vrijdag 22 maart 2019

Vijf jaar oud (en stout)

Vijf jaar geleden kwam ze in ons leven en oh wat hebben we veel te stellen gehad met haar! Vanaf de dag dat ze bij ons was, was werkelijk niets meer veilig: de plinten in huis, het speelgoed van dochterlief en zelfs mijn beurs wist ze te veroveren...


Toegegeven... het leverde grappige beelden op......maar vaak lachten we als een boer met kiespijn. Zeker toen mijn gloednieuwe schoenen en mijn fitbit horloge er in korte tijd na elkaar aan gingen!

Ik had wel altijd genoeg onderwerpen voor mijn blogposten.

Zoals het verhaal over de schoenenobsessie en andere vossenstreken.
En ondanks alles werd ze behandeld als een prinses. Zo kreeg ze een heus verjaardagsfeest en werd ze vertroeteld tijdens haar revalidatie.

Het stukmaken van spullen is iets minder geworden, maar de streken bleven, ondanks een bezoek aan de hondentherapeut.
Zo nam ze onlangs nog de benen.

Maar zeg nou eerlijk... als je die grote bruine kijkers ziet, kun je nooit lang boos blijven!


De tropenjaren zitten erop.Vanaf nu is het alleen nog maar genieten.
Maar of zij er ook zo over denkt...?

Fijn weekend!


15 opmerkingen:

 1. Had ooit 2 dagen een duur fauteuil in huis. TWEE dagen he. groot gat erin. Ik vond de afstand bediening zo gesloopt dat ik niet eens herkende wat het was. Was mijn vorige hond. Na 1 jaar veranderde ze in de volmaakte hond en heb ik haar bijna 17 jaar gehad. Ik geloof niet dat die Griek van jou ooit zal veranderen in de perfecte hond maar ja met zulke ogen vergeef je wel heel veel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jee het kan altijd nog veel erger dus, haha! Gelukkig kwam het nog goed :)

   Verwijderen
 2. en ze heeft natuurlijk een moeilijke jeugd gehad, telt ook mee, haha. Fijn dat ze het bij jullie zo goed heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pffff ja ...ik weet het nog...ach Leaf heeft ook haar periodes gehad hoor...geen schoenen of waardevolle spullen maar folders kussentjes ...en Hemmes zijn overhemd lag nieuw op tafel.....nou dat heeft ze ook even uitgepakt ...was gelukkig nog heel.....ze is er nu overheen hoor en Oja we hebben nauwelijks nog plakplinten .....hihihihi...en nog vind ik het iedere keer weer spannend om thuis te komen hoor ..zeg het eerlijk maar gaat goed echt...en ja kijk nou dat koppie....wat een schat zeg....fijn weekend liefs Ria 🌞🌞🌞

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik lees al heel wat jaren je blog en ik kan me nog wel het een en ander herinneren. Ik hoop voor je dat ze wat rustiger geworden is maar als ik zo naar die laatste foto kijk, vrees ik het ergste voor je. Maar volgens mij nemen jullie het ook een beetje voor lief, ze heeft ook veel leuke kanten. Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch gewoon om op te eten die hond! ;-) Zo'n vertederend kopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, mijn naam is Hailey Mary Ik kom uit Den Haag maar verhuis met mijn man naar Waterton Lakes National Park Canada. De woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. We zijn zeven jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een serie gevechten gehad die ons hielden totdat hij eindelijk met mij en onze kinderen vertrok en naar Australië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. hij blokkeerde alle communicatie, hij maakte ze ongeldig. Ik leerde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen leerden dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwelden niet beheersen, ik werd verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik zou altijd willen dat hij met me terugkwam, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend van mij die eens soortgelijke uitdagingen in haar had huwelijksleven. Ze verwees me naar een zeer krachtige man naam DrIgbinovia. Ze zei dat hij de enige reden was voor het geluk dat ze tot nu toe genoot. Drigbinovia kan helpen, verbroken relaties zei ze dat ik hem moest proberen. Ik nam contact met hem op via zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com en hij gaf me instructies over wat te doen en dat deed ik ook, daarna deed hij een liefdesbetovering voor mij. Tot mijn grote verbazing, na drie weken, belde mijn man me en vertelde me dat hij ons net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik begon mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Zo kwam hij met veel liefde en vreugde bij ons terug en vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen. Dankzij Drigbinovia is hij een zeer krachtige man, dus besloot ik mijn verhaal te delen omwille van die vrouwen en mannen die hebben meegemaakt wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drigbinovia is de oplossing, een echte en krachtige tovenaar die bad omdat hij lang leefde om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En het heeft ook spreuken voor het genezen van hiv, kanker, etc of WhatsApp hem via +2348144480786 GOED GELUK,

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!