Ook al was zij diegene die dus achteraf aan het kortste eind trok, ik heb het proberen recht te breien maar stuitte tegen zoveel weerstand waardoor ik zelf helemaal uit mijn huisje was en dus van ruilen komt huilen was echt van toepassing. Het is uiteindelijk wel opgelost mede met hulp van de beheerders maar nooit meer...

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!