vrijdag 10 juni 2016

Potjes, blikken en terugblikken...

Nu ik besloten heb om de keet weer open te doen voor 1 dag, ben ik druk aan het knutselen geslagen. Want naast kringloopgelukjes is het ook leuk om zelfgemaakte spulletjes te verkopen.


 
Van blikken ben ik kruidenpotjes aan het maken. Heel simpel! Voorbehandelen met gesso, dan witte acrylverf, touwtje eromheen en een leuk kaartje eraan. Deze houten labels kocht ik bij Wibra, maar je kunt ook gewoon zwarte etiketten gebruiken om op te schrijven wat erin zit.

Verder ben ik potjes aan het beschilderen met daarin allemaal spreuken, met een rood/wit touwtje er omheen.


 
En zo houd ik mezelf bezig :)
 
Overigens bestaat mijn blog deze maand vijf jaar! Heel huiverig begonnen met de insteek dat ik 'm gauw ook weer offline zou halen. Maar dat is er dus nooit meer van gekomen. Gelukkig maar, want ik had ze niet willen missen. Al die lieve reacties van jullie, de vriendschappen die ik heb opgedaan en gewoon de blijdschap die het me geeft om de dingen die ik doe/koop/(mee)maak met jullie te delen!
 
Er komt binnenkort nog een leuke give-away!
 
Fijn weekend allemaal.... of om in spreuken te spreken:
 
Pluk de dag, maar laat nog wat hangen voor morgen!
 
Liefs,
Carolien
 

18 opmerkingen:

 1. Wat leuk 5 jaar alweer, gefeliciteerd! Zo ben ik ook begonnen: ik kan zo weer stoppen. :-)
  Leuke ideetjes: de de gepimpte blikjes en de spreukenpotjes!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weer zo'n leuke blog met mooie,toffe ideetjes!!woww,die schijfjes spuiten ,hoe chique en dan nog vullen met spreuken,tof,ik zou daar confituur indoen.gohhh,jammer dat je zooo ver woont ik kwam je zeker feliciteren en naar je open keetje dag!debora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is mijn quote ......en levenswijsheid...kuch.......fijne dag en geniet ook morgen liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker bezig!
  Gefeliciteerd met je eerste lustrum. Leuk om die oude posts te lezen. Oef, die knaaggrage hond....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke knutsel potjes heb je gemaakt, en 5 jaar alweer wat vliegt de tijd. Ik weet nog dat ik bij jou al een poosje als stille lezer meekeek,vond het toen ik nog weinig van bloggen wist dood eng om een reactie achter te laten. Inmiddels weet ik wel beter, en vind ik het hartstikke leuk. Geniet van je weekend groetjes Petra, en ja ik zal wat laten hangen voor morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kruidenpotjes zijn echt heel erg mooi. En die spreuken zullen prachtig zijn. De spreuk waar je mee eindigde is in ieder geval heel mooi.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je vijf blogposten gelezen, erg leuk zo'n terugblik.
  Je hebt al vijf jaar een hele gezellige blog met leuke posten, dus ga zo door!
  Mijn paspopje had ik gekregen en heb haar zelf zo bewerkt.
  Fijn weekend!
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die van de boekcovers had ik destijds gemist. Het is een super leuke!! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ga ook maar lekker door met bloggen, want ik volg je met veel plezier! Van harte gefeliciteerd!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Keileuke hebbedingetjes Lien...zo jammer dat wij niet in de buurt zijn bij je openkeetjedag...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergat ik nog... zo tof even op oude blogposts terugblikken...enneuh gefeliciteerd met de blogverjaardag...blijven doen hoor! :-)

   Verwijderen
 11. Wat ben je toch altijd leuk bezig en creatief ,ook je schoenenrek in je vorige blog ,en lekker doorgaan hoor .
  P.s biblotheek loopt nog altijd goed

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh je potje met spreuken gaat op mijn wish list! Dat is zo'n leuk hebbeding voor mij als orakelkaart verzamelaar. ik ga snel terugblikken. Zoeff! En ik vind het ook leuk om op je blog gestuit te zijn jarennn geleden en je natuurlijk ook al een paar keer in het echie gezien. Yihaa! Dikke felicitatieknuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk die terugblik op je vijf blogposts! Ik heb ervan genoten om ze weer even terug te lezen en lekker genieten van de foto's. Whahaha die Illy :). En weet je wat zo leuk is aan die met al die brievenbussen veel blogdames namen herkende ik, sommige bloggen al lang niet meer (zo jammer) en sommige moet ik nodig weer eens op bezoek (als ze nog bloggen ;)). Heerlijk ook die foto's met die boekkaften, is toen helemaal niet zo tot me doorgedrongen. Love it! En je hebt een enig kind :). Oh ja de dame van de legkippen bezorgden wij via jou een keetje ;). Mooi om zo even met jou te mogen terugblikken. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 13. Wat een leuke manier om zo 5 blogposts nog even te noemen! Ik heb ze allemaal (nog een keer) gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Blij dat je niet gestopt bent! Ik kom graag bij je lezen en vind het leuk je zo een beetje te leren kennen. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Proficiat met al bijna 5 jaar bloggen!
  Ik heb het eigenlijk niet goed bekeken bij mezelf maar ik geloof dat wij ongeveer tegelijkertijd in begonnen...dadelijk toch eens fff kijken haha.
  Wat ben jij creatief zeg!
  Zo leuk die blikken met zaadjes en heel speciaal de potjes met mooie spreuken er in!
  Dat gaat leuk worden in je keertje!
  Fijne week en succes met je freubels.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!