vrijdag 1 september 2017

Live swappen

Laatst vroeg ik me af hoeveel swaps ik al gemaakt heb in mijn leven? Jammer dat ik het nergens heb bijgehouden. Het zijn er in ieder geval heel veel. Maar nooit eerder deed ik mee aan een live swap!De Zuid-Limburgse Ursula kwam met het idee. Swappen met een klein groepje onder het genot van een high tea en dan live alles uitpakken. Best spannend vond ik, maar te leuk om te laten schieten. Dus meldde ik me aan.Vorig weekend was het zover.  Met mijn zelfgebakken scones en een mand vol cadeautjes kwam ik in het mega gezellige huis van Ursula, waar een groepje dames al klaar zat. Iedereen had iets voor de high tea gemaakt, dus de eerste anderhalf uur werd er alleen maar gegeten en gekletst. Gespreksstof was er genoeg. Van swappen, instagram en creatieve ideetjes.Intussen stonden de pakketjes geduldig (not!) te wachten rond het open haardje. Net als met Sinterklaas :) Leuk om te zien hoe iedereen moeite had gedaan in een eigen stijl. Ik zag al op afstand dat het rood/witte pakje voor mij zou zijn!Kijk eens hoe leuk! Ik kreeg een kringloopkopje met kaars erin, gebaksbordjes die zelf zijn beschilderd, een slinger, fotoblokje en tissuebox. Dat alles gepresenteerd op een heerlijk kitsch dienblad. Liesbeth (op instagram Pinklie) had dit moois voor me gemaakt.

Gelukkig viel het pakket dat ik zelf maakte voor Saskia (instagram saskia_73) ook in de smaak. Natuurlijk heb ik weer niet alles op de foto gezet (dat vergeet ik steeds!).
Maar ik maakte een flesje rozenazijn, een boek met mijn verhaal erin (omdat ze zo van lezen houdt), deze huisjesslinger:Een bestippeld kommetje:

En nog een pak met papergoodies, van zelfgemaakte labels en kaarten tot een slinger.

Na veel 'ooohs' en 'aaahs' van het uitpakken gaf Liesbeth nog even een quick workshop sleutelhangers maken.En na afloop kregen we een goed gevulde goodiebag vol met leuks van iedereen!
 
 
Ik maakte zelf een bucket potje voor deze goodiebag met opdrachten om het zomerse gevoel nog even vast te houden.
 
 
 
 
En zo had iedereen er iets leuks in gestopt.
Een super leuke dag dus!
Heb jij al eens een live swap gedaan?
 
Liefs,
Carolien

9 opmerkingen:

 1. Geweldig leek me dat! Nee nog geen live swap maar ik denk dat onze Misteria Lane ontmoetingen wel heel erg dicht in de buurt komen. Ook steeds weer even gezellig en ook met een geweldig hoog Sinterklaasgehalte! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh jeetje Lien wat klinkt dit onzettend leuk/gezellig. En nee zelf nog nooit gedaan, maar het lijkt me fantastische om zelf eens zoiets te organiseren. Doe op het moment niets meer met me blog door allerlei omstandigheden, maar als ik de draad weer op ga pakken (wat ik overigens wel weer van plan ben) lijkt dit me heel erg leuk om te gaan doen. Je zou het ook gewoon met vriendinnen kunnen organiseren ook leuk. Je heb me weer eens wat inspiratie gegeven grote bedank ervoor. Een heel fijn weekend, groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk net als sinterklaas maar dan in de zomer. Wat een gave cadeautjes allemaal.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk zeg, mooi initiatief zeker richting het einde van het jaar....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg!!...echt ...leuke kadootjes heb je ook ....liefs ria x ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk en gezellig! Ik heb wel eens mee gedaan aan een blogpicknick maar een live swap deed ik nog nooit. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelfs nog nooit gehoord van een life swap.
  Rondom mij zijn er alleen maar mensen die werken, werken en nog eens werken en geen tijd nemen om creatief te zijn jammer hoor!
  Super leuk...ik zou dat pakket ook gekozen hebben als bestemd voor jou...inderdaad net sinterklaas surprises.
  Gave dingen heb jij ook gemaakt voor je maatje, die potjes voor de goody bag super leuk idee!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!