vrijdag 8 juni 2018

Op bezoek bij....dromen onder de bomen

Haar man wilde graag een tractor en zij een Pipowagen. Toen er een stuk land vrij kwam waarop beide aanwezig waren, grepen ze die kans. Het bijbehorende vakantiehuis werd opgeknapt en onder de naam ‘Dromen onder de bomen ’kun je er nu terecht voor een vakantie.  Ik ging er een ochtendje op de thee…


Mieke, de eigenaresse, kwam  jaren geleden bij mij toen ik voor het eerst Kitsch in de Keet organiseerde. Ze vertelde me dat ze ook een Pipowagen had en die ging opknappen als slaapverblijf. Elke keer als mijn keet open was, kwam Mieke weer langs en zo hielden we contact.
“Als het bij mij klaar is, moet je maar eens komen kijken” zei ze en zo zat ik deze week op een ochtendje in het Zuidlimburgse Margraten onder de bomen…


Wat een prachtige locatie! Het is dat het redelijk dichtbij huis is -zo’n half uur rijden- , anders zou ik er zo zelf een verblijf boeken. Schaapjes, kippen, fruit- en notenbomen…. En het huisje! Zo knus, maar tegelijk van alle gemakken voorzien. Het huis bevat vijf slaapplekken en in de Pipowagen staat ook nog een stapelbed. 

En Mieke heeft overal leuke hoekjes gemaakt met gezellige spulletjes (ook uit mijn keet!)Meer weten over deze droomlocatie? kijk op de website.
Een gastvrij onthaal verzekerd!

Binnenkort neem ik jullie mee op bezoek bij mijn vriendin Marjolein die in een tiny house woont!

Liefs,
Carolien

15 opmerkingen:

 1. Prachtig! Ik vind het bijna jammer dat we de Feeling hebben. :-) En ja hondjes zijn niet toegelaten. Dat is in ons geval dan een minpunt. Maar het ziet er echt fantastisch en aanlokkelijk uit! Ben benieuwd naar dat tinyhouse. Onze kinderen dromen daar ook van. Jongste heeft net een minihuisje gekocht in de natuur. Wel ietsjes groter dan een tinyhouse maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vriendin heeft ook niet echt een tiny house, maar we noemen het zo omdat het zo klein is. Leuk zijn ze he, maar niks vor mij, teveel spullen haha!

   Verwijderen
 2. geweldig leuk. Ik zou er zo willen boeken (helaas is manlief niet zo van "die dingen")

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is jammer inderdaad, dan droom maar weg bij de foto's :-)

   Verwijderen
 3. Dat is echt dromen onder de bomen, wat een wonderschone plek en wat een heerlijke huisjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig is het woord dat als eerse bij me opkomt. En mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik denk juist hetzelfde als Bertie GEZELLIG !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk!...ga even op haar site kijken..fijne zondag liefs Ria x 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezelligheid! Een heerlijke rustige plek lijkt het me. Xx Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!