vrijdag 6 mei 2016

Five on Friday

In het begin was ik er een beetje huiverig voor. Want dat 'nieuwe' medium Instagram pikte zoveel bloggers in. Eén voor één namen ze hun biezen en verruilden hun blog voor dit fotomedium. Inmiddels ben ook ik helemaal om. Maar dan niet 'in plaats van', want dan mis ik het schrijven, maar wel voor er bij! Dus vandaag deel ik vijf kiekjes van mijn Instagram-account.


 

 
 

Het leukste vind ik dat je van elke foto's iets moois kunt maken door de keur aan filters.
En je telefoon heb je toch altijd bij je!

En trouwens.... de ijsjes op foto nummer 1 zijn heel gemakkelijk te maken. Een gezond tussendoortje bij deze zomerse temperaturen! Meng vers fruit met Griekse yoghurt en begin en eindig met een laagje cruesli. Zes uur in de vriezer en klaar is je frisse versnapering.

Fijn weekend!
Liefs Carolien
22 opmerkingen:

 1. Ik zou niet eens weten hoe het moet, bloggen via de mobiel! Wat een gedoe.. Voor mij is het ook en en. Ook omdat ik ook via IG veel leuke mensen heb leren kennen en het zo leuk is om hun leven een beetje te volgen. Maar idd, ook ik zou het schrijven missen. Dat blijven we dus gewoon doen! :) XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh je ijsje klinkt goed! Ga het zelf eens maken :)
  Enne over IG en Blog, ik gebruik beide. Vind ze beide erg leuk, maar instagram is toch meestal wat sneller dan een hele blogpost schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik ben sinds kort te vinden op IG na lang twijfelen. Maar ik miste sommige mensen dus begon toch maar te IGmen. Ik blijf het bloggen het leukst vinden maar IG is wel lekker snel. Een fotootje en hups klaar ben je! Maar om iedereen echt te volgen is bloggen veeeel leuker dus ik blijf gezellig hier! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bloggen....vooral het kezen...heerlijk.....geen instagram...wel pinterest maar heb ik al een tijd niks aan gedaan......druk druk met andere leuke dingen....liefs van mij.....leuk die foto fan je dochter met de hond....x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BLOGGEN!!!! En zo jammer dat er al zo veel blogsters hun "biezen" pakten of maar heel af en toe nog bloggen. Ik mis die dames wel... IG is ook wel leuk maar bloggen is leuker... Ik zag je gezonde ijsjes en de leuke foto van dochter met Griek daar al passeren... :-) Maar het gaat me daar soms zo snel... kijk je een uurtje niet dan sta je alweer een hoop achter... dat maakt me zenuwachtig...Enne... Blijven bloggen hé Lientje! Dat ijsje ga ik morgen eens proberen... klinkt veuls te lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blijkbaar nog wat ouderwets. Ik heb alleen een blog en geen IG. Een ding lijkt me eigenlijk wel genoeg om bij te houden :). Wat een lekkere ijsjes heb je gemaakt. Ik ga ze pinnen. Want dat heb ik dan wel weer: Pinterest. Ook verslavend. Fijn weekend. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ieder doet het op zijn/haar eigen manier en zolang je er plezier aan beleefd zal het wel goed zitten.
  Heb het bloggen nog nooit als verplichting gezien,geen zin of tijd of andere omstandigheden dan komt er gewoon ook geen blogpost en voel me daar niet schuldig over en ben al helemaal niet in de veronderstelling dat iemand mij zal missen.
  Kan wel eens een foto maken met telefoon om in app te versturen maar daar blijft het dan ook bij.

  Leuk schaaltje waar je aardbeien in liggen,paar weken geleden stond ik er mee in mijn hand en dacht.....doe ik het of doe ik het niet.
  Tja,blauw en serviesgoed daar kan ik moeilijk nee tegen zeggen en al helemaal niet voor dát geld ;-)
  Kocht zo'n 35 jaar geleden op TW party ijsvormpjes in houder en de ijsjes die ik daar mee gemaakt heb zijn ontelbaar van gezond tot ongezond en elke zomer komen ze weer van pas.

  Fijn weekeind en lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja het IG-dilemma.... Ik laat het aan me voorbij gaan, hoewel ik soms wel het gevoel heb dat ik er buiten sta (boehoe). Maar ik ben niet zo erg van de foto's - zoals vaak te zien op mijn blog - dus ik ga het mezelf maar niet lastig maken. Twitter heb ik bijvoorbeeld ook laten verslonzen. En ik heb een Facebook bij mijn blog, daar wil ik nog wel eens 'achter de schermen' foto's op zetten.

  Jouw koek/brood lijkt heel erg op een ontbijtkoek die ik tegenwoordig vaak maak. Is die van jou ook een ontbijtkoek?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je nu ook op IG bent.
  Ik zit er al een tijdje, naast het bloggen.
  Bloggen meer voor de uitgebreidere berichten en IG voor de foto's tussendoor.
  Voor het bloggen heb ik toch altijd handiger de laptop nodig en die is zooooo traag dus daar gun ik me niet altijd de tijd voor ;)
  En IG kijken en ook bericht plaatsen kan altijd zo makkelijk even tussendoor. Dat vind ik wel prettig. Kortom, de combinatie is voor mij prima zo. En vooral het niet moeten en geen verplichting blijft voorop staan.
  Fijn weekend.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bloggen en voor de snelle kiekjes IG maar de verhalen bij de foto's blijven het leukste. Blij dat je blijft voelde even een vaarwel blogland aankomen pffff
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoewel ik momenteel meer op IG te vinden ben, blijf ik bloggen leuker vinden. Je kan er op je blog veel meer iets fraais van maken en ik vind een verhaal erbij ook erg leuk om te lezen. Mijn mobiel maakt niet zulke mooie foto's, dus ik moet er toch het fototoestel voor pakken en de pc er voor opstarten. Voor het bloggen ontbreekt mij momenteel nog wat inspiratie, maar dat komt wel weer. Ben opgelucht dat jij ook blijft bloggen ;-).

  Fijn weekend! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. plaatste gisteren al een reactie maar is er blijkbaar niet op gekomen.leuke foto's carolien!en deze van Serah en de hond is superrrrmooi,ohhh!ik keek ondertussen es op je istagram,leuk maar geef mij maar de blogs,blijven doen,hee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ohja,en dat ijsje maak ik vandaag ook eens,mjammjam!!

   Verwijderen
 13. Super foto's Carolien!
  Ik zeg vaak tegen mijn dochter die ook een installaties account heeft..is dat ook iets voor mij?
  Zij maakt tekeningen en zet ze daar op.
  Nee mam niks voor jou ik zie niet zoveel freubels zoals jij maakt op installaties hoor is dan haar antwoord.
  Blijf jij maar lekker bloggen en je dingen op Facebook zetten.
  Daar heb ik het inderdaad al druk genoeg mee en mijn mobieltje heb ik niet altijd bij me. Ik ontdek ooit 's avonds pas dat iemand me geappt heeft, wil niet altijd maar direct bereikbaar zijn.
  Dus ben ik zelf weg of de kids zijn weg dan zal ik de app in de gaten houden en anders ligt mobiel zielig in een hoekje van de keuken haha.
  Jammie die ijsjes geef ik ook even door aan dochterlief. Zij heeft deze vakantie het fruit, de Griekse yoghurt en de muesli toevallig ontdekt als ontbijt.
  De laatste foto vind ik een topper echt die uitdrukking van zowel je dochter als de hond fantastisch!
  Bedankt voor je gezellige reactie op mijn blog en een fijne werkweek met nog tijd voor de zo'n want Pinksteren gaat koud worden zeggen ze.
  Ach we moeten toch nog 11 weken tot de grote vakantie dus dat is op zich niet erg toch.
  Liefs en groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Grrr die automatische aanvullen...installaties is natuurlijk instagram haha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. bloggen hoor,maar kijken op instagram doe ik ook graag maar ik plaats daar zelf nooit wat,heerlijk die ijsjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je foto''s zijn prachtig, maar ik blijf bij het blogger, ik hou ervan om te schrijven en ook van het maken van fotocollages om erbij te plaatsen.
  Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bloggennnn! Is zoveel leuker die heerlijke verhalen erbij. Ik volgde ook een tijd blogsters met de mooiste foto's en irriteerde me dat er geen gezellig verhaal bij zat. Dat mis ik aan Instagram, heb ik nu wel vanwege mijn Tante Betsy blog en ook een Facebook pagina, maar puur om mijn blogposts te delen. Maar heb het idee dat er maar weinig instagrammers de moeite doen om tot mijn blog te komen...de Facebookers daarin tegen wel ;). Fijn dat je lekker blijft bloggen want wat mis ik veel gezellige blogsters, ik heb nu nog maar een vijftal blogs of zo die ik nog volg... Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!