vrijdag 8 februari 2019

Complimentjes swappen

Op 1 maart is het Nationale Complimentendag. Tegenwoordig heb je overal wel ergens een dag voor, maar deze vind ik leuk omdat 'ie zo simpel is. Een complimentje is altijd leuk om te krijgen, maar ook om te geven!


Dat bracht me op het idee voor een kaartjesswap. Afhankelijk van hoeveel mensen meedoen, maak ik groepjes van 3 tot maximaal 5 personen. Je stuurt iedereen uit je groepje een kaartje met daarop welgemeende complimenten. Vereiste is hierbij wel dat je een openbaar blog hebt of een Instagram-account, want we moeten die complimentjes toch ergens vandaan kunnen halen.

* Wat heb je een leuke hond * Wat kun je goed haken * Wat goed dat je je zo inzet voor het milieu.... nou ja, iets in die strekking. Zorg wel dat je meent wat je schrijft!

Dus kies een leuk kaartje en schrijf erop wat je waardeert aan diegene aan wie je hem stuurt. Stuur het kaartje op 28 februari op zodat deze op 1 maart in de bus valt.

Als je mee wilt doen, stuur me een mail met jouw naam en adres en je blog en/of IG naam.  Opgeven kan voor volgende week vrijdag. Dan maak ik per mail de namen en adressen van je groepje bekend. Ook Belgische bloggers kunnen meedoen!

Ik ben benieuwd!

Liefs,
Carolien

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk, ik ga daar dit weekend ook aandacht aan besteden in mijn blog. Zo leuk eenvoudig en voor iedereen mogelijk. Hoe meer aandacht zo'n dag krijgt, hoe beter en dan werkt het als een olievlek die uitloopt. Er moet meer positiviteit de wereld in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je er ook aandacht aan gaat besteden, ik houd je blog in de gaten! Fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ik heb je mail al gezien, leuk dat je meedoet! En bedankt voor het compliment :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooi idee! Ik doe mee. Ik mail je zo even. Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorig jaar heb ik genoten van het uitvoeren en ontvangen van je complimentenswap met kadootjes, zo leuk Carolien! Ik ga dit soort leuke uitdagingen bewust een tijd niet aan, omdat er genoeg ligt om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijp ik. Compliment voor jezelf dat je een pas op de plaats maakt! :-)

   Verwijderen
 5. Wat een goed idee! Ik doe graag mee en stuur je zo een mailtje.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk kluppie, bijna allemaal bekenden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Carolien ik heb nog geen mailtje ontvangen. Klopt dat?

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!