vrijdag 1 maart 2019

Complimentendag

Vandaag is het nationale complimentendag. Persoonlijk vind ik dit leuker dan een commerciële dag als Valentijn. Lekker simpel, geen duur gedoe, maar een mooi compliment als cadeautje.


Ik kreeg vandaag jullie kaartjes voor de complimentenswap. Wat een lieve dingen schreven jullie! Als ik een bloos-smily had, zou ik hem hier plaatsen.

Een dik compliment terug voor die leuke kaartjes en mooie woorden. Maar ook aan iedereen die me volgt, reacties plaatst en dingen deelt. Ik waardeer dat heel erg.

Een tijdje terug zei mijn vriendin: ik zou willen dat ik jou vroeger als mijn moeder had gehad. Volgens mij is dat het mooiste compliment dat ik ooit kreeg.
Wat was jouw mooiste compliment?

Fijne dag!

Liefs,
Carolien

7 opmerkingen:

 1. Compliment voor je lieve woorden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook bedankt voor je lieve kaartje. Ook ik bloosde hoor.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, valt in de praktijk niet mee om ze in ontvangst te nemen he?

   Verwijderen
 3. Ik heb je ooit in het echt mogen ontmoeten: je bent gewoon een leuk mens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Tijdens Kitsch in de keet of zo? Help me eens verder....:-)

   Verwijderen
 4. Hallo, mijn naam is Hailey Mary Ik kom uit Den Haag maar verhuis met mijn man naar Waterton Lakes National Park Canada. De woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. We zijn zeven jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een serie gevechten gehad die ons hielden totdat hij eindelijk met mij en onze kinderen vertrok en naar Australië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. hij blokkeerde alle communicatie, hij maakte ze ongeldig. Ik leerde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen leerden dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwelden niet beheersen, ik werd verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik zou altijd willen dat hij met me terugkwam, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend van mij die eens soortgelijke uitdagingen in haar had huwelijksleven. Ze verwees me naar een zeer krachtige man naam DrIgbinovia. Ze zei dat hij de enige reden was voor het geluk dat ze tot nu toe genoot. Drigbinovia kan helpen, verbroken relaties zei ze dat ik hem moest proberen. Ik nam contact met hem op via zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com en hij gaf me instructies over wat te doen en dat deed ik ook, daarna deed hij een liefdesbetovering voor mij. Tot mijn grote verbazing, na drie weken, belde mijn man me en vertelde me dat hij ons net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik begon mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Zo kwam hij met veel liefde en vreugde bij ons terug en vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen. Dankzij Drigbinovia is hij een zeer krachtige man, dus besloot ik mijn verhaal te delen omwille van die vrouwen en mannen die hebben meegemaakt wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drigbinovia is de oplossing, een echte en krachtige tovenaar die bad omdat hij lang leefde om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En het heeft ook spreuken voor het genezen van hiv, kanker, enz. Of WhatsApp hem via 2348144480786 GOED GELUK,

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!