vrijdag 13 april 2018

Maria zegt dankjewel (en ik ook: met een superleuke winactie)

Terwijl ik op kantoor mijn mails aan het doorspitten was, ging de telefoon. Het was Maria de hoofdpersoon uit mijn column. Ze gilde bijna van enthousiasme. "Weet jij hoeveel kaarten ik heb gekregen" riep ze haastig. "Wel 20 stuks! En ze hangen allemaal op de deur in de kamer zodat ik er elke dag naar kan kijken."


Ik lachte en dacht meteen aan jullie en hoeveel deze actie voor haar betekent. Ze ging ongeremd verder. "Weet je dat er ook iemand uit België en zelfs Frankrijk heeft geschreven? "
Toen was het even stil.
"Maar er is een probleem."
"Wat is dat dan" vroeg ik verbaasd.
"Ik heb niet alle adressen om ze terug te schrijven! En bovendien ben ik best slecht met schrijven."

Ik verzekerde haar dat dat niet de opzet van deze actie was en dat ze de kaartjes stuk voor stuk mag zien als een cadeautje aan haar.
Weer was het even stil.

"Maar als er nog meer mensen gaan schrijven, zeg dan dat ze hun adres in blokletters erbij zetten"voegde ze toch nog even toe.
"Dat zal ik doen" beloofde ik haar.
Dus bij deze !

Wie goed doet, goed ontmoet, zei mijn oma altijd. Dus ik heb ook iets leuks voor jullie!

Winactie: dagje uit voor vier personen

Deze week kreeg ik een berichtje van een stille volgster die altijd mee leest op mijn blog. Ze heeft vier entreekaartjes voor een dagje uit gewonnen via de BankGiroLoterij en die mag ik hier weggeven! Hoe leuk is dat?Je hebt de keuze uit diverse attracties in heel Nederland, van een dagje ontspannen in de Thermen, tot een bezoek aan bekende dierentuinen, zoals Apenheul en Safaripark Beekse Bergen. En van een museum of boottocht over de Maas tot kaartjes voor Plopsaland en andere attractieparken. Dat en nog veel meer voor maar liefst vier personen!

Laat weten als je zou willen winnen en met wie je dan zou gaan. Je mag ook voor iemand anders mee doen. Als je wint, krijg je een code en kun je zelf je vier kaarten bestellen voor de attractie naar keuze.

Het zou natuurlijk extra leuk zijn als iedereen die mee doet ook een kaartje aan Maria wil sturen (mocht je dat nog niet hebben gedaan), dan krijgt ze nog meer post en is het hele verhaal compleet :-)

Volgende week vrijdag maak ik de winnaar bekend.

Liefs,
Carolien

25 opmerkingen:

 1. ik doe graag mee aan de winactie voor het dagje uit voor mijn collega met haar drie kinderen. In verband met persoonlijke omstandigheden heeft ze niet zoveel mogelijkheden (meer) leuke dingen te ondernemen met haar kids. Het zou leuk zijn als ze een leuk dagje uit zou kunnen uitkiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dat je voor haar mee doet! Dat zou dan inderdaad een hele leuke verrassing zijn...

   Verwijderen
 2. Achhhh wat lief allemaal....wil haar ook kaartje sturen wil je me het adres mailen?...liefs fijn weekend Ria x ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vandaag het kaartje op de bus gedaan, wat fijn dat ze er zo blij mee is! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb haar ondertussen al 2 kaarten gestuurd, kwam z'n mooie kaart tegen van het strand dat ik dacht die is voor Maria. Ik heb haar adres bewaard en stuur haar vast nog wel weer eens een kaartje, kleine moeite groot effect. En zo leuk om te doen vind ik dan. Gezellig weekend groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb even gewacht met sturen, zodat er later ook nog wat kwam en ik hou Maria in gedachten. Ik doe niet mee met de winactie, omdat we sinds een paar jaar weer ruimer in de financiën zitten. Ik vind het een lieve geste van de bloglezeres.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook bedankt Ageeth! Ja een super lieve geste he?

   Verwijderen
 6. Ik wil heel graag meedoen voor een goede vriend van ons en zijn 3 dochters die in deze moeilijke tijd echt een opkikker kunnen gebruiken. En heel graag het adres van Maria, de kaart ligt al klaar
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh van mij heeft Maria nog steeds post te goed. Ik geraak maar niet in het postkantoor voor de zegels naar Nederland. Komt goed volgende week
  😃

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn kaartje voor Maria is (eindelijk) klaar om maandag op de post te gaan. :)
  Ik doe niet mee aan de winactie, maar gun het graag een ander. Wel heel lief van je bloglezeres om de tickets weg te schenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was juist van plan Maria volgende week weer een kaartje te sturen. Wat leuk dat ze het zo waardeert!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil graag Maria een kaartje sturen, de mail is verstuurd.
  Ik wil meedoen met de actie, niet voor mijn gezin maar als het mag voor het gezin die Esther ( Es) opgaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe Celine na, ik geef ook het gezin van Esther (Es) op. En we kunnen Maria natuurlijk regelmatig een kaartje sturen, het hoeft niet bij deze keer alleen te blijven.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk wat dat allemaal teweeg brengt!en alvast proficiat aan deze die gaan winnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier was ik gebleven....en zie ik hier boven ook al van die vreselijk rare buitenlandse reacties op je blog...dat had ik laatst ook, ik heb ze maar snel verwijderd.
  Ik was inderdaad even weg...voor het eerst vliegen naar zuid Frankrijk...een cadeautje van mijn wandelvriendinnen. Voor het eerst ook met drie vroeuwen in 33 jaar huwelijk zonder man...wel errug gezellig hoor en goed bevallen dat vliegen ook.
  nee ik had toen nog geen vakantie maar ik had dagen gewerkt die ik niet uitbetaald wil hebben omdat ze dat toch weer van de uitkering van mijn man aftrekken....vandaar dat ik extra vrije dagen had.
  Tussendoor een weekje school en nu weer vakantie...hoe slecht kun je het hebben haha.
  Wat leuk dat Maria zoveel kaartjes heeft gekregen en ze dat jou ook zo leuk laat weten!
  Ik ga even verder met lezen want ik heb nog wat in te halen zie ik.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent nooit te oud voor een eerste keer! Wat leuk zo’n vakantie met vriendinnen en dan nog wel met het vliegtuig! !!

   Verwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!